Тенденциите в модата се изменят светкавично бързо, всички знаем това, но съществуват някои традиции, които никога няма да избледнеят. Като част от тези традиции, класическите мъжки обувки са представители на онези съществени променливи, които години наред помагат на всеки мъж да придаде допълнителна елегантност към имиджа си. С помощта на модния бранд LAZARINI ще ви представим съвременен поглед към визията, свързана с елегантните мъжки обувки, на изисканите мъже в 21-ви век.

Ако погледнем назад във времето, бързо ще установим в какво се е изразявала разликата между обикновените хора и аристокрацията… или така наречените „джентълмени“. Повечето хора сами изработвали своите ежедневни обувки с подръчни материали, но мъжете от по-високите прослойки в обществото носили лъскави елегантни обувки, които до голяма степен изграждали бляскавия им имидж. Разбира се, добрите маниери, аристократичното потекло и отличното образование допълвали образа на изисканите „джентълмени“.

В съвременния свят на модата всичко се променя светкавично бързо и, ако днес си закупите обувки за летния сезон, то през следващата година времето им отдавна може да е отминало. Мнозина обръщат повече внимание на тенденциите и следват стила на различни идоли, които имат обществено влияние, превръщайки се в част от еднообразието. Все по-малко хора се опитват да подчертаят собствения си характер чрез правилния избор на облекло или обувки. Един от основните плюсове на 21-ви век е свободата и богатството, което притежава всеки от нас, да избира между хиляди възможности на пазара. Именно тази свобода може да превърне всеки мъж в изискан и добре облечен „джентълмен“. За щастие официалните мъжки обувки, както и някои други видове спортно-елегантни обувки винаги ще останат част от емблематичния дрес код, подходящ за най-специалните събития. Именно креативността, различието и специалната идентичност са онези белези, които ще превърнат всеки мъж в по-специален. Това може да се осъществи, когато обърнете нужното внимание на визията си и откриете по-специални мъжки обувки от ежедневните кецове или сникърси.

Сватбено тържество, абитуриентски бал, специална среща, коктейл… това са част от събитията, които предполагат уникален стайлинг. Стайлинг, който ще ви помогне да се откроите и да запомните специалните моменти по най-бляскавия начин. Официалните мъжки обувки „Оксфорд“ са вероятно най-специалният модел, от който бихте могли да започнете изграждането на колекцията ви от мъжки обувки. „Оксфорд“ несъмнено е част от онези модели, характеризиращи се като класика в жанра. Семплият дизайн и липсата на излишни декорации подчертават ярката елегантност на модела. В класическия си вариант тези обувки се изработват от естествена кожа и са подходящи в допълнение с класически мъжки костюм или смокинг.

„Броуг“ е още един класически модел обувки, който несъмнено ще ви помогне да откриете нови хоризонти при изграждането на визията. Моделът притежава малко повече декоративни елементи от „Оксфорд“, отличавайки се със стилни перфорации върху горната част на обувката. Тези обувки могат да се съчетаят и в спортно-елегантна визия, комбинирайки се със спортно сако и „чино“ панталон например.

Тези два вида официални мъжки обувки крият в себе си ярка индивидуалност и вековни традиции, а именно това ще ви помогне, за да „влезете в обувките на един джентълмен“. Освен това постигането на ярка индивидуалност и открояването сред еднообразието ще ви помогнат в много аспекти, допринасяйки за развитието на вашата увереност и самочувствие.

Повечето мъже допускат огромна грешка, обръщайки специално внимание на себе си и визията си единствено по повод най-специалните и тържествени събития, изискващи строго-елегантен дрес код. Експериментирайте смело с визията и стила си при всяка възможност от ежедневието. Бихте могли да заложите на много други креативни и елегантни предложения като мокасини или еспадрили, така актуални през летния сезон. Съчетанията с тези спортно-елегантни модели се случват мигновено. Може да съчетаете цялостния си „outfit“ с хитовите блузи с „поло“ яка, привлекателните и небрежни ленени ризи, спортно сако, джинси, бермуди, „чино“ спортни панталони и още куп други възможности и комбинации. Границите в този случай се определят единствено от вашето собствено въображение.

Благодарим на екипа от модни специалисти на LAZARINI за актуалните съвети и информация. Разгледайте цялата колекция от елегантни обувки на мъжкия моден бранд и открийте специални предложения за вашата визия.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара