„Преди обед“ се завръща по bTV на 6 септември и ще зарадва зрителите с нови лица, свежи рубрики и тайни мисии на водещите Деси Стоянова и Сашо Кадиев. Сред акцентите в есенния сезон на предаването е едно от най-обичаните лица в телевизионния ни ефир – журналистът Радина Червенова.

В понеделник тя ще среща зрителите с позабравени герои от миналото, а в сряда ще коментира със специалисти вечните теми за човешките отношения.

През истински истории на хора, преживели разочарования или носещи травми, те ще помагат да се преодоляват различни проблеми в семейството, в офиса, в общуването.

Младата актриса Сара Драгулева се впуска в приключението „Долче вита“. С нея зрителите на bTV ще пътешестват, ще следват

звездите по техните маршрути,

ще спортуват и ще се забавляват, а в компанията и на дизайнера Антония Йорданова ще следят и модните трендове.

Сред новите попълнения в екипа на „Преди обед“ е и популярният влогър и актриса, позната от сериала „Съни бийч“ – Поли Недкова.

Тя ще следи социалните мрежи изкъсо, за да запознава всички пред екраните с най-новите, най-коментирани и най-харесвани клипове, ще отправя Тик-Ток предизвикателства и ще разказва за най-интересните лични истории на звездите от света на киното.

Заедно с критика Деян Статулов Поли ще представя филмовите премиери и нови сериали, като обещава да защитава „масовото кино“.

Обичаният актьор Ненчо Илчев, когото зрителите познават от „Столичани в повече“ и „Комиците и приятели“, ще зарадва малките зрители с много игри, фокуси и изненади в новата рубрика „Вълшебствата на Ненчо“.

В една от новите рубрики на „Преди обед“ – „УспешниТЕ“ – доказаният пластичен хирург д-р Мартин Генов ще разказва истории за успеха на личности от различни сфери на живота.

Колоритната Веси Цюрбрюг ще ръководи кулинарния парад в студиото на „Преди обед“. Тя ще се грижи в предаването да гостуват най-добрите готвачи, да се приготвят вкусни и полезни гозби, да има разнообразни храни – лесни и сложни блюда, международна и българска кухня.

Лео Бианки ще продължава да пътешества с неговата рубрика „Животът е прекрасен” в търсене на екзотични рецепти, подправки и ястия.

Кулинарната тема ще продължи да бъде и във фокуса на Рая Пеева, която ще готви заедно със зрителите в техните домове и ще следи за светските новини.

В „Духът на здравето” д-р Неделя Щонова и тази есен ще бъде човекът, който ще помага на малки и големи да бъдат здрави и балансирани през новия сезон.

Камен Лисички също продължава да търси колекционери и ще ни припомня игрите на 90-те години.

Венета Георгиева ще продължи с помощта на доказани специалисти да променя визията на зрителите в рубриката „Променените“, а Косьо Филипов ще разказва как са създадени най-популярните български песни.

„Пътят на щастието“ с Валерия Скимици ще търси у нас и по света идеалната рецепта за баланс и хармония.

Репортерът Цвета Макрегър ще представя знакови места в България, за които не знаем почти нищо.

Водещите Сашо и Деси също готвят изненади – те

ще имат свои тайни мисии,

които зрителите ще разгадават в продължение на седмици. Последователите на „Преди обед“ в социалните мрежи могат да очакват допълнителни предизвикателства и съдържание и в каналите на предаването в инстаграм и фейсбук.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара