Смразяващият трилър „Проходът“ ще бъде излъчван по FOX от 11 февруари. Сериалът, базиран на едноименната бестселър трилогия на Джъстин Кронин и по сценарий на Лиз Хелдънс, представлява завладяваща екшън-драма. В него участват звездата Марк-Пол Госелар и младата актриса Саная Сидни.

Начело на продукцията са Лиз Хелдънс, Ридли Скот и сценаристът и режисьор Мат Рийвс. „Проходът“ разказва за проекта „Ной“ – тайна медицинска лаборатория, в която учени eкспериментират с опасен вирус, който има потенциала или да се превърне в лек за всички болести, или да унищожи човешката раса. Когато избират младо момиче (Саная Сидни, „Прегради“, „Скрити числа“) за обект на теста, федерален агент (Марк-Пол Госелар, „Игрище“) е изпратен да я прибере, но в последствие се превръща в неин закрилник, твърдо решен да я защити на всяка цена – дори когато проектът „Ной“ заплашва да отприщи невъобразим апокалипсис.

В сериала участват и звезди като Джейми Макшейн („Бош“, Bloodline, „Синове на анархията“), Каролин Шикези („Хрониките на Шанара“), Еманюел Шрики („Антураж“, „Предумишлено убийство“), Бриан Хауи („Екзорсистът“), Маккинли Белчър III („Озарк“, Mercy Street), Хенри Йън Кюсик („Изгубени“) и Винсънт Пиаца („Престъпна империя“ и „Саси ме“).
Филмът е продуциран от 20th Century Fox Television. Сериалът е написан от Лиз Хелдънс. Хелдънс, Мат Рийвс, Ридли Скот, Дейвид Зъкър, Адам Касан и Джейсън Енслър са изпълнителни продуценти. Маркос Сига е изпълнителен продуцент на пилотния епизод и заедно с Енслър режисира премиерата на сериала.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара