Все по-популярно е да си повтаряме как нацията ни затъпява, как талантите ни си тръгват оттук, а българинът от ден на ден се вълнува все повече от временни наслади и глупави занимания.

Смятате ли, че това е вярно? Наистина ли грамотността ни стига само до там да напишем „есе“ в коментар под новина, която изобщо не е разбрана и осмислена, а може би дори прочетена?

Затова от Training Academy задават въпроса:

Има ли в България 10 000 души, които обичат да четат, да учат и да се развиват?

За да намерят отговор, подаряват 50 книги за бизнес и психология на стойност над 1000 лева на един от хората, които споделят „Аз чета“ .  А всички, които участват, в края на играта ще получат безплатно над 200 избрани ТОП наръчници и обучения от Training Academy.  Единственото условие е до 3 март да се включат поне 10 000 души, за да има доказателство, че българинът може да се мотивира не само от коли и телефони, но и от стойността на знанието.

Организаторите споделиха, че за няма и 24 часа в играта са включили почти 4 хиляди човека.

Включете се и вие на Facebook страницата на TrainingAcademy.bg. А какво ли би било, ако броя достигне много повече от всяко предположение?

„Понеже всеки ден в нашата работа ние се срещаме с изключително мотивирани, мислещи, четящи, умни и амбициозни млади хора, отказваме да приемем насаждането на подобни митове и легенди. Единственото, което подобно мислене и мнение за нас самите изгражда, е усещането за липса на стойност, безсилие и безизходица.“, казва Вергиния Накова, инициатор на кампанията.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара