Сезон 2016/17 на Кралската опера в Лондон, който Кино Арена излъчва ексклузивно в градовете София, Пловдив, Варна, Стара Загора, Плевен и Смолян, продължава с нова постановка на операта на Моцарт „Така правят всички“. Прожекциите са на 23-ти ноември от 19:00 часа, 26-ти ноември от 18:00 часа и на 27-ми ноември от 16:00 часа.

IMG_01

Млади и обещаваши таланти, сред които американското сопрано Корин Уинтърс, под диригентството на Семьон Бичков участват в тази нова постановка на операта на Моцарт за непредсказуемата природа на любовта.

IMG_02

До каква степен сте отдадени на своя любим? До каква степен му вярвате? И дали той ви вярва? Класическата опера на Моцарт „Така правят всички“ поставя двама влюбени на изпитание под съпровода на великолепна музика и с неочакван край.

IMG_03

Режисьорът Ян Филип Глогер използва максимално възможностите на театъра, за да пресъздаде атмосферата на тази причудлива комедия, в която двама мъже се обзалагат, че ще спечелят чувствата на любимата на другия. Дон Алонсо – кукловодът на този любовен експеримент, в тази постановка е театрален режисьор, който използва декорите, реквизита и сценични трикове, за да създаде нови предизвкателства пред влюбените.

IMG_06

Тази жизнерадостна, свежа и преливаща от въображение постановка на една от най-любимите опери на Моцарт е в изпълнение на изгряващи звезди под диригентството на Семьон Бичков.

Програмата по кина и градове се обявява на сайта на киното: http://www.kinoarena.com/bg/movie/taka-pravyat-vsichki

028405_COSIFANTUTTE_Poster_211020161510_03_BUY TICKETSБилети вече се продават на касите в кината Арена, както и директно през сайта. Всеки гост на прожекциите от сезона на Кралската опера в Лондон получава комплимент от Кино Арена – малка бутилка вино и шоколадови лакомства за пълно удоволствие от преживяването на класическите шедьоври от сцената на Ковънт Гардън.

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара