Завладяващата история на една изпепеляваща любов, проправила си път през измамата, омразата и личностното съревнование, очаква зрителите на bTV Lady в премиерния турски сериал „По-красива от теб“. Епизодите, наситени със страст, съспенс и чувство за хумор, тръгват на 25 октомври (сряда) и ще се излъчват всяка делнична вечер от 21:00 ч. в ефира на семейния канал.

„По-красива от теб“ грабва вниманието на публиката още с премиерния си епизод в Турция през лятото на 2022 г., а сега и българските зрители ще имат шанса да се насладят на обратите, които съдбата е подготвила на главните герои Ефсун и Емир. Епизодите на романтичната поредица са достъпни и онлайн за абонатите на видео платформата на bTV Media Group – VOYO.

Историята:

„По-красива от теб“ проследява необикновения живот на младата лекарка от Газиантеп Ефсун (Джемре Байсал). Като малка тя е изоставена от майка си Первин, която загърбва провинциалния живот в преследване на копнежа си да стане успешен пластичен хирург в Истанбул. Сега, 21 години по-късно, след като сбъдва мечтата си и оглавява една от най-утвърдените клиники в Турция, Первин решава да потърси отново дъщеря си, като за целта изпраща младия хирург Емир (Бурак Челик) в Газиантеп със задачата да я убеди да се премести в големия град, за да ръководи бизнеса ѝ.

Дързък и арогантен, Емир предприема хитър ход, като лъже Ефсун, че майка ѝ е на смъртния си одър, с което успява да я убеди да напусне фермата на любимия си баща, за да посети жената, която ги е напуснала. В Истанбул младата дерматоложка разбира, че всичко е било лъжа, но Первин я заплашва, че ще отнеме фермата на баща ѝ, ако не се съгласи да поеме управлението на клиниката заедно с Емир.

Ефсун се принуждава да остане в големия град, където трябва да се сблъска с новите условия на живот и да устои на непрестанните атаки на Емир, който я възприема като пряка конкуренция за поста на бъдещ директор. Напук на непрестанните им конфронтации и коренно противоположните им виждания за развитието на клиниката, между двамата се заражда красива любовна история, покорила сърцата на милиони зрители в цял свят.

Актьорите:

Главните роли в „По-красива от теб“ са поверени на младата актриса Джемре Байсел, позната на зрителите от сериалите „Лявата ми половина“ и „Не пускай ръката ми“, и секссимвола Бурак Челик (Сердар от „Черна роза“). Аслъ уверено проправя пътя си след дебюта си с епизодична роля в криминалния хит „Опасни улици“, а освен с изявите си в телевизионни проекти, е известна и с представянето си в играта „Стани богат“, където участва още като студентка. Зад гърба си 30-годишният Бурак има редица роли в едни от най-хитовите сериали в южната ни съседка, а по време на снимките на „По-красива от теб“ между него и колежката му Аслъ Туранлъ, която зрителите на bTV Lady ще видят в ролята на Назлъ, се зараждат бурни романтични взаимоотношения.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара