Надпреварата за влизане в топ 10 в MasterChef започва този петък от 20:00 ч. по bTV

Този петък и събота от 20:00 ч. MasterChef ще върне две легенди в любимата кухня на зрителите на bTV, ще провокира нестандартни решения и ще нажежи отношенията между хоби-готвачите.

В петък вечер колоритният победител в MasterChef 2019 г. Радка Булман ще изненада кулинарите като гост-жури в първото предизвикателство.

Участникът, който приготви най-доброто ястие с подбраните от Радка продукти, ще бъде първият, който влиза в Топ 10 на най-добрите хоби-готвачи в България. Интензивен мастър-клас, воден от Лора и Стоян от предаването „Бон Апети“, пък истински ще изпоти учениците в

борбата им за мастър-престилка.

Стомасите на участниците ще се преобърнат на стрес-теста, който ще предизвика създаването на кулинарни шедьоври с плашещи продукти като телешки очи, пилешки крака, свински зурли и др.

Един от най-изявените хоби-готвачи ще се провали и ще бъде изпратен вкъщи с голямо недоволство от страна на журито:

„Ти можеше да спечелиш това състезание.“

В събота тестът за креативност ще бъде белязан от аромата на кафе, а колоритният Добромир Ганчев – Добата, който се превърна в любимец на зрителите в сезон 6, ще доведе 27 гладни металисти на бирен фест в ресторанта на MasterChef.

Ескалация на напрежението по време на отборната битка ще свали маските на някои от участниците, а на елиминационния сблъсък ще стане ясно, че „от високо се пада най-лесно“.

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара