Тази вечер от 21:00 часа по bTV стартира голямата кулинарна битка на най-добрите хоби-готвачи в третото издание на MasterChef България. 50 кулинари от целия свят ще преминат отвъд границите на възможното, за да спечелят бялата престилка и място на арената. Те ще трябва да преодолеят тежки изпитания, ще вложат цялото си сърце и душа в търсене на перфектния вкус, за да стигнат до голямата награда от 100 000 лева и да променят живота си.

MasterChef liutenitsa

Амбициозни и уверени, хоби-готвачите ще трябва да докажат, че имат вродено кулинарно шесто чувство и могат да поднасят поезия в чиния, за да впечатлят взискателното жури в лицето на Виктор Ангелов, Петър Михалчев и Андре Токев.

MasterChef

Прекрачвайки прага на MasterChef, те ще разполагат само с един час, за да  покажат най-доброто, на което са способни и да грабнат емблематичната престилка. Но изненадите започват от самото начало, а промяната в регламента на MasterChef гласи, че ако участник получи одобрението и на тримата експерти, мястото му в кухнята е гарантирано. При три отказа – претендентът за престижната титла се връща в дома си, а ако получи дори и едно потвърждение на таланта си – получава втори шанс да се пребори за емоцията MasterChef и място сред най-добрите гурмани.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара