Овен

zodiac-1647163_960_720Хороскопът за март 2017 година предсказва на Овните промени в различни области на живота. Ще се появи усещане, че всичко е по вашите възможности, което ще бъде точно така. Овните през март ще проявят упоритост и решителност, за да постигнат желаните цели. Но, ако правите всичко умно и по план, то успехът и финансовото благополучие ще бъдат на ваша страна през 2017 година.

Китайските зодии в годината на Огнения Петел

Хороскопът за март 2017 година съветва Овните да не бързат, ако се отнася за важни решения, кариера и пари. Ако новите дела се окажат твърде трудни за реализиране, то може да се обърнете за подкрепа към близки приятели. Изгодните проекти, отнасящи се до литература, изкуство и търговия, Овните трябва внимателно да разгледат преди да ги подпишат. През март 2017 година могат да възникнат засечки в професионалната сфера, но всичко ще можете да преодолеете, ако приложите натрупания опит.

Хороскопът обещава на жените, представителки на знака Овен, много обожатели и внимание от страна на състоятелни мъже. Важното е внезапният успех да се им завърти главата. През март са възможни както лекомислени връзки, така и красиви любовни романи. Свободните Овни могат успешно да подредят личния си живот през март, ако са благоразумни и последователни в действията си.

Телец

zodiac-1647164_960_720Хороскопът за март 2017 година обещава на Телците успех в личния живот и в службата. Отношенията с колегите ще бъдат прекрасни, а с приятелите – още по-добри. Очакват се много вълнения в любовта, романтични запознанства и емоционални изблици. Телците не трябва да спорят с роднините си, ако става дума на финанси или преместване в друг дом. Важното, което очакват близките от Телците, са действията, а не празните обещания.

Хороскопът година предсказва на жените, представителки на знака Телец, период, в който всички наоколо ще им се оплакват от личния си живот. На вас ще ви бъде нужно да оправите своите проблеми, а не да се занимавате с чуждите, да се превръщате в „бюро жалби“. Такъв неприятен дневен ред ще направи Телците уязвими и неуверени в себе си през март. Ще ви се стори, че хората откровено ви използват за личните си интереси.

Мъжете Телци ги очакват дребни неприятности и преживявания, заради професионални неуредици. Приятелството ви с много хора ще се разклати заради финанси, което ще бъде истински удар за Телците. Вие не трябва да бъдете прекалено доверчиви и щедри през март, иначе ще съжалявате за това, което ще последва с емоционалното ви състояние. Контролът над парите, през цялата 2017 година ще бъде необходим както въздуха за Телците.

Близнаци

zodiac-1647166_960_720Хороскопът за март 2017 година обещава на Близнаците ярък и интересен месец. Вие ще зареждате със своя оптимизъм всички, без изключение, а и ще успеете да изявите уникалните си умствени способности. Кръгът от познати и приятели на Близнаците видимо ще се разшири. А ако през март Близнаците сериозно се хванат на работа, ще успеят да постигнат добри резултати.

Хороскопът настойчиво препоръчва на Близнаците да правят почивки от време на време, в противен случай рискуват да разклатят здравето си. Жените усърдно ще се движат към своите цели, което ще им помогне да изгладят както личните, така и деловите отношения. Близнаците са активни, инициативни и амбициозни, затова през март ще преуспеят по много въпроси. В общуването с противоположния пол ще се окажете не мило котенце, а истинска пантера.

Нека мъжете Близнаци на първо място да се заемат с проблемите в професионалната сфера. Само не ги прехвърляйте върху чужди рамене, защото така няма да постигнете положителен резултат. В трудните ситуации Близнаците през март е най-добре да се обърнат за помощ към влиятелни лица. За да не разклатите здравето си, трябва да започнете борба с вредните навици.

Рак

zodiac-1647167_960_720Хороскопът за март 2017 година предсказва на Раците конкуренция в различни области на живота. Предстои ви трудна борба за място под слънцето. Но именно за нея са готови Раците, затова ще постигнат победа по-бързо от очакваното. Своите истински чувства, както винаги, ще скриете дълбоко в сърцето. Само най-достойните ще могат да постигнат благоразположението на чувствителния и раним Рак.

Разположението на планетите предсказва на Раците кариерно израстване и отлично финансово положение. Ще нараства авторитетът им, което ще позволи да привлекат на своя страна влиятелни личности. Мнението на Раците по много въпроси ще се окаже приоритетно за приятели и роднини. През март 2017 година вие успешно ще решите редица битови, комунални и социални въпроси. За съжаление, отношенията с шефа ще се окажат напрегнати, затова Раците трябва да мислят какво казват.

Хороскопът за март 2017 година прогнозира за мъжете Раците нееднозначни отношения с колегите. Може да възникне сериозен спор, който който да сложи негативен оттенък върху служебните взаимоотношения. Но Раците не трябва да се тревожат много, защото в средата на март ситуацията ще се измени към добро. Ще се смени началството, а вие ще се окажете в бройката на най-грамотните специалисти.

Лъв

zodiac-1647168_960_720Хороскопът за март 2017 година предсказва на Лъвовете истински “слънчев“ период в живота. Ще озарявате всичко наоколо със своето обаяние и жизнелюбие. Лъвовете ще реализират успешно всякакви проекти, което ще се отрази на работата и финансовото положение. Наистина през март ще ви бъдат необходими доста сили и енергия, но вие сте готови да действате. Събирайте нова информация, установявайте контакти и бъдете внимателни по време на финансови операции.

Безплатна астрологична рождена карта

Хороскопът за март 2017 година обещава на жените Лъвове ярки творчески изяви. Вие много ще пътувате, ще общувате и ще се запознавате с хора. С децата отношенията ще бъдат добри, а с противоположния пол ви очакват известни проблеми. Представителите на знака Лъв ще решат да започнат свой бизнес, в който видимо ще преуспеят. Вие търсите не леки, интимни връзки, а истинска любов. Тя непременно ще озари личния ви живот в началото на пролетта.

Планетите не съветват мъжете Лъвове да отпращат всеки, който се появи на пътя им. Особено, ако това са приятели и членове на семейството. Лъвовете ще решат да сложат ред във всички дела, което няма да се хареса на роднините. Макар че против вашите нововъведения никой няма да започне да възразява. Все пак, вие всичко това го правите от добро сърце, нали така?

Дева

zodiac-1647169_960_720Хороскопът за март 2017 година предсказва на Девите огромни възможности за реализиране на техните способности. Очакват се големи промени в деловата сфера и в личния живот. На Девите ще им провърви в любовта, особено, ако до сега те не са срещнали своята половинка. През март ще се запознаете с човек, който ще стане ваш спътник в живота. Възможни са интриги в колектива, лъжи и лоши приказки от страна на познати.

Хороскопът обещава на Девите нова сфера на дейност и кариерен ръст. Жените ще бъдат активни в търсенето си на избраник и перспективна работа. Много ще се разкъсват, буквално, между семейството и работата. През март Девите най-накрая ще решат жилищния въпрос, затова и отношенията им с роднините ще станат значително по-добри.

Мъжете Деви да бъдат внимателни в общуването с партньорите си. По-малко слушайте това, което говорят непросветените по въпросите на комерсиалните дела хора. Повече се опирайте на собственото си мнение и своите професионални навици. Възможна е конкуренция с колегите, което ще накара Девите да търсят изясняване на отношенията или нова работа. През март може в пълна степен да използвате своя потенциал.

Везни

zodiac-1647160_960_720Хороскопът за март 2017 година препоръчва на Везните да променят тактиката си на поведение и точно да определят приоритетите в живота си. В противен случай не само ще попаднете в неприятна ситуация, но и сами ще се изгубите в своите цели и планове за бъдещето. Вашият променлив характер може само да ви навреди през март, а не да ви доведе до търсените резултати. Силата и енергията на Везните ще стигне за всичко, затова не трябва да скромничите и да отстъпвате назад.

Хороскопът не съветва Везните дълго да се усамотяват. Ако ще плувате по течението, то всички ярки събития и красивата любов ще „отплуват“ към други хора. Везните, през март, ще имат много възможности за успех, за печелене на пари и установяване на изгодни договори. Работете активно, звънете, срещайте се и се съветвайте с приятели по повод възникващите проблеми. Важното е да не седите на едно място, а да действате през 2017 година.

За Везните се очертава незабравим любовен роман и много комплименти от страна на противоположния пол. Само усмирете своя плам и ревност, защото избраникът на момента ще се оттегли и ще избяга от вас. Но, ако през март Везните намерят общ език с възлюбения/та, то отношенията им ще станат още по-устойчиви и хармонични. А нищо чудно и сватба да се задава.

Скорпион

zodiac-1647170_960_720Хороскопът за март 2017 година обещава за Скорпионите нееднозначен месец, когато всичко ще ви се изсипе отведнъж на главата – спешни дела, битови проблеми и неуредици в личния живот. Възможни са примамливи предложения по работа, а също и кариерно израстване в сферата на бизнеса. Семейните Скорпиони ще имат добри отношения със съпруга/та си през март, което ще стане повод да организират поредния „меден месец“.

Жените Скорпиони ще имат отлични отношения с началството и сътрудниците. За съжаление, това не може да бъде казано за любовната страна на живота. Скорпионите трябва да оставят настрана личните си проблеми и напълно да се заемат с работа, кариера и финансови въпроси. Що се отнася до домашните дела, то те през март могат да почакат.

Хороскопът за март прогнозира за Скорпионите отлично материално положение. Важното е да харчите всички средства веднага, защото ще останете без „пукната пара“. Възможен е любовен роман с човек, с когото отдавна работите в един екип. Но Скорпионите едва ли ще се съгласят на продължаване на тази любовна история. Мислите, че през март за нея ще разберат всички колеги, а следователно и шефа. Защо са ви излишни вълнения и клюки от страна на колегите?

Стрелец

zodiac-1647171_960_720Хороскопът за март 2017 година предсказва на Стрелците прекрасен месец, през който любовта и успехът ще ви бъдат верни спътници в живота. Ще бъдете толкова решителни и самоуверени, че никакви препятствия няма да ви отклонят от набелязания път. В службата и в отношенията с деловите партньори всичко ще бъде наред. Бъдете разумни и предвидливи, когато през март се занимавате с финансови и кариерни въпроси.

Не е добре Стрелците да се водят по чувствата и страстите си. Ако започнете любовен роман, то той може сериозно да повлияе на вашите възгледи и да измени много от принципите ви. Най-добре е Стрелците да пренесат решаването на битовите проблеми за другия месец, а през март да се посветят на изграждането на личните си отношения. Възможна е съдбоносна среща с човек, който напълно да измени живота ви в добра посока.

Хороскопът за март 2017 година не съветва мъжете Стрелци да разказват на всички за своите любовни връзки. Вие ще постигнете победи както в бизнеса, така и във финансовите дела. Успешно ще се решат въпросите, отнасящи се до продажба или покупка на жилище. Стрелците много ще пътуват през март, ще общуват и ще се срещат с нови хора. Действията ви по време на пълнолунието могат да бъдат резки и неадекватни.

Козирог

zodiac-1647161_960_720Хороскопът за март 2017 година предсказва на Козирозите лека депресия и неувереност в собствените сили. Ще ви се стори, че никой не ви обича, не ви разбира и не ви цени. Козирозите не си заслужава да се „губят“ в изводи и да обвиняват хората в недостиг на внимание. Може би, вие през март трябва да се “се разберете“ със своите си мисли и да си намерите ново, интересно увлечение. Козирозите имат доста таланти, за разкриването на които ще им помогнат близките им приятели и роднините. Важното е да не робувате и да не отстъпвате назад.

Грешка е, ако Козирозите тръгнат да доказват гледната си точка, по-добре да бъдат лоялни и внимателни към околните. Общувайте с лекота и непринудено, иначе ще говорят зад гърба ви. При семейните Козирози всичко ще се случва превъзходно. Ще имате пълно разбирателство със съпруга/та през март, а децата ще взимат достоен пример от вас.

Хороскопът за март 2017 година обещава на мъжете Козирози многобройни пътувания по работа, комерсиални предложения и много спешна дейност. Само не забравяйте, че имате дом, семейство и деца, които също се нуждаят от внимание и грижи. Ако през март 2017 година се появи нова работа или изгоден договор, то нито за секунда се съмнявайте – подпишете и напуснете старата си служба.

Водолей

zodiac-1647162_960_720През март 2017 година Водолеите ще се борят за справедливост и това добре ще им се получава. През първия пролетен месец, Водолеите могат много да постигнат, ако се придържат към принципите и убежденията си. Всичко, което сте планирали за този месец, ще бъде благополучно завършено, а резултатите ще превишат очакванията ви.

Първите десетина дни на март 2017 ще бъдат благоприятни за преосмисляне на начина ви на живот и действията. Ще откриете грешки и ще се опитате даги оправите. В началото на месеца Водолеите ще полагат максимално усилия, за да постигнат поставените си цели. Но не очаквайте бързи резултати, въоръжете се търпение, ще си заслужава.

През този период звездите предвещават начало на романтичен период в живота на Водолеите, животът ви ще стане по-наситен с различни събития.

Що се отнася до финансите – под благоприятното влияние на Юпитер и Уран, Водолеите не трябва да се страхуват от проблеми с постъпването на парични средства. Важно е обаче да се отнасят грижливо към тях, да ги  харчат разумно и по предназначение.

В последните дни на март 2017 звездите обещават спокоен семеен живот и стабилни отношения. А тези, които търсят своята половинка, може да се надяват на успех около двадесето число на месеца. Водолеите ще започнат непринуден разговор, който ще покори събеседника им. На практика, отношенията ще се създадат веднага и ще започнат да се развиват във времето. Бъдете искрени и доброжелателни.

Риби

zodiac-1647172_960_720Хороскопът за март 2017 година предсказва за Рибите труден месец, когато ще бъде трудно да оправите и старите, и новите дела. Ще ви бъде трудно да изграждате отношения с хората, а също и да запазите хармонията вътре в себе си. На Рибите ще им се иска през март да не плуват по течението, а срещу него, което е изпълнено с негативни последствия. Не трябва да взимате стремителни решения и не трябва да правите кардинални действия през 2017 година. Особено, ако се отнася за пари и капиталовложения.

Препоръчително е Рибите внимателно да разглеждат деловите предложения, които на пръв поглед им се струват интересни и изгодни. В професионално отношение март ще бъде напрегнат месец. Може често да спорите с колегите и началника. На Рибите се препоръчва да контролират своите емоции и да не влизат в спорове през 2017 година. Финансите ден след ден ще нарастват, ако вие действате разумно и ги вложите в перспективен проект.

Хороскопът за март 2017 година не съветва Рибите да се показват като амбициозни и категорични личности. Бъдете скромни, както в желанията, така и в действията. В службата е възможно повишение в длъжност, а също и някаква премия за изпълнена задача. Само не се опитвайте през март да изместите своя шеф.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара