Днес, 17 март, по целия свят милиони хора празнуват денят на Св. Патрик. Ежегодните тържества се организират на 6 континента от Дъблин до Дубай, Лондон до Лима, от Перу до Париж, от Сидни до Стокхолм и от Москва до Монсерат. Денят на Св. Патрик събира приятели, за да се присъединиш към световно празненство.

Повече от 70 милиона души се събират ежегодно на 17 март, за да честват покровителя на Ирландия, празник, който се отбелязва в повече страни по света, отколкото всеки друг национален празник.

 

Guinness, ирландското пиво, има неразрушима връзка с честването на Св. Патрик. Guinness e носител на истинския дух на празника, защото събира приятели, за да вдигнат тост за споделените ценности – гордост и дружба.

От своето скромно начало през 1759 г., когато Артър Гинес подписва 9000-годишен лизинг за пивоварна „St. James’s Gate Brewery “ в Дъблин, до наши дни, Guinness се ангажира със своята световна мисия – да произвежда отличителна бира с най-високо качество, заквасена с духа на иновациите. Всяка партида от Guinness минава през 251 проверки преди да бъде пусната на пазара. Наливане на чаша или пинта Guinness е истинско умение. Перфектното сервиране отнема 119.5 секунди.

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара