Анджелина Джоли е завела ново дело срещу Брад Пит. Тя обвинява бившия си съпруг в домашно насилие, предадоха световните агенции, цитирани от Дарик радио.

Актрисата твърди, че по време на полет през 2016 г. Брад Пит е хванал главата й и я е разтресъл, после стиснал едно от децата им и блъснал друго, докато се опитвали да защитят майка си. Джоли твърдяла още, че Пит заливал с децата и Джоли с бира и червено вино.

Снимки: Profimedia

Обвиненията в насилие по време на частния полет със самолет на семейството бяха отправени още след самия полет. Детайлите обаче бяха отразени в бракоразводните документи и разследването на ФБР и службата за защита на децата и семейството на Лос Анджелис. И двете институции не намериха причина за законови действия срещу Брад Пит.

Говорителят на Пит, който не е упълномощен да се изказва публично, опроверга остро обвиненията на Джоли, наричайки ги поредна атака, която само наранява семейството.

Според обвиненията на Джоли на 14 септември 2016 г. двамата  пътували заедно с децата си от винарната „Шато Миравал“ във Франция към Лос Анджелис в САЩ. Пит започнал да се държи агресивно още преди отиването на летището, когато се конфронтирал с едно от децата. Анджелина Джоли попитала съпруга си какво не е наред. Пит я обвинил, че защитава прекалено децата и я атакувал вербално. По-късно той я блъснал в банята и продължил да ѝ крещи. Хванал главата ѝ и я разтърсил, после хванал раменете ѝ и накрая я блъснал на пода. Едно от децата, което по това време било на възраст между 8 и 15 години, се опитало да защити вербално майка си и Пит се нахвърлил върху него. Джоли се опитала да спре съпруга си и като следствие от това гърбът и лакътят ѝ били наранени. Децата се опитали да се защитят едно друго. Пит хванал едно от тях за врата и блъснал друго в лицето.

Джоли е дала показания пред ФБР в дните след полета. Показанията ѝпо-късно са променени.
Приложена е и снимка на лакътя на Джоли, където се вижда следа от нараняване. Според думите ѝ Пит изпил две или три питиета, но не изглеждал пиян и можел да говори ясно.

Изявление на ФБР гласи, че не е необходимо допълнително разследване.

Снимки Profimedia

Facebook Twitter Google+

0 Коментара