Звездното трио братя Аргирови и радиоводещият Йордан Георгиев – Данчо Стълбицата представи книгата „Братя Аргирови. Гот е да сме двама“ пред приятели, колеги и журналисти. Сред специалните изненади на вечерта бяха изпълнения на живо с Роси Кирилова, дует „Мания” и Тони Димитрова!

Снимки: Невена Рикова

Водещ на събитието бе Атанас Стоянов от БГ Радио, които са медиен партньор на книгата. От сцената Димитър Риков – главен редактор на издателство „Софтпрес” и редактор на книгата „Братя Аргирови. Гот е да сме двама“, приветства дует Аргирови и Данчо Стълбицата в семейството на „Софтпрес“ и с усмивка сподели тайни от кухнята, свързани с работата по книгата.

За раждането на идеята и процеса на писане, за емоциите и спомените, натрупани през годините и намерили израз в тези 296 страници, разказаха от първо лице авторът на книгата – Данчо Стълбицата, и братя Аргирови. На сцената се качи и Румен Бончев – директор на Рива Саунд, с чието лого излиза най-новия албум на братя Аргирови „40 години на сцена“, събрал 13 песни, сред които златни хитове, дуети с изпълнители като Стефан Вълдобрев и Александър Кадиев, както и най-новата им песен съвместно с Тони Димитрова – „Срещу вятъра“.

Самата Тони Димитрова бе специален гост на събитието и част от миниконцерта, на който гостите се насладиха след представяне на  книгата.

Изпълненията започнаха с любими хитове като „До вчера“ и „Залез“ и продължиха със „Среща след години“ в изпълнение с Росица Кирилова, „Подарък“ заедно с дует Мания и новия хит на дует Аргирови и Тони Димитрова – „Срещу вятъра“. Специален поздрав братята отправиха към Михаил Белчев, автор на текстовете на песните „Лодка в дъжда“ и „Залез“, който бе сред звездните гости на събитието заедно с Богдан Томов, Магърдич Халваджиян, Лили Вучкова,Антон Стефанов, Владимир Памуков, Драгомир Драганов и много други.

За книгата:

Братя Аргирови радват хилядите си фенове вече няколко десетилетия с прекрасните си песни. За 40 години сценична дейност Кралете на БГ диското са оставили безспорна следа в българската популярна музика, но сега за пръв път повдигат завесата на личния си живот. Предизвикателствата, които преодоляват в житейския и творческия си път, забавните истории, които ги връхлитат в различни ситуации, българската и чуждите сцени, които завладяват, срещите и съвместната им работа с други звезди от музикалната сцена, дамите на сърцето им, богат снимков материал ­– всичко е събрано от Данчо Стълбицата в настоящата официална биография „Братя Аргирови. Гот е да сме двама“.

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара