Овен

Овните през май 2016 година трябва да концентрират своето внимание и волята си върху истинските дела. Тогава успехът и благополучието ще бъдат на тяхна страна. За да не затънат в меркантилност, Овните трябва да бъдат по-духовни. Ако в личния си живот бъдете сдържани и търпели, то в бъдеще ще станете господар на положението.

zodiac-sign-889912_960_720В началото на май Овните ще имат много възможности за реализиране на плановете. Но в края на месеца енергията ще спадне, което ще се отрази на настроението и самочувствието. Месец май ще благоприятства различните хобита и увлечения. Крачейки по пътя на успеха, Овните трябва по-често да гледат в краката си, а не да витаят в облаците. Хороскопът за май 2016 година съветва Овните по-малко да злорадстват, за да не развалят отношенията си с близките хора. Завършете започнатите в миналото дела, за да можете без съмнение да пристъпите към нови действия. През май 2016 година ще се наложи да вложите доста сили в неща, които по-рано са ви се стрували незначителни. Овните трябва да преосмислят своите възгледи за живота, които вече доста са остарели. Ситуацията в службата и в личния живот може да се подобри чак в началото на лятото.

Телец

През май 2016 година на Телците ще им се наложи да преживеят от всичко по малко. Ще изпитат разочарование от живота, ще имат ярки срещи и провали в професионалната сфера. Но, ако на всичко гледате с усмивка и не се отчайвате, то ще можете да преживеете всякакви катаклизми през този пролетен месец.

zodiac-sign-1329363_960_720Май за Телците ще бъде много знаменателен и напрегнат месец. Ще работите много и бързо. Но не забравяйте за качеството, защото в противен случай началството няма да плати достатъчно за вашия упорит труд. На Телците през май ще им се наложи да изменят своите възгледи за живота, защото, в противен случай, някои позиции ще се окажат доста странни за тях. Хороскопът за май 2016 година съветва Телците да се заемат с преобразяване на вътрешния си свят. Изменяйки себе си, вие с лекота ще измените изцяло околния свят! Важното е през май 2016 година да не се предавате и да вярвате в собствените си сили. Не е желателно да се оставяте по течението, защото то може да ви отнесе в непознати страни. А за вас ще бъде много трудно да излезете от тази ситуация. Най-доброто решение ще бъде търсенето на кардинално нови сфери на дейност. Възможно е Телците, през май, да покажат себе си от друга, по-творческа страна. Търсете подкрепа от приятели и роднини, които никога няма да ви откажат съвет.

Как ни се отразява Ретрогадният Марс

Близнаци

През май 2016 година Близнаците ще открият за себе си нови и перспективни хоризонти. В живота им ще се случат много и интересни промени, които ще им завъртят главата. Важното е да не бързат и да не се стремят да успяват във всичко.

zodiac-sign-1329412_960_720Близнаците не трябва да „командват парада“ през май, особено в отношенията с хората. Иначе ще навредят на себе си и няма да разрешат създаващите се проблеми. През май Близнаците трябва повече да си почиват, за да не застрашат здравето си и да не развалят семейните отношения. Хороскопът за май 2016 година предсказва на Близнаците доста спорове и конфликтни с приятели и роднини. Старайте се да правите компромиси, първи подавайте ръка, за да не останете скарани за дълго. Ако Близнаците гледат оптимистично на обкръжаващата ги действителност, то те ще успеят да преодоляват трудностите и ще преуспяват в различни сфери на живота. Възможно е през май да ви повишат в длъжност и да ви увеличат заплатата. Но само при условие, че няма да стоите със скръстени ръце. Трябва да се трудите и да внедрявате идеи, въпреки разногласията с колегите си. Ръководството ще оцени вашия професионализъм и ще даде „зелена светлина“ на новите и оригинални проекти.

Рак

Раците през май 2016 година дори не трябва да се опитват всичко да свършат самостоятелно. Много ситуации ще възникват не по ваша вина или воля. Съдбата ще води представителите на знака Рак по своя път, затова понякога трябва да се оставяте на течението.

zodiac-sign-889869_960_720Май е време на мащабни промени и неочаквани решения. Ако Раците искат да постигнат успех в живота, то те трябва да бъдат упорити и трудолюбиви. Радвайте се на всеки изживян ден! Не винаги е нужно да бъдете твърде активни и дейни, за да постигнете победа. По-добре внимателно обмисляйте своите думи и действия. Това ще ви позволи да приключите през мой онова, което сте започнали още преди няколко месеца. Хороскопът за май 2016 година препоръчва на Раците да се наслаждават на живота, който им подарява великолепни възможности за щастие и благополучие. Внимателно оценявайте ситуациите и тогава няма да направите грешни крачки. Решително вървете към поставените цели, но бъдете внимателни. Така няма да обидите и няма да настроите против себе си близките си хора. Около вас може да има доста завистници, които чакат да се предадете.

Лъв

Представителите на зодия Лъв през май 2016 година трябва да отнесат внимателно към роднините и приятелите си. Вероятно на тях им е необходимо вашето надеждно и твърдо рамо за подкрепа. Мъдрите ви съвети, по отношение на близките ви хора, никога няма да им бъде излишни.

zodiac-sign-1329371_960_720Бъдете сдържани, любезни и вежливи по отношение на хората. Не се карайте за пари. Има вероятност към Лъвовете да се присъединят недостойни и користни хора. Вслушайте се в интуицията си през май, за да не направите сериозни  грешки. Хороскопът за май 2016 година препоръчва на представителите на знака Лъв да се отнасят обективно към всичко, с което ги сблъска съдбата. Дори малко познати хора могат да се окажат интересни събеседници, а в последствие – отлични приятели. Лъвовете трябва да подхождат разумно към въпросите относно личния си живот. Ако отношенията с началството ви са опънати, то през май трябва да ги оправите. Проявете към шефа уважение, което ще ви бъде от полза в бъдеще. Очаквайте благополучно приключване на стари проекти, които значително ще укрепят вашето материално положение.

Открийте любовната съвместимост на вашата зодия

Дева

Май 2016 година е подходящо време за почивка, развлечения и нови впечатления. Това трябва да запомнят представителите на зодия Деви, които отделят твърде много време за работа.

zodiac-sign-889862_960_720Разбира се, че ще бъде нужно да работите много, за да подобрите материалното си положение и да повишите авторитета си в очите на началството. Но през май трябва да водите правилен начин на живот, за да не увредите нервната си система. Хороскопът за май 2016 година препоръчва на Девите да организират семейна почивка сред природата. Благодарение на общуването с близките хора и чистия въздух, вие ще можете да се заредите с позитивизъм и да укрепите здравето си. Девите трябва да работят повече в екип, а не да се уединяват по време на решаването на сложни задачи. Личният живот през май ще бъде оцветен в нови, ярки цветове. Желателно е по-малко да се срещате с хора родени под знака Водолей, Рак и Близнаци. В противен случай те ще ви подтикнат към противозаконни действия и ще ви лишат от възможност да получите голям доход. През май 2016 година Девите трябва да се пазят от съмнителни начинания и сключване на дългосрочни договори. Не давайте пари на заем, защото няма да ги видите скоро, или поне не преди септември.

Везни

За Везните май 2016 година ще се окаже продуктивно и увлекателно време. Ще ви радва не само успехът в работата и в личния живот, но и доброто здраве. Ако не страдате заради разни дреболии, то настроението ви ще бъде в повишено състояние.

zodiac-sign-889891_960_720През този месец може да тръгнете на пътуване, което отдавна сте планирали. Не се „вкопавайте“ у дома или в службата, повече общувайте със семейството, с децата, с приятелите си. Пълноценната почивка ще помогне на Везните да се заредят с енергия и ще им даде възможност да се придвижат напред. Хороскопът за май 2016 година предсказва на Везните спокойна атмосфера в семеен кръг. Това ще им позволи да укрепят психическото си състояние и уверено да погледнат в бъдещето. Пролетта е в разгара си. Радвайте се от все сърце на слънчевото и романтично време! Везните ще се запознаят с интересни хора, които също ще се интересуват от различни житейски ситуации. С колегите през май ще се разбирате, което ще доведе до отлични резултати и успех. Що се отнася до любовните отношения, то те няма да накарат Везните да се вълнуват силно. В семейството всичко ще бъде в пълен ред, ако вие самите не създавате конфликтни ситуации.

Скорпион

Скорпионите през май 2016 година ще бъдат необичайно привлекателни на външен вид и много енергични. Ще имат толкова сила, че с лекота ще постигат успех в различни области на живота. Възможно е пролетта да влияе така на настроението им.

zodiac-sign-889876_960_720През май предстои да решат много проблеми, но всички те, за Скорпионите, ще се окажат незначителни. Хороскопът за май 2016 година прогнозира за Скорпионите много срещи, плодотворно общуване и делови контакти. Ще бъдете толкова заети, че за личен живот няма да ви остане време. Но, все пак трябва да намерите малко време, в противен случай вашият избранник ще ви обвини в липса на внимание. Ако Скорпионите разумно планират своята работа и почивка, то всичко ще се случи добре. Вероятно в живота ви има неща, които не си заслужава да поставяте на първо място. Заемете се с тези дела, върху които, на дъската със задачи, е поставен знак „първостепенно“. Ярките впечатления през май ще бъдат много за представителите на знака Скорпион. Те ще бъдат свързани с работни моменти, разговори с приятели и любовни отношения. Скорпионите през май 2016 година не трябва да си позволяват да се занимават с това, което в бъдеще ще се окаже неуместно и напълно погрешно. Ако има възможност се посъветвайте с по-мъдри и по-възрастни хора.

Стрелец

През май 2016 година абсолютно ще липсва конкретика в действията на Стрелците. Вие постоянно ще се опитвате да балансирате между успеха и неуспеха, любовта и неразбирателството, доходи и финансов крах.

zodiac-sign-889874_960_720Желателно е да изработите стройна стратегия, за да уравновесите клатещата се обстановка. Оригиналният подход в работата ще помогне на Стрелците да намерят нов и благоприятен път към успеха през май. Успехът, който ще отбележи всички ваши заслуги стои на прага ви. Добре е да помните поговорката, че който копае гроб другиму, сам пада в него. Отнасяйте се към околните доброжелателно, за да ви отговорят и те със същото. Хороскопът за май 2016 година съветва Стрелците повече да работят и да повишат своята квалификация. А е много вероятно и изобщо да смените вида на заниманието си. При този вариант смело започнете да учите, за да може в бъдеще да не се обвинявате за напразно пропуснатите години и възможности. Ако през май не мързелувате, ще постигнете много. Занимавайте се по равно със всички жизнени сфери – работа, бизнес, семейство, здраве. Важното е да не се суетите, а да изпълнявате всичко със спокоен ритъм. Вашият позитивен поглед върху нещата ще ви позволи да оцветите живота си с ярки краски.

Козирог

През май 2016 година, представителите на знака Козирог ги очаква спокойна обстановка, както в службата, така и у дома. Това е много добре, защото предишният месец вие сте се трудили плодотворно.

zodiac-sign-889896_960_720В любовните дела при Козирозите също не се предвиждат глобални обрати. Бъдете верни на избраника си и не пренебрегвайте преките си задължения. Ако имате спътник в живота, то пазете отношенията и не се увличайте в странични забежки. Не е желателно да пътувате в командировка, особено ако тя не влиза в предварителните ви планове за май. Взимайте участие в обществени дела, защото успехът за Козирозите ще дойде само, ако участват в колективни дейности. Хороскопът за май 2016 година препоръчва да усмирите амбициите си и реално да погледнете на нещата. В противен случай ще изгубите онова, което вече имате. На доходи през май може дори и да не разчитате. Много от желанията на Козирозите ще се осъществят през май, ако те действат целенасочено и внимателно. Лесният успех не е твърде характерен за вашето положение. Но Козирозите трябва да помнят, че „най-тъмно е преди разсъмване“. Душевното ви състояние през май е такова, че сами ще решите кога да започнете настъплението.

Водолей

Водолеите през май 2016 година ще усетят невероятен прилив на сили и енергия.  Най-накрая всичко лошо и мрачно ще остане в миналото, а вие ще погледнете на живота по-оптимистично. Бъдете внимателни през май!

zodiac-sign-889914_960_720Ако Водолеите работят усърдно, то съвсем скоро усилията им ще се увенчаят с огромен успех. Не приемайте прибързани решения, за да не изпадате в неловки ситуации. За укрепване на здравето Водолеите трябва да започнат да спортуват и да регулират хранителния си режим. Хороскопът за май 2016 година съветва Водолеите да оставят пушенето, а алкохола да бъде в умерени количества. Това ще се отрази благоприятно както на самочувствието, така и на личните отношения с близките ви хора. Ако вие решително и енергично се заемете с планиране на по-нататъшните си действия, то помощ ще дойде от тези, от които не сте очаквали. Водолеите  ще търсят нови дейности, които в бъдеще ще им донесат добри плодове. Ако видите шанс, то трябва да се хванете здраво за него през май. Организирайте по-дълго пътуване или отидете на почивка със семейството си. Дори и вече познатите ви места ще видите по нов начин, ще получите много незабравими впечатления.

Риби

Рибите през май 2016 година ще се чувстват стопани на положението. Това се отнася както за професионалната сфера, така и за личния живот. Ще бъдете изпълнени с романтика, вдъхновение и ентусиазъм. Рибите ще успеят да създадат отлична атмосфера в колектива, в службата, благодарение на творческия си подход към основните дейности.

zodiac-sign-1329359_960_720Добросъвестната работата, неотклонно и постепенно ще доведе Рибите до успех и материално благополучие. Недейте на нервничите заради дейности, които, така или иначе, няма да сте в състояние да измените през май. Най-добре отдайте енергията си за добри цели. Хороскопът за май 2016 година препоръчва на Рибите да не отказват подкрепа на тези, които се нуждаят от нея. Още повече, ако тези хора са се обърнали за помощ именно към тях. Ценете техните отношения и бъдете добри към всеки, който се отнася към вас като към мъдър учител. Рибите през май 2016 година ще бъдат комуникативни и отстъпчиви. Това ще се отрази благоприятно на любовните им отношения. Не бъдете пресметливи и не се скъпете в това, което се отнася до чувствата. Иначе ще си докарате доста недоброжелатели и ще отблъснете от себе си обичащия ви човек. През май 2016 година Рибите ще се запознаят с интересни хора, с които ще имат не само романтични, но и делови връзки.

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара