„Вярвай в себе си, преследвай мечтите си докрай, мисли позитивно, за да ти се случват хубави неща, прави добро, за да ти се случва добро, вярвай е добрата карма! Без риск – няма успех!“. Повтаряйки си всеки ден тази „мантра”, една блондинка от Русе не спира да носи портфолиото си в модни агенции в Ню Йорк, докато работи като сервитьорка и в болница за насъщния. И късметът й се усмихва – наемат я за реклама на бельо. Слагат снимките й из целия град, че и „Сънсет булевард” в Лос Анджелис осъмва с нейния лик преди няколко години. Малко момичетата могат да се похвалят с подобен късмет в Щатите, но Анна Кулинова е една от тях и вярва, че позитивизмът й отваря широко врати. От години не й се налага да разнася чинии с бифтек, а предимно да мисли за красотата си и как ще изглежда за поредната фотосесия. Кулинова няма каквато и да било хирургична интервенция по лицето и тялото.

2 Kicking Mule Coveralls

Името й нашумя през 2010 г. и след една малка роля в комедията „Денят на Свети Валентин”, където си партнира с Аштън Къчър. Млада и нахакана, Анна не спира да взема модни ангажименти: фотосесии, ревюта, календари и засега малки роли в киното, в онлайн комедията Maybe sunshine, дори я преобразяват за два филма на ужасите, които получиха награди на няколко филмови фестивали.

_MG_2106 (1)

Анна, как започна славният ти период?

Това беше преломният момент в живота ми, когато видях снимките си по бельо на билбордове из целия Ню Йорк: на TIME SQUARE, в метрото и по автобусите, тогава се почувствах страшно развълнувана и истински щастлива. С тази компания работих 6 години. Разбрах, че когато се трудиш усилено, можеш да постигнеш всичко, но естествено и доза късмет винаги помага. Напоследък бях доста заета като модел  в Ню Йорк. Подписах договори и направих няколко рекламни кампании и станах лице на кокосова вода, здравословна и популярна в Щатите.

15a ANNA  AnnaNicoleСтанах модел на популярна марка за фитнес екипи – супер секси и удобни, наеха ме за рекламно лице на шоколадово мляко, а аз страшно обичам шоколад! Рекламно лице съм на MAGID за чанти и шапки. И всичко това само за няколко месеца. Имам ангажименти с двама много любими дизайнери: Sonja Baram и Sonia Ete (koято е любимката на Парис Хилтън) и те винаги ме обличат за червения килим в Ню Йорк или Ел Ей. Работя с един от най-известните фотографи, който снима Хайди Клум, Ема Стоун и др.

В момента приключваме работа върху моя нов календар за 2017-а, който ще се появи като коледен подарък в някои магазини в Ню Йорк, а също ще бъде качен на моя уеб сайт за всички мои фенове. Аз се превъплъщавам в различна филмова звезда за всеки месец: Мерилин Монро, Бриджит Бардо, Ана-Никол Смит и др. Предложиха ми да направим колекция от бижута с моето име и лице ANNA K, която ще се продава на престижното Madison Ave. Появиха се статии за мен в две нюйоркски списания: 25А и NEW YORK LIFE STYLE, което си е успех за българин. Какво да искам повече от живота?!

_MG_1601 (1)

Как пристигна в САЩ? Не казвай: „Само с един куфар и мечтата да пробия в американския шоубизнес”.

Тривиално, но е точно така. Моя детска мечта беше да стана звезда в Холивуд. Американските филми ме подтикнаха да дойда в Америка, а също и убеждението на баща ми, че САЩ е най-могъщата и богата страна на света. Гледайки филмите, аз си пожелах да съм част от този свят и както казват: внимавай какво си пожелаеш, за да не ти се случи. Винаги съм била позитивно настроена и това ми помага много в живота.

10 ANNA KИ може би точно с това си качество допаднах доста на американците. Аз не съм злопаметен човек и обичам да прощавам, да вървя напред, животът е прекалено кратък, за да се задълбочаваш в негативното. Не познавах никого в Ню Йорк, когато пристигнах, но постепенно натрупах контакти.

А какво трябваше светкавично да промениш в себе си, идвайки от България, за да се впишеш в американския начин на живот?

Не мисля, че ми се е налагало да променям нещо в себе си. Намерих доста допирни точки с американците, с тяхното поведение и начин на мислене. Te винаги са усмихнати и готови да помогнат безвъзмездно, също като мен. Бях късметлийка да попадна на страхотни хора, намерих искрени приятели, които винаги са ми помагали и подкрепяли в кариерата и в личния живот, за да вървя нагоре.

unnamed

В България бях възпитана, че скромността краси човека, но се оказа, че в Щатите нещата са точно обратните. Тук трябва да си по-агресивен, дори нахален. Ако не поискаш, няма да получиш.

Случвало ли се някой да ти предложи кариера срещу секс в Ню Йорк? Ти имаш ли изработен механизъм срещу т.нар. Wanna Be (б.а. хора в шоубизнеса, които се представят за някого, когото им се иска, но изобщо не са)?

5c ANNA KДа, разбира се, понякога, но такива ги има навсякъде по света. А аз съм си изградила нещо, което наричам детектор, за да преценявам човека срещу мен. Освен това имам силна интуиция към хора, които са просто използвачи и не може да очакваш нещо сериозно от тях. Но такива обикновено са типове, които не са поставени високо в обществото. Отбягвам ги с финес. В шоубизнеса хората се познават, затова е важно да си изградиш добър имидж, за да те приемат насериозно като талант, а не в погрешна насока… В Холивуд не е тайна кой е женкар и кой не. Но обикновено хората, които са голяма работа, се държат на ниво, пазят се от проблеми и съдебни дела. А моят личен опит показва, че когато някой наистина те хареса, той ще ти помогне. Това все пак е бизнес и трябва да докажеш, че си наистина добър, трябва да накараш хората да вярват и да залагат на твоя талант, иначе могат да изгубят пари покрай теб!

А има ли ангажимент, който си отказала, защото например ти се струва пошъл или кофти продукт?

3c ANNA K

Досега съм имала общо-взето добри предложения и все се случва да рекламирам неща, които обикновено използвам в ежедневието. Затрупват ме с бельо, бански, рокли, бижута, напитки и т.н., изобщо всичко, което рекламирам, го получавам в изобилие. Как да не си обичам работата?!

Гари Маршал, режисьорът на филма „Хубава жена”, си отиде преди няколко месеца. Малцина знаят, че с него бяхте добри приятели. Успя ли да го видиш, преди да почине?

1aa Sub MarilynГари ще си остане много специален човек за мен. Той ми даде две роли в големи комедии, ценни насоки за киното и ме определи като комедийна актриса. През последните няколко години Гари често имаше здравословни проблеми, но работеше прекалено. Когато научих за смъртта му, изпаднах в шок. Всички, които познаваха Гари, казват, че той е един от най-невероятните хора в Холивуд със златно сърце. Всички го обичаха, особено Джулия Робъртс (все пак той й даде роля, която наистина я изстреля на върха).

Говорих с Гари 10 дни преди да почине и дори имахме среща в офиса му, за да обсъдим моя филмов проект… От доста време подготвям собствен филм по моя лична история, която Гари Маршал хареса много и дори беше решил да стане продуцент и да ми помогне с реализацията. Филмът ще бъде романтична комедия, в който аз играя главната роля, и ще се снима в България, Ню Йорк и Лос Анджелис. B процес съм на доизграждането на сценария. Имам приятели продуценти и филмови инвеститори, които се интересуват да реализират този филм. Мисля да го продължа със сина му Скот Маршал, той също е режисьор и продуцент.

banski(1)

Падат ли си американските мъже по българки?

Да! Не само че харесват българки, но и често ми повтарят, че сме най-красивите жени на света! Факт е, че има доста връзки и женитби на нашенки тук. Американците смятат, че българките са по-женствени и секси, а американките са си малко мъжкарани и обичат да командват мъжете си. Намирам американците за доста емоционални и чувствителни мъже. Те не се страхуват да изразят чувствата си и обичат да ти казват често колко си красива. Харесвам романтични мъже, с чувството за хумор,  кавалери, преуспели, хубавите изненади, подаръците и пътешествията. Мъжът трябва да е благороден и да поставя жената на пиедестал. Харесвам самоуверените мъже, които са винаги до мен и ме подкрепят в моята кариера.

mister

Как щеше да се развие животът ти, ако беше останала в България?

Може би щях да развивам същата кариера и в родината, защото работя само това, към което имам страст. За съжаление, в България не са толкова големи възможностите в шоубизнеса и не мисля, че един модел може да се  издържа само от това..

Как се виждаш след 10 години?

Надявам се с няколко главни роли и утвърдено име в киното, собствена модна линия и супер семейство.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара