До 30 ноември във Vivacom ни очакват отстъпки до 70% за някои от най-търсените смарт устройства и аксесоари, в комбинация с неограничен тарифен план. В кампанията „Черният ноември“ са включени над 70 продукта, които сега са с атрактивни цени в комбинация с всеки от петте Unlimited плана за общуване без ограничения.

Сред 70-те смарт устройства и аксесоари, включени в промоционалната акция, са и хитовете за месец ноември Nokia G50 5G, Motorola EDGE 20 5G, HONOR Magic4 lite 5G, XIAOMI 12 5G + MI BAND 6, Realme 9 Pro+ 5G 6/128, HEADPHONES Nothing Ear 1 и SMART WATCH SAMSUNG WATCH 4 44MM LTE.

Кампанията “Черният ноември“ е валидна в магазините на Vivacom, както и online на уеб страницата на телекома, в периода 1 ноември – 30 ноември 2022.

Тази есен Vivacom даде възможност за пълна свобода в общуването на всички потребители на мобилни услуги в страната с пускането на пет изцяло нови Unlimited тарифи – с неограничени минути и SMS-и, включително в роуминг в рамките на ЕС, пренос на данни без лимит за мегабайтите в страната с различна максимална скорост на download, мобилен достъп до платформата EON и много други възможности. Всичките пет тарифи са с включен достъп до 5G мрежата на Vivacom, която вече има покритие в над 1100 населени места в България.

Повече информация: vivacom.bg

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара