Ако търсите слот, в който има микс от късметлийски и плодови символи, Burning Hot на EGT ще ви даде точно това. Можете да спечелите страхотни суми от любимите ви плодчета като пъпеши, череши, портокали, грозде и лимони, докато Lucky 7’s, Lucky Stars и 4-Leaf Shamrocks са само някои от късметлийските символи, които могат да ви донесат сериозни награди.

Този наистина горещ слот се харесва от почти всички играчи в казиното, тъй като има множество кредитни залози и кредитни стойности, които да се комбинират по начини, отговарящи на личните предпочитания на залагащите. Burning Hot може да се играе и от мобилно устройство, когато и където настроението ви отведе.

Какво трябва да знаем за  Burning Hot?

  • Коефициентът на изплащане (RTP) е 96.4 %
  • Волатилността на Burning Hot е средна.
  • Максималната печалба е 16 000 монети.
  • Бонус – Безплатни завъртания с допълнителен коефициент x2.

Характеристики на играта и бонус символи

Burning Hot е слот с 5 барабана и 5 печеливши линии. Слотът е класически и някои плодови символи, с които сме свикнали от наземните казина, включват: лимони, грозде, портокали, череши, сливи и дини. Появява се и златна камбана, но „звездата“ на този слот несъмнено е символът Lucky 7, който може да ви донесе до 3000 монети, ако 5 от тези символи попаднат на някоя от активните ви печеливши линии.

Бонуси

Зелената детелина е вашият див символ през цялата игра и попада само на барабани 2, 3 и 4. Когато това се случи, детелината заменя всички други символи, с изключение на 2 скатер символа. Печалбите, които детелината може да ви донесе, са доста очарователни.

Тук ще намерите и  бутонът Gamble, с който може да удвоите парите си и да си тръгнете като победител. И накрая, прогресивните джакпоти – те се задействат  на случаен принцип. Ще ви бъдат представени  12 игрални карти, от които трябва да изберете 3. Ако тези 3 са от един вид, ще си тръгнете с един от джакпотите, които раздава слот машината!

Безплатни завъртания

Най-приятната изненада на тази слот машина е режимът на безплатни завъртания. Обикновено безплатните завъртания се изпълняват при игра на ниски лихвени проценти – до 20 кредита на завъртане. Между другото, всички плащания в даден кръг се умножават автоматично по x2.

Ако не искате да гоните безплатни завъртания в основната игра, тогава е по-добре да заложите повече от 50 кредита на завъртане. Допълнителен бонус е наличен при запълване на всички клетки със същия символ.

Важно е да отбележим за финал, че Burning Hot е изключително завладяваща. Добре е, играчите, които са избрали да стартират хазартното си хоби с нея да бъдат внимателни. Все пак, нека не забравяме, че хазартът води до престрастяване, а Бърнинг Хот притежава всички качества да завладее интересът ви до край!

Facebook Twitter Google+

0 Коментара