Sony разширява своята гама слушалки 1000X с ново поколение безжични слушалки WF-1000XM3. Водещата технология за шупомопотискане на Sony е подобрена с новия HD шумопотискащ процесор QN1e и с технология с двоен сензор за шум, които осигуряват изключително шумопотискане.

Зашеметяващ звук

Благодарение на новоразработения шумопотискащ процесор QN1e, който комбинира 24-битовата обработка на аудио сигнала и цифрово-аналогов конвертор с усилвател за слушалки, звукът е  с минимално изкривяване. Системата за цифрово подобрение на звука HX (DSEE HX™) (DSEE HX™) подобрява цифровите музикални файлове до качеството на High-Resolution аудио.

Безжична свобода

Безжичният дизайн на WF-1000XM3 е изключително практичен. Слушалките WF-1000XM3 са малки и леки. Новоразработеният BLUETOOTH чип предава звука на лявото и дясното ухо едновременно за разлика от регулярното BLUETOOTH предаване от ляво на дясно. Новата оптимизирана антена осигурява по-високо покритие, което спомага задържането на силен сигнал за поточно предаване без прекъсване. Слушалките WF-1000XM3 имат специален дизайн, който подобрява комфорта и стабилното прилягане в ухото. Ергономичната триточкова конструкция за захващане осигурява надеждно и удобно закрепване. Гумената повърхност с високо съпротивление също служи за повишаване на стабилността. В комплекта са включени кабел за зареждане USB-C и два вида накрайници за уши в различни размери.

Умно удобство 

HD шумопотискащият процесор QN1e консумира изключително малко енергия, а освен това значително увеличава живота на батерията и времето за слушане. Можете да слушате до 24 часа с включен Noise Cancelling, благодарение на зареждащия калъф на слушалките WF-1000XM3, който действа като зарядно устройство. За улеснение можете да използвате режима Quick Attention, за да комуникирате без да сваляте слушалките. Просто поставяте пръста си върху тъч сензора на лявата слушалка, за да намалите звука на музиката и да чуете звуците около себе си. С тъч сензорите, които се нагласят според вашите потребности, можете лесно да пускате определено парче, да поставяте на пауза, да прехвърляте песни или да активирате своя гласов асистент само с докосване. В допълнение новата функция Wearing Detection автоматично поставя на пауза музиката и в двете слушалки, когато едната слушалка е извадена. При нейното повторно поставяне музиката продължава автоматично.

С помощта на Google Assistant слушалките могат да се контролират и управляват с глас.

Слушалките са съвместими с приложението Sony  Headphones Connect, което има допълнителни функции за персонализиране на звука, шумопотискането и сензорния контрол.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара