Виктор Калев се завръща на театралната сцена след десетгодишно отсъствие с автобиографичния спектакъл „Грамофонът“. Премиерата му ще бъде в Летния театър в Бургас, на 27 юни.

IMG_9570

Актьорът ще зарадва своите почитали и във Варна – на 6 юли във Фестивалния комплекс, в Добрич – на 7 юли в Драматичен театър и в Плевен – на 20 юли в Летен театър „Кайлъка“.

IMG_9568„Грамофонът“ е спектакъл, изграден върху лични истории на актьора и популярни песни на български изпълнители. Текстовете са написани от Ваня Щерева, а аранжиментите са направени от Дани Милев, който ще съпровожда на сцената Виктор Калев заедно с музикантите от Дани Милев бенд: Неделяна Христова, Димитър Милев, Иво Дуков, Юри Божинов.

„Ще бъда себе си в това представление. Но едновременно с това, ще изиграя около 30 различни хора, ще изпея около 20 песни с гласовете на оригиналните им изпълнители. Без грим и перуки. Иска ми се всеки да може да припознае своите вълнения в този спектакъл“, казва Виктор Калев

viktor_flyer_back_SMALL-tile

„Грамофонът“ е едно пътешествие през годините, заредено с носталгия, хумор и любов, в което зрителят ще стане съпричастен към една сбъдната мечта.

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара