Саша Мартин си поставя за цел да сготви и опита ястие от всяка страна по света за 195 седмици. С това идват спомените за тежкото ѝ детство, за загубата и болката, с които е живяла години наред. Но въпреки това тя е все по-решена да открие душевния си мир и да погледне живота си през призмата на храната и различните култури.

Life

От малката, импровизирана кухня на ексцентричната си, отдадена на творчеството майка, през низ от приемни домове, до къщата, от която се отправя на своето собствено кулинарно приключение, дълбоко личните и брутално искрени мемоари на Саша разкриват силата на готвенето да свързва, да лекува и да предоставя нови възможности. И да показва простата истина, че щастието ни се крие в самите нас.

„Егмонт” представя „Живот от нулата” от кулинарната блогърка. Написана с остроумие, топлина и трогателност, книгата за намирането на щастието и себепризнанието чрез готвенето, е точно за почитателите на книгите, докосващи душата и сетивата. В книгата са поместени рецепти от 195 страни, като България е представена с компота.

Още рецепти от цял свят – в блога на Саша.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара