Иновативната дизайнерска концепция „R_EVOLUTION – Dare to transform!“, представена в шоурума на ИВАН АСЕН 22, е разработена с участието на 17 дизайнери от екипа на студиото и три дебютиращи имена.

За концепцията Пистолет дизайн студио изградиха уникална светлинна скулптура, интерпретираща забързаното темпо в ежедневието ни. В специално за събитието направената фото-сесия актрисата Лорина Камбурова оживи инсталацията, облечена в дрехите на дизайнерите.

Нейните кадри бяха излъчвани по време на ексклузивното привю за журналисти и блогъри, на което Мира Драганова, националният мениджър на BIODERMA и Нели Митева, основателят на ИВАН АСЕН 22, представиха съвместната тема, отправяща към революцията в козметичния бранш,  предизвикана от иконичния продукт на френската дермокозметична компания: мицеларната вода Sensibio H2O, и тази в модата днес, характеризирани от промененото отношение на потребителя към модата. Днес тя трябва да отговаря на обществените течения и залага на устойчивост, минимизиране на отпадъци, индивидуален подход, иновации в материите чрез новите технологии и необходимост от създаването на смислени, стойностни модни продукти.

Първите дизайнерски модели намериха своите революционни собственици, а останалите могат да бъдат разглеждани, пробвани и откупени до 11 юли в шоурума на ИВАН АСЕН 22, всеки ден от понеделник до събота между 16:00-20:00 ч. Всеки посетител на шоурума получава подарък еко-чанта с принт на Sensibio H20, а при закупуване на дизайнерски модел и 250 милилитра разфасовка на революционния продукт на BIODERMA.

0 Коментара