Младият режисьор Ники Станчев подготвя провокативна постановка във „Фабрика 126”. „Феята на страстта“ (Lust Fairy) е спектакъл, чиято история е обединена от различни сексуални фетиши, разказваща за сблъсъка на две човешки същества, попаднали случайно в мрачната и мистична гора на Феята на страстта.

Lust Fairy1

Контролирайки техните желания и действия, тя ги среща с различни създания, като ги потапя в бездната на фетиши като Шибари (връзване), фут фетиш, доминация, восък, стаф (въртене на огън) и др. Докъде ще стигнат и каква е границата може да реши само Феята.

Спектакълът е първият сценичен проект на Ники Станчев. „Това е изключително интересно предизвикателство за мен. Не само защото до този момент съм правил основно кино и екранни проекти, а и поради факта, че темата ми е доста близка. Реших, че е добра възможност да съчетая опита ми в игралното кино и предишни еротични проекти, но този път без присъствието на камера“, казва режисьорът.

Nick StanchevВ постановката участват шибари мастърът Лудвиг, фетиш моделите Джефри и Lovelornia, която е организатор и сценарист на произведението. В ролята на феята е българката от азиатски произход Нгуен Нган.

Премиерата ще е на 19 ноември от 21:00 часа във „Фабрика 126“ в София. То ще отрази тринадесетия рожден ден на www.f-bg.org  – първият български портал за БДСМ и фетиш (BDSM&fetish). Негов създател и организатор е известният в тези среди Луцифер. Като част от празненствата гостите ще могат да видят и изложба на еротичното изкуство.

Ники Станчев е актьор, режисьор и сценарист. Режисьор е на пълнометражния игрален филм „Момичето от Низката Земя“ (2015), а в момента работи по новия телевизионен проект Back 2 Face.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара