Има немалко хора, които предпочитат да пазаруват онлайн. Те просто влизат в любимия си електронен магазин или сайт за услуги и правят поръчки. Малцина обаче се замислят, че могат да грабнат немалка отстъпка, с чиято помощ да спестят пари. Тази отстъпка се дава под формата на промо код, който се предлага на редовните клиенти, но може да бъде намерен и свободно в интернет пространството. Вече в онлайн пространството има сайтове като Отстъпка.БГ, които предлагат отстъпки за повечето онлайн търговци. По-долу Ви посочваме 5 причини да използвате промо кодове онлайн.

1. Получавате отстъпка от основната цена

Ако имате промо код за пазаруване в мрежата, ще получите даден процент отстъпка от основната цена на продукта или услугата. Така например, можете да купите храна или козметика по-евтино, както и да изберете хостинг план за сайта си, който ще Ви излезе много изгодно. Процентът на отстъпката зависи от политиката на фирмата, която Ви предлага промо кода, но често той надвишава 15%, което е добра новина за всички потребители. Това е и основната причина, заради която да се доверите на промоционалните кодове, и да ги използвате по предназначение.

2. Не обикаляте да търсите промоции по магазините

Мислили ли сте по въпроса, колко време Ви отнема обиколката на хипермаркетите, за да търсите промоции и да пестите пари от пазаруване? Може би това Ви коства по 2, 3, та дори 4 часа на ден. Тук не искаме да споменаваме транспортните разходи и нервите да се редите по опашки, защото темата ще стане много дълга. Пазарувайки онлайн, пестите пари от транспорт и нерви от сблъсъка с тълпата. Ако пък притежавате промо код, то тогава промоциите идват директно до вашия дом.

3. Промо кодове се намират лесно в интернет

В началото онлайн търговците даваха промо кодове за пазаруване, само на редовните си клиенти. Това обаче вече не е така, защото на хоризонта се появиха сайтове, в които можете да намерите всички промо кодове на куп, без да е нужно да сте клиент на дадена фирма, за да Ви изпрати скъпоценния ваучер по имейл или чрез СМС на телефона ви. Сега промо кодовете са достъпни и Ви дават атрактивни отстъпки, с чиято помощ да пестите, докато пазарувате от сайтовете в нета.

4. Промоции не само за продукти, но и за услуги

Ако отидете до хипермаркета, то най-вероятно ще видите немалко промоции на стоки, но не и на услугите, които Ви трябват. В мрежата могат да се открият промоции за хостинг планове, букмейкърски сайтове, намаления при теглене на бърз кредит и още цял куп други услуги. Това е още една причина да обърнете внимание на предложенията за промоционални кодове, с чиято помощ ще се чувствате по-комфортно, и ще можете да заделите някой лев под възглавницата.

5. Нови оферти и още по-големи намаления

В наши дни все повече търговци изкарват промо кодове. Вие можете да ги потърсите в специализираните сайтове, където ще попаднете на конкурентни намаления. По този начин ще решите коя е най-добрата оферта за Вас, и ще можете да я използвате буквално броени секунди, след като сте копирали ваучера за отстъпка и сте го въвели в предназначеното за него поле в системата на търговеца. Вие правите нещо добро за себе си и се радвате на по-изгодни цени.

В обобщение

И, след като проследихме причините за пазаруване посредством употребата на промоционални кодове, можем да Ви пожелаем единствено успех и да се надяваме, че тази статия е допринесла за щастливите Ви дни, когато спестяването е ваш приоритет. На добър час и всичко най-хубаво.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара