На 5-ти ноември, планетата на любовта и хармонията Венера ще започне своето гостуване в знак Козирог, което ще продължи чак до 5-ти март 2022 г., поради ретроградното движение в периода между 19-ти декември и 28-ми януари 2022 г.

Време е за работа, начертаване на цели и изграждане на планове. В дома на знак Козирог разпиляването на време е недопустимо. Сега принцесата на зодиака ще се наложи да бъде необичайно практична, послушна, постоянна и анализираща. Нейното настроение и среда на живот ще ни донесат необходимата енергия за създаване на ясна структура, подреждане на задачите по приоритет и добра стратегия за действие, в следващите близо 4 месеца. Ще липсва типичната за Венера мекота и стремеж към хармония.

Любов и разбирателство

е време да получат тези, които заслужават. Справедливостта ще взима връх, а всичко което е далеч от нея ще си тръгва сега и завинаги. Предстои време, в което ще усещаме около себе си повече практичност и по-малко емоционалност. Преминаването на Венера през знак Козирог ще приземи мечтите ни и ще ни накара да се борим за тях. Стъпка по стъпка, упорито, мотивирано и съвсем осъзнато сега е времето да сложим ред в делата си, любовта, ценностите и финансите.

Сайтът на астролог Венета Матева

Времето до 19-ти декември, е подходящо да подредите бавно, разумно и методично своите бизнес отношения. Организирайте необходимите си срещи, като предварително се подсигурите с факти, причини и конкретни очаквания. Поставете срокове, изисквайте спазване на уговорените правила и

разчитайте на успеха си.

Ако имаме нужда от професионално развитие сега е подходящо да проведете разговори с ръководството си, като се подготвите с добра мотивация, причини за търсената промяна и поемане на пряка отговорност. В личен план очаквайте повече практичност отколкото емоционалност. Търсете чрез общи занимания и ангажименти повече близост и разбирателство с партньора ви.

До 20-ти ноември и между 17-ти януари и 8-ми февруари 2022 г. Венера ще бъде подкрепена от Уран. Това ще ни даде повече сили и енергия за да направим собствената си организация в личен и професионален план. Приемайте новите идеи, които ви намират, като шанс да промените рутината и ежедневието си.

Времето е подходящо за промени.

Използвайте енергията на този период за създаване на структура, за активни действия и подреждане на делата си. Избягвайте рискови начинания и не действайте прибързано.

Между 1-ви декември и 5-ти януари, и 22-ри февруари и 1 март, Венера ще бъде в прегръдката на Плутон. Тя ще засили желанието ни за структуриране и трансформиране съвсем осъзнато, мъдро и необходимо. Няма да имаме избор и промяната е неизбежна! Няма да имат почва безсмислените мечти, празните надежди, обещания и очаквания. Факти, истини и реална преценка ще царстват в ежедневието ни.

Най-много лекота и лично удовлетворение ще имат представителите на земните знаци – Козирог, Телец и Дева.

Подкрепени в делата си ще бъдат всички Скорпиони и Риби.

Конфликти и дребни недоразумения могат да очакват Овните, Раците и Везните. Те трябва да избягват уреждане на лични отношения и взимане на прибързани решения.

Спокойствие тази позиция на Венера ще носи на Стрелците и Водолеите.

Близнаците, между 21-ви ноември и 21-ви декември, трябва да избягват допълнително натоварване и преумора. Нека те продължат рутинните си занимания.

Раците ще имат силите и късмета да постигат мечтите си.

В периода на ретроградно движение (19-ти декември и 28-ми януари 2022) не влизайте в нови договорни отношения, не купувайте скъпи вещи и не се подлагайте на козметични интервенции и промени.

Бъдете здрави и щастливи!

Facebook Twitter Google+

0 Коментара