През цялата история на човечеството, духовете в телата на хората се делята на 5 вида:

oracle-cards-437688_1280

Най-първи са ЖЕРТВИТЕ – тези, които ВЯРВАТ, че никога за нищо не са виновни, на всички нива – и в мислите си, и в чувствата си, и в делата си, и в разбиранията си за света. Те не избират, другите избират вместо тях, а те търпят последствията от собствения си “избор” да не избират.

Втори са ЖЕРТВИТЕ-ВОИНИ, които са в процес на осъзнаване и са поели пътя към пълна трасформация на всички нива, към вибрацията на ВОИНИТЕ. Този процес може да продължи от няколко години до няколко живота. Пентаклите от малките аркани от Таро определят по-голямата част от техните вибрационни състояния.

Трети са ВОИНИТЕ. Тези, които мислят, чувстват и действат с размах и без страх. Тези, които решават, тези, които се БОРЯТ – ключова дума за тях. Те обичат усещането за победа след борбата. Силни и смели хора, за които овациите на жертвите и на другите воини са много важни. Голямото им его ги прави уязвими, затова те са подвластни на емоциите – и хубавите, и лошите. Те са като силен огън, който изгаря бързо. Влизат най-често в обувките на Жезлите от малките аркани. Лутат се от гордостта от победата на 6 жезли до работохолизма и преумората на 10 жезли.

Четвърти са ВОИНИТЕ-МАГЬОСНИЦИ, които са осъзнали, че действието не е достатъчно, че има нещо много повече – там, скрито от очите, че има сила – чудна и красива, мощна и любяща, която дреме и чака … чака тях. Воинът осъзнал, че за да стане Магьосник, трябва да открие и да унищожи безмилостно всички свои слабости, тръгва на лов. Той се смирява, обезглавява егото си, фокусира се навътре в себе си и ловува, залавя и изтребва всички свои качества, които го ограничават и държат силите му в плен. Този процес може да продължи от няколко години до няколко живота, но обикновено е много по-бърз от превръщането на жертвата във воин. Чашите от Таро са негови спътници, защото той осъзнава силата на емоциите си и тяхното истинско значение и се научава да ги контролира и използва.

Пети са МАГЬОСНИЦИТЕ – тези, които ЗНАЯТ, които ВЕЩО използват МЪДРОСТТА, тези, които творят дори на делнично ниво с радост и с удоволствие. Тези, които всеки ден ИЗБИРАТ осъзнато. Тези, които не се БОРЯТ, защото знаят, че това не води до нищо, а просто го трансформират в желаното с увереност в силите си и със спокойна благодарност за тези сили.

Магьосниците контролират собствената си енергетика, т.е. всичките си тела като преминават от едно състояние на Големите Аркани от Таро в друго, по спокоен, осъзнат начин и под пълен контрол на душата. Овладяли напълно своя локализиран енергиен АЗ, те комуникират перфектно с нелокализирания, който винаги е готов да ни сътрудничи. На „простоцарски език“ това ще рече, че Магьосникът води абсолютно равноправен диалог с Безкрайността /Бога, Духа, нелокализираният Разум и др./. Изпраща ясно своите послания към Него и приема ясно неговия отговор под формата на знаци и усещания.

Това, което виждам постоянно на дълбоко енергийно ниво, когато премина през Таро-вратите, е че ако си завършил предишния си живот като ЖЕРТВА, в този започваш от там. Духът носи със себе си собственото си развитие. В този живот може да си Материално Бедна ЖЕРТВА, а в другият да се събудиш Парично Богата, но пак ЖЕРТВА.

Животът е като нощния сън. На каквото ниво заспиш вечер, на същото се събуждаш сутрин.

Всяко едно от тези нива може да отнеме години или много животи на локализирания дух в зависимост от неговия избор.

За жертвите, избрали да достигнат вибрацията на ВОИНА, е важно да развиват неговите качества: смелост, дързост, целеустременост, вяра в собствените си сили За воините, избрали пътя на Магьосника – осъзнатост, приемане, търпение, вяра в себе си и в безкрайността, която ни обгръща.

tarrot

Обикновена делнична ситуация в кухнята. Търсите нещо, което не намирате, а точно в този миг много ви трябва. Как ще постъпите?

Като Жертва, Воин или Магьосник?

Претърсвам шкафовете. Не намирам това, което търся. Утихвам, изчиствам ума си. Потъвам в енергийното поле. Визуализирам предмета, който търся, излъчвам към него обич и го моля да ми разкрие къде да го намеря. Отварям очи и все още с чист ум се оглеждам. Изведнъж ми просветва – разбира се, оставих го точно на едно определено място. Отивам до там, отварям, вътре е.

Претърсвам нервно шкафовете. Колкото повече търся, толкова повече се ядосвам. Движенията ми са резки, гневни. Започвам да закачам предмети. Докато търся в най-неудобния за ползване шкаф, неволно бутвам чаша, тя пада и се чупи на парчета. Сега трябва и да чистя. Отпускам безпомощно ръце и започвам да плача от безсилие и самосъжаление.

Претърсвам нервно шкафовете. Колкото повече търся, толкова повече се ядосвам. Движенията ми са резки, гневни. След 10 минути нищо не съм намерила. Решавам, че нямам повече време, за да търся и умът ми трескаво започва да търси друго решение на проблема. Намирам заместител, който не е перфектен, но върши работа. Решавам временно проблема.

silviaТекстът е от новото електронно издание за езотерика „Jardin sur la toit“ или „Градина върху покрива.“

Още от Силвия Маринова на  www.taro-magic.eu

Facebook Twitter Google+

0 Коментара