Първите два магазина на марката Tommy Hilfiger отварят в София. Единият вече е факт, намира се в Tha Mall, а вторият ще чака клиенти след 5 март в Serdika Center. Има над 1 400 магазина на Tommy Hilfiger в над 90 страни по целия свят.

Tommy_Hilfiger_0184

Магазините ще предлагат най-новата колекция на Tommy Hilfiger – пролет/лято 2015, която включва и мъжки и дамски облекла и аксесоари. И в двете локации специален декор пресъздава характерната за марката колежанска атмосфера, вдъхновена от Източното крайбрежие, а мебелировката е съчетание между традиционно и модерно. Американските антики, винтидж елементите в интериора и подбраните творби отразяват много точно духа на марката – „класически, американски, дързък.“

Tommy Hilfiger Spring Ad Campaign

Колекцията пролет/лято 2015 на Tommy Hilfiger е вдъхновена от Средна Америка, където величествени пейзажи се смесват с очарованието на малкия град и образуват най-живописните и интересни места в цялата страна. Това изследване на средната част на Америка води до пълно отдаване на природата, изразено чрез военни и морски детайли и изработка, които са комбинирани с характерния за Tommy Hilfiger колежански стил. Резултатът е цветен, безгрижен и типично американски.

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара