Радват ли се очите, значи и сърцето не мълчи. Да покорите любимия човек, като разчитате само на седемте цвята на дъгата – това е изкуство, което всеки би могъл да усвои, твърдят психолози и сексолози.

Какво да облека? 

Лесно е да се каже как не трябва да се обличате за любовна среща. Три са основните цветове, които може да предизвикат нежелан ефект – черен, червен и бял.

Черен

black_dress

Разбира се, за къса черна рокля с вълнуващо деколте едва ли някой ще ви погледне накриво. Но строг ансамбъл в черно със закопчана до врата якичка, без нито един ярък аксесоар – това си е пълен провал. Като стил може би изглежда идеално, но като послание означава желание за строга дистанция. Останалите тъмни цветове (син, кафяв) също внушават емоционална строгост и недостъпност.

Червен

red dressa

Противоположният вариант – червено в изобилие, също не е вярното решение. Този цвят символизира страст и сексуална агресия и може просто да изплаши човека, за когото е предназначен като послание. Аналогична реакция може да провокират яркожълтото и оранжевото.
Подобен „смел“ тоалет свидетелства за екзалтираност или нарцисизъм.
Виж, съчетанието между по-ярко червило и дрехи в приглушени тонове е много верен ход.

Бял

white_dress

На пръв поглед цветът на невинността не крие никакви опасности. Само че белоснежната рокля автоматично навява мисли за Менделсон. Което пък дава повод на ергенския инстинкт у мъжа да закрещи с цяло гърло.

По-близо до тялото

Повечето жени са убедени – сексапилното бельо винаги е черно или червено. Сексолозите обаче възразяват: черното бюстие или червените жартиери невинаги действат на мъжа като афродизиак. Пък и ако самата жена се чувства неудобно в такива цветове и форми, бурният секс няма как да се случи. Затова бельото не е най-уместният подарък за любима жена. Тя трябва сама да подбере цвета, който съответства на вътрешното й състояние. Жената, която е доволна от себе си, която е твърдо уверена, че изглежда зашеметяващо, се преобразява и започва да излъчва неподправен сексапил.

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара