magi„Да си подадем ръка за по-здрави бебета“ се нарича семинарът, на който нутриционистът Магдалена Пашова ще представи книгата си за храненето на деца от 0 до 2 годинки. Семинарът е утре в хотел „Макси“ в София и е с безплатен достъп. Нужна е само регистрация на office@gobio.bg.

Освен Маги Пашова лектори на тази среща за значението на храната и емоционалното здраве на децата ще бъдат хомеопатът д-р Ирена Маждракова и психологът Мадлен Алгафари, както и производители и дистрибутори на чиста храна.

Д-р Маждракова ще посъветва как да изберем педиатър и ще говори за разликите, предимствата и недостатъците на двата лечебни метода – хомеопатия и алопатия.

Мадлен Алгафари ще обсъжда с родителите откога започва грижата за емоционалното здраве на децата и кои са най-големите грешки, които можем да избегнем.

Шеф Петров ще демонстрира приготвянето на домашна бебешка храна по рецептите, описани в книгата на Маги. А производители и вносители на чиста храна ще обяснят кога един продукт е био и дали съществуват алтернативи на вредните лакомства.

Всички родители, които присъстват на семинара, могат да вземат участие в дискусията: „Възможно ли е да храним и отглеждаме децата си здравословно в България? Има ли достатъчно информация за здравословното хранене и предлагане на подходящи храни?“.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара