В последните минути на 20-и март, Слънцето навлиза в знак Овен и ще остане в неговите покои дом до 20-и април. С него настъпва астрологичната Нова година и Пролетното равноденствие.

Знакът е първи в астрологичното колело. Той е мъжки, огнен и кардинален знак. Изобразява началото, задвижването, енергията, волята и напредъка. Негов управител е планетата Марс, носител на заряд и мотивация.

Сайтът на астролог Венета Матева 

Овенът е естествен водач, лидер и воин. Той е локомотива на цялото астрологично колело и има силата да даде енергия, живот и смисъл на всичко, до което се докосва.

Харесвам този силен и уверен знак, защото той единствен може да изрази чистата и неподправена страст, заряд, категоричност и мощ. Изтъкан от огъня, умее да запалва, стопля и разгаря всичко, което има за цел да постигне.

Като двигател на зодиака на него се дава ролята да създава първите основи на живота. Той е този, който решава, тръгва, смело защитава и категорично заявява кога, къде и какво да се случва. В него няма да откриете чувствителността на кардиналния знак Рак, дипломацията на вежливата Везна и стратегическия подход на мъдрия Козирог.

С това Слънце ще преживеете високи скорости, бързи обороти, смели идеи, предизвикателни решения, много страст, шепи увереност и категорични решения. Привлечен от непознатото, обичаш движението и залисан от надпревара с времето, той се радва на всичко ново, което бързо превръща в следваща цел.

Като гладиатори в зодиака са готови на битки с единственото очакване да бъдат печеливши. Очакват от себе си перфектност, а от другите подкрепа и разбиране. Силни и властни са. Често изискват от другите, същото на тяхното темпо и успехи. Изпълнени с енергия и ентусиазъм не понасят безразличието, мързела и липсата на цели. Те са избрали да носят вечния огън и да палят и даряват живот на идеи, хора, ситуации и начинания.

Мъжете са истински воини, надарени с издръжливост, воля и увереност. За тях битките избор на силните, които винаги побеждават.

Жените са уверени в себе си дами, които имат силата и куража да чертаят пътища и да препускат по тях, впрегнати в поредната си страст и кариерен успех.

Транзитът на Слънцето през съзвездие Овен, ще донесе на Земята повече

енергия, сили и желание за развитие.

Използвайте заряда на този период за да постигате целите си с вяра, търпение и доброта. Не бързайте и проявявайте разбиране към околните и собствените си слабости. Бъдете уверени в себе си, преследвайте мечтите си и запазете собствената си уникалност.

Вихрушка от събития, възможности и реализирани планове ще застигне всички Овни, Близнаци, Лъвове, Стрелци и Водолеи. Подаръци могат да очакват родените с асцендент Овен и Везни.

Отдадени на почивка, търпеливи и спокойни съветвам да бъдат всички Раци, Везни и Козирози. Те могат да имат дни на неразбиране от околните и противоречия.

За Телците ще е хубав период да направят планове и да започват дълго отлагани дела.

Скорпионите ще се радват на късмет и реализирани планове, ако изберат да погледнат положително на случващото се.

Девите и Рибите ще се радват на спокойствие и хармония в личен и професионален план.

Желая на всички щастлив и зареден с приятни емоции период.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара