Предстои основополагащото Новолуние в знак Овен, което ще се случи на 21-ви март ( вторник ), в 19:23 часа, на 0 градуса в знака.

Тази година, срещата на двете небесни тела ще се състои два пъти в знак Овен. Следващото Новолуние, ще се случи на 20-и април, съпроводено със Слънчево затъмнение, в последния градус на знака.

Събитието е среща, прегръдка и разговор между Луната и Слънцето. Тяхното разбирателство и партньорство има силата да отваря тайна вратичка към земните жители, в очакване на техните мисли, намерения и желания. Светилата, като родители очакват нашите мъдри избори, но изискват отговорно отношение и последователни действия.

Сайтът на астролог Венета Матева 

Всяко Новолуние е шанс да реализираме свои намерение, свързани с темите на знака, в който се случва. Знак Овен говори за началото, енергията, желанието, увереността, смелостта, амбицията, страстта, самостоятелността, стабилността, заряда и борбата за живот. Сигурно забелязвате, че всички изброени теми донякъде егоистично описват необходимите ни качества за развитие и оцеляване. Така е! Сега ще имаме възможността

да сложим себе си пред всичко.

Обикновено препускайки през живота си се стараем да бъдем полезни на хората около нас и все по-често забравяме за личните си интереси, удоволствия, влечения и мечти.

Събитието се случва в прегръдката на Меркурий. Това разбирателство между планетите ще ни донесе копнеж за връщане към стари желания и цели. По един магичен начин ще усещаме повече увереност, вяра и стремеж да развиваме онези качества в себе си, които утре да ни носят повече усмивки и обич към нас самите. Всяка промяна, която търсим навън, започва от нас самите. Време е да обикнем дребните си несъвършенства и да осъзнаем, че те са част от собствената ни неповторимост. Бъдете искрени към себе си и прегърнете с разбиране всяка своя слабост. Събитието ще ни даде възможност да се обърнем към себе си, като си припомним

кои сме, какво наистина искаме

и към какво се стремим. От друга страна, ще ни даде възможност да поискаме трансформация на качества като егоизъм, агресия, нетърпение и незачитане на чуждото мнение. Уважавайте себе си, но не бъдете груби с никой. Ние даваме онова, което носим в себе си. Бъдете мили, добри, разбиращи и подкрепящи околните. Всички сме съвършено свързани в една Вселена и всяка наша мисъл и жест се връщат при нас рано или късно под една или друга форма. Неизбежно е!

Изберете няколко желания, които са ви най-важни и значими в този етап от живота. Уверете се, че онова което искате да реализирате, ще бъде полезно за вас и е нещо от което се нуждаете. Дайте си сметка, че ако вашето желание бъде осъществено, ще се наложи да се лишите от нещо друго, защото няма безплатни подаръци. Например, ако целите кариерно развитие и повишения на работното място ще трябва да намалите свободното си време.

Изберете първите 8 часа

от началото на събитието и изпишете или визуализирайте желанията си. Изписването може да се случи в тефтер или лист хартия. Тези, които умеят да създават намерения чрез визуализация и изричане могат да не ги записват. Изберете наричания, които най-много усещате като свои.

Например: избирам да реализирам, успявам да сбъдна, решавам, получавам, сбъдвам, получавам, избирам. Опитайте се да изписвате своето най-ценно и важно желание 21 пъти, в продължение на 21 дни. Без да пропускате! След този период съберете всички листове и ги унищожете или забравете. Ако изгорите хартията я пуснете във въздуха. Ако решите можете да я пуснете в течаща вода. Може просто да оставите тефтера далеч от вас в къщи и да забравите за него. Идеята е след 21-я ден да се доверите на Вселената и да спрете да мислите за мечтата си.

Изписвайте желанията със сърце и любов. Преживейте ги като изпълнени и осъществени в реалния живот. Това Новолуние е възможност да

реализирате желания, свързани със следните теми:

  • Повече енергия и жизненост. / Зареждам се с енергия и жизненост.
  • Успешно ново начало в… / Реализирам нова начало в..
  • Мотивация и ентусиазъм. / Изпитвам мотивация и ентусиазъм.
  • Да се съобразявам със себе си във всяка ситуация. / Избирам да ценя себе си.
  • Да приема лидерството в моя собствен живот. / Приемам да бъда лидер в..
  • Да мога самостоятелно да вземам решения. / Избирам да взимам своите самостоятелни решения.
  • Смелост да бъда себе си. / Изпълвам се със смелост да бъда себе си.
  • Освобождаване от егоизма. / Освобождавам се от егоизма.
  • Освобождаване от нетърпението си. / Избирам да бъда по-търпелив.

Овен управлява здравето в областите – лице, нос, глава и зъби.

Сега е моментът да пожелаете оздравяване

и намиране на правилните лечители в областта на тези органи и проблеми.

Ден преди новолунието и ден след него човешките сили и енергия са изчерпани. В тези дни си позволете повече почивка и не се натоварвайте с допълнителни ангажименти.

Енергията на Новолунието ще бъде усетена най-много от родените на 20-и, 21-ви и 23-ти март, юли и ноември. Родените на тези дати имат възможност да започнат своето пътуване към цели и мечти.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара