Най-значимото и мащабно събитие за татуировки, не само у нас, но и на Балканите, се задава за осми пореден път. Фестивалът за татуировки и алтернативна култура ще се проведе в зала 3 на НДК на 16-и и 17-и септември. Bulgaria Tattoo Expo ще събере на едно място над 150 артисти от България и света, като представи най-актуалното от изкуството на татуирането.

Събитието е предназначено както за професионалисти, така и за любители. В рамките на два дни посетителите ще имат възможност да се докоснат отблизо до процеса на рисуване на татуировки в различни стилове и техники, и да изберат артиста, който най-много им допада. А ако вече са направили своя избор, могат да бъдат татуирани по време на фестивала на щанда на съответния артист с предварително запазен час.

Първите обявени татуисти, които ще бъдат част от Bulgaria Tattoo Expo, са BulletBG (Николай Николов), Spiro (Станимир Стойчев), Ивайло Шабарков, Ивайло Иванов от Shady Tattoo & Art, Цветомир Цвятков, Todd Flesh, Иван Панайотов. Предстои да бъдат добавени още много имена, които ще изпълнят зала 3 на НДК, а формата за регистрация на участници все още е отворена.

Организаторите са подготвили и впечатляваща шоу програма. Част от артистите, които ще се качат на сцената, ще са Krystian Minda от Полша с неговия зашеметяващ огнен пърформанс, както и популярното дуо Jacob Angel и Monica Tomaino, чието фрийк шоу е  запазена марка и не бива да се пропуска.

Фестивалната програма ще включва също конкурси в различни категории, които

ще отличат най-добрите татуировки,

направени по време събитието. Участниците ще имат възможността да обменят опит и идеи с колеги от всички краища на България и света, и да посетят специалния тату семинар, който традиционно заема важно място в програмата. Няма да липсват музикални изпълнения и други развлечения за посетителите.

Предстои да бъдат обявени още много участници и активности в Bulgaria Tattoo Еxpo, а ограничено количество билети на промоционална цена могат да бъдат закупени от официалния сайт на събитието.

Подробности ще откриете в официалните канали на Bulgaria Tattoo Еxpo.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара