Слънцето изгря в знака на ефирните и непостоянни Близнаци и ще бъде там  от 20 май до 20 юни 2020г.  Близнаците живеят в свят на идеи и кретивност. Те са е универсални и гъвкави, брилянтни в изказа и подбора на думи.

Be a Star Forever

Какво е значението на транзита на Слънцето в Близнаци през 2020-та година?

През периода 21 май-21 юни, когато Слънцето е в Близнаци, е време за общуване и  разговори. Близнаците винаги са в движение, определяни като „социално животно“, прелитаща пеперуда от цвят на цвят търсеща вкуса на живота във всичките и форми.

Има някакъв хаос в порива на Близнаци към разнообразието и тази случайност отваря пространство за нови идеи. Докато пролетта се превръща в лято, светът се свързва с живота. Близнаците се ефирни и недосегаеми. Трудни за улавяне. Често пъти скачат от ситуация в ситуация, бързо, без усилия. Думи, хора, места се движат навътре и навън, като въздуха, който дишаме. Но това не е лошо. Близнаците са звезден знак, свързани до голяма степен с  младостта. Това е вечната пролет на ръба на лятото. И как оставаш вечно млад?

Слънцето в Близнаци е подходящ момент да направите следното:

  • Флиртувайте и се опознайте  с нови хора;
  • Смейте се и не приемайте нещата твърде сериозно;
  • Вземете участие в нов проект;
  • Бъдете, пъргави, гъвкави и млади;
  • Пътувайте, стартирайте нов уеб сайт;
  • Внимавайте да не разпилявате енергията твърде много;

Слънце в Близнаци – хороскоп за всяка зодия

 ОВЕН

Слънцето в Близнаци за вас е като „шило в гащите“, скъпи Овни! Просто не можете да останете на едно място. Ще общувате с много и интересни хора, които ще ви канят на срещи и нови места. През периода пътуванията ще се засилят, като ще имате възможност за изследване  на нови територии. Обичате ли да шофирате  колата си? Или да се возите във влака с интересна книга? Сега ще трябва да правите много от тези неща. Добре е, да използвате периода за обучение или за стартиране на  нов проект. Дерзайте!

ТЕЛЕЦ

През този благоприятен период бизнесът ще тръгне напред. Ще имате порив и силно желание да харчите пари и да се поглезите повече, а също така ще сте пълни с идеи как да увеличите доходите си, да привлечете нов бизнес, да увеличите активите си и да увеличите запасите си. Ще имате голяма увереност и това е подходящ момент да инвестирате в себе си и да покажете повече силните си страни. Гордейте се с това, което имате – независимо дали това са вашите таланти, физически данни или материални притежания!

БЛИЗНАЦИ

Честит рожден ден скъпи Близнаци! Това е вашият сезон – времето на годината, когато можете да влезете в своето, да се съсредоточите върху себе си и да поемете отговорност за живота си. Чувствате се силни и уверени, нетърпеливи да прокарате напред всички неща, които искате, независимо от това, което другите искат или казват. И защо да не се поставите на първо място? Вашият рожден ден идва само веднъж годишно! Сега ще се радвате на по-голяма жизненост, така че отделете малко време, за да обновите тялото си и да прегледате здравословното си състояние и външния си вид. Време е да блестите, нека вашият вътрешен лидер излезе на преден план и упражнява по-голямо влияние върху другите.

РАК

Скъпи Раци, сега е време за притихване. Имате около тридесет дни всяка година, в които да се отдалечите малко, да се отпуснете и да презаредите батериите си. Това е време за размисъл и отсяване на идеи, и да решите какво да запазите и какво да изхвърлите. Може да се занимавате с много комуникационни дейности и преговори, но зад кулисите, докато се подготвяте за голямото си появяване. Това е вашият шанс да се откажете от миналото, за да можете да направите нов старт на прага на следващия си рожден ден. Намерете време за медитация, четене или писане.

ЛЪВ

Това е най-общителното ви време в годината, скъпи Лъвове! Време е да присъствате на партита и да разкършите малко рамене. Предстоят ви срещи с ВИП личности и съживяване на социалните ви контакти. Дайте на приятелите си енергиен тласък! Идеалният момент е да преследвате най-вдъхновяващите си мечти и амбиции! Включването във вашата социална или професионална общност ви дава голям енергиен тласък и ви вдъхновява да постигнете своите най-съкровени мечти. Гордейте се с постиженията си. Отделете малко  време и се насладете на наградите си. Груповите начинания ви изпълват с жизненост и това е подходящ момент да се съберете с другите  и да преследвате обща кауза.

ДЕВА

Слънцето в Близнаци е на самия връх на вашия хороскоп, скъпи Деви, и това ви прави силно осъзнати личности. Вие сте по-наясно с обществения си имидж, репутацията си и социалния си статус. Събитията могат да ви изведат в очите на обществеността сега и това е време на висок интегритет и отговорности. От това разположение положение сте призовани да се държите толкова зряло, колкото можете. Това е подходящ момент за възход във вашата кариера, цели и житейска посока. Можете да използвате това време за преследване на важни цели, упражняване на вашия авторитет и поставяне на нови светски цели.

 ВЕЗНИ

Мечтаете за големи богатства, скъпи Везни. Пролетта е в пълен разцвет, а романтичната ви душа иска пътуване, приключения и промяна на средата! Време е да си починете от работата и социалните функции. Излизането от ежедневната ви рутина ще ви помогне да възвърнете поглед върху по-голямата картина, да внесете живота си със свеж полъх и да ви даде надежда и оптимизъм за бъдещето. Академичните, правни и международни дела сега получават тласък на енергия. Можете също така да продължите напред с всякакви медийни  проекти или изяви.

СКОРПИОН

Това е интензивно и преобразяващо време за вас, скъпи Скорпиони. Финансовите сделки са на преден план, като на дневен ред са  много дискусии около бизнеса, фондовете, данъците, заемите и съвместните финанси. Това е подходящ момент да се погрижите за подобни въпроси и да измислите нов финансов план. Важното в този период е да изградите доверие – както в личната, така и в професионалната сцена – и да укрепите най-близките си връзки. Ако за вас всичко е в  секса (в края на краищата сте Скорпион), ще имате голям  шанс! Това също е подходящ момент да се подложите на терапия, да направите операция или да се задълбочите в окултното.

СТРЕЛЕЦ

Слънцето е във вашия противоположен знак, скъпи Стрелци, а фокусът ви е върху отношенията, преговорите и правните въпроси. Дойде време да покажете по-голяма дипломация в отношенията си. Може да се наложи да оставите личните си цели настрана и да се срещнете с тези на другите.  Възможно е да дадете на своя романтичен партньор, агент или бизнес сътрудник ценен съвет за това какво трябва да се направи. Това е подходящият момент да намерите човек, който да ви представи, да се свържете с някого или да получите нов клиент. Контактите с обществеността ще ви изпълват със свежа енергия и жизненост сега.

КОЗИРОГ

Вие определено сте най-работливият знак на зодиака, скъпи Козирози, а Слънцето в Близнаци осветява точно тази дейност. Ще имате много задачи, изискващи вашето внимание, преди да започне лятото! Делегирайте, ако можете. Това е подходящ момент да наемете асистент, да оптимизирате работата си и да наредите нещата, за да можете да бъдете по-ефективни и гъвкави занапред.

ВОДОЛЕЙ

Любовта е във въздуха, скъпи Водолеи! Умът ви е  погълнат от любовта, романтиката и всички забавления, които можете да имате. Това ви прави невероятно популярни, така че излезте и  разпръснете  малко радост!. Също така е подходящ момент да развеете косата си, да покажете детето в себе си или да се гордеете с децата си.

РИБИ

Домът ви е пълен с енергия, скъпи Риби! Слънцето в Близнаци събужда вашите инстинкти. В момента по-скоро ще се забавлявате у дома, отколкото да излизате. Гордеете се с дома си, както и със семейството си. Това е подходящ момент да укрепите семейните връзки и да направите това, което ви кара да се чувствате сигурни. Вече можете да черпите много енергия от корените си. Може да искате да сортирате старите документи и фотографии, да посетите семейството.

Още статии и хороскопи от Цветелина Каменова в личния й сайт.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара