В света на дамската мода трудно може да изтъкнем дреха, която може да бъде лесно съчетана в комбинация с различни стилове и тоалети. А дали това е така? Все пак, ако трябва да се спрем на едно предложение, то определено имаме категоричен победител – дамски тениски.

Дамска свободна тениска с къс ръкав, кръгло деколте и принт

Какво си представяте когато чуете дамска тениска? Може би елегантна блуза с къс ръкав, тениска с надпис или просто цветна тениска? Независимо от ситуацията, дамската тениска придава определено усещане за комфорт и едновременно с това – за стил. Бъдете спонтанни като покажете свой собствен стил или излезте навън с подходяща къса прибрана тениска. Изборът е ваш.

Разгледайте някои от предложенията, които избрахме специално за вас в tomall.bg

Дамска свободна тениска с къс ръкав

Дамска свободна тениска с къс ръкав, кръгло деколте и принтПокажете на всички около вас casual стайлинг като се появите с прекрасна дамска свободна тениска с кръгло деколте и принт. Изберете нежно розово, класическо черно или наситено светло синьо. Дрехата е направена от памучна материя, която е неизмерно лека и лесна за поддържане. Тази тениска предоставя голям избор за съчетание с дънки, поли, обувки и сандали. А защо не и с нещо друго.

Дамска свободна тениска с къс ръкав, кръгло деколте и принт

Ежедневна дамска тениска с принт надпис

Ежедневна дамска тениска с принт с надпис

Представяме ви нещо малко по класическо, напълно в тематиката за универсална горна дреха – а именно една красива дамска тениска с принт и надпис. Наситеното слънчогледово жълто изпъква изцяло в комбинация с тъмносини дънки и обувки по ваш избор. Кецове също вършат прекрасна работа съчетани с ежедневна дамска тениска с принт.

Дамска ежедневна едноцветна къса тясна тениска

Дамска ежедневна едноцветна тясна къса тенискаНебрежната визия винаги може да бъде елегантна. Тази ежедневна дамска къса тениска е страхотен избор за вас във всяко едно отношение. Подходяща е както за разходка, така и за излизане вечер. В комбинация с бижута и стилна пола с висока талия, се превръща в чудесен избор и за офиса, в който работите. Класическото бяло и черно успяват да предадат незаменима символика и стил.

Дамска дантелена блуза във винтидж стил

Дамска дантелена блуза във винтидж стилНищо не пасва по-добре на една дреха от малко дантелена нотка. Изящното съчетание на дантела и полиестер е идеална предпоставка за съвършено дамско облекло. Нека добавим и задължителната чанта и сте готови с вашия нов тоалет. Разбира се, дамска дантелена блуза с винтидж мотив, в комбинацията с деним и кецове, придава съвсем различен и нов вид на вашето облекло. Чувствайте се свободни да експериментирате.

Дамска дантелена блуза във винтидж стил

Може да се насладите на пълната ни колекция от прекрасни дамски тениски на Flaro.bg и изберете чудесен подарък за вас и вашите близки!

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара