През този период звездите препоръчват да помислите за целите, които отдавна искате да реализирате. На хоризонта се очертава нов етап от живота ви, затова е важно да доведете до логичен край отдавнашни дела.

На 20 май Слънцето в 15:59 ч. навлиза в знака Близнаци за един месец – време на интелектуален изблик, общуване, пътуване. По-лесно е да се учи, да се развиват лични проекти, тъй като у хората се събужда интерес към знанието. Подходящ период да заявите амбициите си, да постигнете успех, да осъществите мечтите си.

На 23 май в 15:53 ч. Пълнолунието е в Стрелец, а в 22:30 ч. Венера, планетата на взаимоотношенията и парите, навлиза в Близнаци. Ярък и позитивен ден, в който има много емоции и всички те засилват оптимизма и вярата в светлото бъдеще! Пълнолунието в Стрелец ще подсили и умножи всичко, така че предварително се погрижете да създадете комфортни условия за себе си и за близките си.

26 май 00:15 Юпитер сменя зодиакалния си знак – от Телец в Близнаци до 9 юни 2025 г. Като цяло това не е най-благоприятният период за паричната сфера, но в същото време транзитът насърчава разширяването на контактите, получаването на важни документи и сертификати от различен вид, успешното завършване на курсове за повишаване на квалификацията и защитата на дисертации.

Овен

Имате добър късмет в търговските, търговските и интелектуалните дейности. Това е добро време за водене на преговори, подписване на документи и сключване на сделки. Предприемачите и мениджърите ще се справят успешно с трудните дейности за разширяване и развитие на бизнеса си. Възможно е да става въпрос за наемане на работа, закупуване на търговски имот, строителство, ремонт на офиси и промишлени помещения или подобряване на обекти.

Телец

Във финансово отношение седмицата е подобна на предишните: доходите няма да нараснат значително. В същото време разходите ще започнат да нарастват – парите ще отиват за съпруга/та, децата, пътуванията, почивките, а вие трябва да заделите за почивка. Ще имате време само да запълвате пропуските в бюджета. Служителите на търговските дружества ще активизират връзките си с колеги от други градове или държави, има голяма вероятност да пътуват. Напълно възможно е да успеете да решите всички въпроси на сътрудничеството преди края на месеца.

Близнаци

Добър късмет очаква тези, които се занимават със строителство: пазарът ще се съживи, броят на клиентите и работата ще се увеличи. Служителите, въпреки че ще трябва да понесат някои неудобства, но резултатът ще бъде отличен: под формата на увеличение на заплатата или някои перспективи за бъдещето. Краят на седмицата обещава да бъде запомнящ се – Юпитер ще навлезе във вашия зодиакален знак, така че предстои година на творчески успехи, късмет и полезни запознанства. Бъдете сигурни, че по време на транзита на Юпитер през Близнаци ще се случи нещо прекрасно.

Рак

Започва интересен период, в който ще можете да представите постиженията си пред колеги, както и пред широката общественост. Предстоят промени в личната сфера. Те ще засегнат преди всичко семейството: ще започнат строежи, премествания, някои пертурбации с жилището. И тук ще имате време да направите много повече, отколкото сте планирали в началото на пътуването. Разбира се, вие решавате, но не забравяйте и за мнението на партньора си. Самотните ще се запознаят с интересни характери, които няма да станат съдбоносни, но ще дадат положително настроение в процеса на общуване.

Лъв

Това е идеално време да преразгледате съществуващите отношения и може би да ги изведете на ново ниво. Родителите трябва да забравят за амбициите си, за да се погрижат за психологическото здраве на децата си. Младите хора ще искат актуализации, нови емоции, ярки чувства. Добро време за нови запознанства, любовни връзки и бурни, страстни романи. Здравето ви не е застрашено от сериозни проблеми, но може да се наложи да си направите общ кръвен тест, ЕКГ, да проверите кръвното си налягане.

Дева

Предстоящата седмица е спокойно време, което може да се характеризира с думите от заглавието на известен филм – „Яж, моли се, обичай“. Позволете си да се отпуснете – заслужавате го! Един много романтичен и спокоен период в много отношения. Въпреки това тези, които са в двойка или брак от дълго време, трябва да бъдат внимателни. Изкушението може да бъде много голямо и затова трябва да мислите не толкова за настоящето, колкото за последиците от действията си. Отношенията в семейството са сравнително безоблачни. Проблеми възникват само въз основа на разпределението на властта и финансите.

Везни

Това е време на големи разходи, но всички харчове през тази седмица са от приятно естество – можете да зарадвате себе си, близките си, да си позволите нещо, което никога не сте се осмелявали да направите. През първата половина на периода са възможни неочаквани, но много приятни изненади: подаръци, бонуси, както и спечелване на лотарията. Малките проблеми с роднините няма да засенчат седмицата, но отдавнашните спорове е желателно да приключат сега. Възможни са подобрения в дома, дребни ремонти и други дейности, свързани с имоти.

Скорпион

Съюзите в любовта ще преминат изпитание за здравина, благодарение на теста за вярност и способността за компромис. Но самотните хора не бива да разчитат на сериозни съюзи – по-добре е да отделят време за личностно израстване. Отношенията с близките роднини забележимо ще се подобрят, а главна роля в това просто играят децата и внуците. На работното място ще бъде истинска бъркотия, а освен това ще има и някои проблеми в бизнеса, които ще трябва да бъдат решени. Тези, които отдавна са без работа, ще могат да си намерят перспективно място с добри доходи.

Стрелец

Вие сте здрави, енергични, очарователни и дори по-привлекателни, отколкото в други моменти. Възможни са малки епизоди на умора и неразположение, но те ще са мимолетни на общия фон на доброто настроение. Предприемачите, въпреки че ще загубят известна сума пари във финансово отношение поради престоя, ще придобият разбиране за това накъде да продължат. Самостоятелно заетите и автономните работници ще имат по-голям късмет от другите – те ще получат толкова много поръчки, че едва ли ще имат време да ги изпълнят.

Козирог

Тези, които не се страхуват от рутината и са готови да работят 24 часа в денонощието, ще печелят добри пари. Упоритостта и отказът да се забавлявате ще ви помогнат да получите добра печалба. В края на месеца ще бъдете доволни от постигнатите резултати. Наетите служители ще могат да покажат своите способности и таланти, което ще ви позволи да получите дългоочаквано повишение. Но не бързайте да се съгласявате с първото предложение – внимателно проучете условията. Възможно е да има подводни камъни, които няма да забележите.

Водолей

Всичко в живота ви се движи все по-бързо и по-бързо. А вие не сте в състояние да контролирате движещите се процеси, остава ви само да се доверите на Вселената. През изминалата година Юпитер ви донесе много стресови обстоятелства, но от 26 май общият фон се променя и много неща ще се случват много по-лесно. Сътрудничеството с колеги от други държави вече няма да е напрегнато, така че включете чара си и може да получите инвестиции или участие в интересен проект.

Риби

Съдбоносен период – затова не сгъвайте ръце, а направете нови планове. Започва нов етап в професионалния ви живот и той ще бъде по-материален. Време е да започнете да разширявате бизнеса си, а също и че ще се намерят пари за това. През седмицата са възможни преговори по тази тема, а по-близо до края на май или вече през юни резултатът ще бъде положителен. В личния живот нещата вървят добре. Приятелските двойки заедно обсъждат плановете за бъдещето и може би те са свързани с подобряването на досегашното жилище или със закупуването на ново.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара