Булките избират с трепет преди всичко тоалета си, но когато се заемат с детайлите осъзнават, че един от най-важните и красиви аксесоари за ритуала са именно сватбените чаши.

Тяхното присъствие не остава незабелязано, запечатано е на видео кадрите и снимките, а и е в основата на емблематичния спомен – отпиването на първите глътки шампанско след подписването на двойката при сключване на брак.

Какво всъщност отличава изящните сватбени чаши?

Обичайно е те да са кристални или от стъкло, което е символ на чистата любов и близостта между двама души. Чашите трябва да се пазят, защото те са нежни, крехки и чупливи, също като отношенията, които изискват непрестанна грижа.

Ако познавате традициите и държите да ги спазвате, знаете, че сватбените чаши подбира и закупува кумата. За предпочитане е, разбира се, бъдещите младоженци също да участват в избора. Оставете на кумата да ги завърже с панделка една за друга в деня на сватбата, като обещание за здрава и стабилна връзка между съпрузите.

Наличието на множество варианти на сватбени чаши онлайн е предимство за потребителите, които тепърва планират тържеството си. Разгледайте внимателно и обмислете какъв модел ще се комбинира с цялостната ви концепция, обсъдете с партньора си личните си предпочитания и вече сте готови да отсеете възможните предложения.

Сватбените чаши могат да са напълно изчистени, без никакви елементи по тях. За тези, които не са привърженици на минимализъма, изработват се чаши с декорации, гравюри или рисунки.

Символи като сърца, пеперуди, гълъби и надписи също са допустими, ако допадат стилово на двойката. Някои залагат на изписването на датата и годината на сватбата, включвайки и имената или поне инициалите си.

Изключително елегантни и изискани са чашите от кристално стъкло, инкрустирани с камъни Сваровски. За сватбения ритуал те са без конкуренция, с блясъка и изтънчената си визия.

Те са и чудесна идея за подарък, ако искате да внесете повече лукс в ежедневието при употребата им у дома.

Всяка сватба е кратка приказка на любовта, а красивите мигове от нея – незабравими. Споделяйки радостта си с гостите на празника, изберете аксесоарите, които изразяват вас поотделно и като двойка. Не забравяйте да се наслаждавате в процеса на организация. Пътят към финалната ви цел е осеян с неповторими емоции, отдайте им се и не позволявайте нищо да помрачи настроението ви.

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара