Пътуването в чужбина винаги носи вълнение и незабравими преживявания. Отлично решение за спокоен престой зад граница е сключването на застраховка, която може да ви помогне при възникнали непредвидени ситуации.

Vivacom и Boleron предлагат застрахователна услуга, която се сключва бързо, лесно и е подходяща за всеки дързък пътешественик. Застраховката „Пътуване в чужбина“ е валидна в цял свят и е на страхотна цена от 2 лева на ден. Покрива медицински разходи до 50 000 евро, както и спешно зъболечение,  правна помощ, възстановяване на разходи за откраднати или изгубени документи и др. Застраховката може да се сключи по всяко време, дори докато чакате на летището или на границата, а полицата се получава веднага по имейл.

В съвместната платформа на двете компании можете да откриете и онлайн застраховки „Гражданска отговорност“, „Автокаско“, „Имущество“, „Планинска застраховка“, „Екстремни спортове“. След като сравните цените и условията на различните застрахователи, получавате документите по имейл и ги достъпвате по всяко време в платформата.

Vivacom непрекъснато се стреми да отговаря на съвременните потребности на своите клиенти, като им предлага качествени телекомуникационни и дигитални услуги, които улесняват ежедневието им. Пример за това е онлайн платформата за застраховане на Vivacom и Boleron, чрез която всеки може бързо, лесно и удобно да направи живота си по-спокоен.

Застрахователните продукти и услуги се предоставят чрез посредничеството на Виваком България ЕАД, ЕИК: 831642181 – застрахователен брокер с номер на удостоверение 552-ЗБ от 18.10.2022 г. и Болерон Консултинг ЕООД, ЕИК: 102764975 – застрахователен брокер с номер на удостоверение 721-3Б от 01.12.2020 г., издадени от Комисията по финансов надзор.

Пълните условия и подробна информация за онлайн застраховките от Vivacom можете да видите ТУК.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара