Юли е много натоварен месец за Телец, Скорпион и Водолей. Всичките ви мисли ще бъдат насочени към работата и желанието да увеличите доходите си. Не пропускайте нито една възможност да спечелите пари, но и не бързайте да пишете писмо за напускане на постоянната си работа сега. Само вярата в собствените ви сили и упоритата и целенасочена работа ще ви помогнат да преодолеете финансовите трудности.

Ако искате да смените работата си, приемете само по-добре платена позиция. Предприемачите ще могат да увеличат оборота на фирмата си, но за целта ще трябва да поемат малки рискове. Проектите с партньори и колеги от други държави ще бъдат успешни. Малките недоразумения, вероятни в началото на месеца, няма да повлияят на благоприятния резултат. На ваша страна сега има доста съмишленици, които могат да ви бъдат добра подкрепа в преговорите с чуждестранни или извънградски колеги, както и при решаването на правни проблеми.

В по-малка степен, но също така много вълнения и тревоги ще внесат семейните въпроси и сферата на любовните отношения. Това до голяма степен се дължи на транзита на Марс, Меркурий, Венера и Слънцето през Лъв. Планетите образуват напрегнати аспекти със Слънцето на Телец, Скорпион и Водолей, което създава различни пречки. Юли 2023 г. е месец на преодоляване и преход от един мироглед към съвсем нов, по-зрял и истински. В зависимост от характеристиките на личния хороскоп на човека трудностите на този период са повече или по-малко изразени, но общият фон на периода е точно такъв.

Повечето проблеми за Телеца, Скорпиона и Водолея произтичат от присъщата им упоритост. А през юли обичайното поведение може да доведе директно до най-неприятните последици. Така че, докато има време, поработете върху поведението си! Опитайте се да вземате решения, като се консултирате с близките си – бъдете сигурни, че те ще дадат правилната оценка. Юли не е най-подходящото време да се борите за убежденията си докрай. Нещо повече, обстоятелствата през този месец ще ви принудят да преразгледате по-ранните си решения.

Най-доброто нещо, което Телецът, Скорпионът и Овенът могат да направят през юли, е просто да се отпуснат. Няма значение къде – на морето, край реката или в провинцията, най-важното в този момент – да се разсеят от глобалните проблеми и да натрупат сили, да подобрят физическото и психическото си здраве. Предстоят ви много интересни, красиви и добри неща, а през юли се препоръчва да сложите ред в главата си, да четете полезни книги, да проявявате творчество и всичко това заедно ще ви помогне да достигнете следващото, по-високо качествено ниво на живот през август. А през септември повечето трудности ще останат зад гърба ви и страховете ще изчезнат безследно.

Венера, управителката на Телец, започва своето ретроградно движение в Лъв на 23 юли, 29-ти през 13-ти градус. Всъщност самият ретрограден цикъл има по-широк обхват – от 19 юни до 7 октомври 2023 г. Телецът, Лъвът и Водолеят, родените през втората и третата декада на зодиакалния месец, ще усетят най-силно трудните енергии на този период. Разпиляването на творческата енергия, умората от тичането, суетата, пазаруването и разговорите – всичко това ще допринесе за ситуацията.

Водолей

Първа декада: от 20 до 30 януари.

Ако рожденият ви ден попада в този период, вероятността да бъдете засегнати от стресови аспекти е по-малка. През втората декада на юли могат да възникнат някои трудности с документите. Тогава транзитният Меркурий се противопоставя на рожденото ви Слънце във Водолей, което допринася за напрежение при общуването с другите. Възможни са конфликти по най-дребни въпроси, нарушаване на плановете, отмяна на пътувания или отлагането им за други дати.

Втора декада: от 31 януари до 9 февруари.

Обстоятелствата през втората и третата декада на юли ви принуждават да направите труден избор. Идеите и мненията около вас едва ли ще съвпадат с вашите собствени. Може да се питате: „Какво да правя?“ Отговорът е прост: не трябва да хабите енергията си, за да накарате другите хора да променят мнението си, не трябва да отхвърляте идеите им като недостойни за внимание – така или иначе никой няма да се вслуша в думите ви. Можете да се възползвате от този неблагоприятен период, за да научите всичко, което можете.

Трета декада: 10 – 19 февруари.

Всички сложни планетарни влияния на юли ще бъдат усетени от Водолеите, родени през третата декада на зодиакалния месец. Идеално е по това време да отидете на почивка, да отидете на село или да се занимавате с обикновени текущи дела. Поне за третата декада на юли не планирайте важни дела, срещи и пътувания. Този месец е абсолютно неподходящ за скъпи покупки, финансови инвестиции, подаване на оставка и начало на нов професионален завой. Оставете всичко да си остане такова, каквото е, и тогава съжаленията ще са много по-малко.

Телец

Първа декада: от 21 до 30 април.

През втората декада на юли е почти невъзможно да постигнете взаимно разбирателство с партньора и колегите си в работата. Възможни са трудности с парите, грешки в отчетите, загуба на малки, но важни неща, забавяне на взаимните разплащания. Само последователни, добре обмислени действия и изказвания ще ви помогнат да избегнете отнемащите време неприятности. Най-трудните взаимоотношения през този период са тези от типа „работодател-изпълнител“, „приятел-спътник“, „учител-ученик“ или „родител-дете“.

Втора декада: от 1 до 10 май.

Толерантността към стреса намалява и възниква объркване в личните и служебните отношения. Венера е неподвижна на 21 и 22 юли, а от 23 юли става ретроградна за 40 дни и ви връща към минали дела, дългогодишни контакти, което не ви удовлетворява. Третата декада на юли е най-предизвикателна, защото тогава и Меркурий образува труден аспект към вашето Слънце. Затова се опитайте да свършите възможно най-много важни неща през първата декада на юли – тогава грешките и разочарованията са сведени до минимум.

Трета декада: 11 – 20 май.

Юли е най-трудният за вас. Вашият помощник върви ретроградно в 29-ия градус на Лъв и образува напрегнати аспекти към Слънцето на Телците, родени през третата декада на зодиакалния месец. През втората и третата декада на юли е възможно да имате принципни разногласия с хората около вас заради различни виждания за случващото се в страната и света. Затова избягвайте споровете и кавгите, разговорите по политически въпроси, нека всеки държи на мнението си, по-малко се включвайте в дискусии. Опитайте се да съберете мислите си, да мобилизирате вътрешните си резерви и да преодолеете нерешителността, разсеяността и сдържаността.

Скорпион

Първа декада: 23 октомври – 2 ноември.

Втората декада на юли може да ви донесе трудности във всички области, в които се налага да работите с информация. Способността за анализ и наблюдение е отслабена, но се увеличава емоционалността. Чувствата пречат на мисленето и правенето на правилни изводи. Умът ви става хаотичен поради пренасищане с комуникация, голяма част от която е напълно безполезна. Всяка критика на собствената ви гледна точка се възприема като лична обида. През тези дни няма да можете да постигнете успех, признание или дори похвала.

Втора декада: 3 – 12 ноември.

Вероятността от разногласия може да предизвика напрежение в отношенията, особено в средата на юли. Ако работите с хора, тогава се опитайте ясно и тактично да обясните позицията си, като същевременно дадете на другите да разберат, че имат право на собствено мнение. В атмосфера на взаимно уважение ситуацията бързо ще бъде разрешена, без да накърни личността и егото ви. Спокойна самостоятелна работа, почивка, хобита – това ще ви помогне да запазите умствените и физическите си сили.

Трета декада: 13 – 22 ноември.

През втората половина на юли възникват много пречки, партньорите може да ви подведат в момент, в който ще бъде невъзможно да поправите ситуацията. Затова разчитайте само на себе си, направете всички най-важни неща през първата половина на месеца и спокойно изчакайте края на напрегнатите аспекти към вашето Слънце. За да не оставяте негативни спомени в общуването си с другите, избягвайте да преувеличавате значението си в компаниите и позволете на хората около вас да направят първата крачка.

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара