През юли бъдете подготвени за трудни ситуации в любовните отношения. На жените им липсва внимание от страна на партньорите им и нежност към тях. На мъжете пък им липсва бруталност и щедрост, поне така си мислят.

Венера и Уран са в конфликт през месеца, което може да доведе до неочаквани разриви в отношенията, неоснователни претенции един към друг. Венера става ретроградна на 23 юли, но влиянието ѝ се усеща много по-рано, тъй като тя е в ретрограден цикъл от 19 юни до 7 октомври. Това означава, че събитията от юли ще отнемат още няколко месеца, за да се разгърнат. Миналото упорито чука на вратата, бивши романтични партньори, любовници и съпрузи се появяват отново на житейския път.

Не е лесно да се запази мирът и спокойствието в семейството и партньорствата. Но човек трябва да се опита да го направи! През юли всеки преминава през кармични изпити, но ако уроците не са научени, всеки път те ще бъдат все по-трудни. Ако нещо не е било казано един на друг, ако е имало раздяла, но не са били направени правилните изводи, то е необходимо да го направите сега, преди 18 юли.

Оста на взаимоотношенията в зодиака ще бъде между Овен и Везни в продължение на 1,5 години от 18 юли 2023 г., така че ще бъде по-лесно да изграждате отношения, да намирате и откривате хора и хармонични партньори. По-добре е да поставите точка на всички „и“ през първата половина на месеца, за да не тежите на ненужни проблеми в новия цикъл.

Овен

Първата декада на месеца е малко засенчена от съвпада на вашия управител Марс с Черната луна, но на 11 юли нещата ще продължат точно там, където сте спрели. Развеселете се, любовният ви живот скоро ще се подобри! От 18 юли асцендентният Лунен възел навлиза във вашия знак и носи със себе си щастливи възможности за изграждане на щастливо бъдеще. До края на месеца ще осъзнаете, че всички неприятности, притеснения и съмнения, свързани с любовната сфера, са останали в миналото. Може би в полезрението ви ще се появи любим и скъп човек, когото познавате от дълго време.

Телец

Месецът е труден за любовната връзка. Вашата управителка Венера е ретроградна, а напрегнатите аспекти с Уран в началото и края на юли внасят енергии на хаос и непредсказуемост в личните взаимоотношения. Юли не е подходящо време за започване на запознанства, особено с противоположния пол. В противен случай започнатите отношения заплашват да се превърнат в тежка психическа травма. Възползвайте се максимално от социалната си мрежа и избягвайте всякакви нови контакти.

Близнаци

Сравнително спокоен месец за сферата на романтиката и любовта. По-вероятно е да сте наблюдател на драми и борби във взаимоотношенията. Опитайте се да не се въвличате в тях, натрупайте полезен опит от грешките на другите. От 11 юли планетарните енергии ще ви насърчат да предприемете решителни действия за осъществяване на най-смелите планове в семейния живот, за развитие на съществуващите взаимоотношения. Изчистена от всички мъчителни съмнения, главата ви ще работи възможно най-продуктивно, като все пак оставя място за разумна самокритика.

Рак

Ще почувствате прилив на сила и вътрешна енергия, особено представителите на мъжкия пол. Готови сте да поемете дори на пръв поглед тежки ангажименти. Не се учудвайте, ако тийнейджърите Раци масово искат да се оженят и да родят деца. По принцип същото се отнася и за възрастните представители на този зодиакален знак. Втората половина на юли ще донесе много ярки събития, срещи, романтични хобита. Може би човекът, когото познавате от дълго време, ще ви заинтересува по различен начин, отколкото просто съсед, колега, приятел.

Лъв

Непрекъснато се намирате в центъра на кавги между други хора, има риск да сте виновни за някаква семейна драма. Интересен сюжет се развива във вашия зодиакален знак, тъй като Венера е ретроградна, като същевременно образува напрегнати аспекти с Уран и се съединява с Черната луна. Постепенно към тях се присъединява и Меркурий. Отдавна не сте имали подобно нещо в живота си, не бива да очаквате животът ви да е гладък през юли. Време е да преразгледате отношенията си, да признаете пред себе си и партньора си къде грешите. Само тогава ще можете да избегнете кризата в личния си живот.

Дева

Връзките с противоположния пол ще разстроят нервната ви система и емоционалността ви. Най-добре е да избягвате острите ситуации във взаимоотношенията, да се занимавате с нормалната си ежедневна работа и да не се намесвате в неприятности. Не се доверявайте на красиви думи – гледайте само реалните действия! В края на юли планетарните енергии ще ви откъснат от земята и от текущите проблеми. Възможно е да се появят хора от миналото, които да внесат смут в семейния ви живот или в съществуващите романтични отношения.

Везни

В живота ви настъпва съдбоносен период, в който трябва да се направи избор. Това не е прост месец: ще има сълзи, моменти на щастие и объркване. Вашата управителка Венера е в ретрограден цикъл, концентрирайки енергии от 23 юли. Миналото ви дърпа като блато, но понякога се появяват онези хора, които могат да ви помогнат да се измъкнете от неудовлетвореността от личния си живот. В края на юли нещата тепърва започват, но в третата декада има щастливи възможности, най-важното е да не се колебаете и да вземете правилното решение за бъдещето.

Скорпион

Чувствате прилив на енергия, появяват се невероятна упоритост и смелост, така че шансовете ви срещу съперници и конкуренти са максимални. В средата на месеца планетарните енергии могат да ви направят прекалено щедри или, обратно, да ви внушат идеята да се опитате да се възползвате от другите с търговска цел. В края на юли съществува голям риск да бъдете въвлечени в неприятна любовна афера. Опитайте се да не вдигате шум, не бързайте и не прибързвайте с романтичния или брачния си партньор, отложете нещата, които не са приятни.

Стрелец

През целия юли емоциите ще бъдат на високи обороти, ще бъдете обзети от желание да живеете на високи обороти, а след това да се забърквате в пакости. През месеца планетите прекомерно раздухват егоцентризма ви и желанието да се обградите с почитатели. Желанието за възхитени погледи и комплименти може да бъде задоволено, като се облечете в модерен и бляскав тоалет. Повсеместната позитивна нагласа ще се предаде дори на скептиците, което ще направи възможно разрешаването на най-спорните ситуации в любовната сфера и семейния живот.

Козирог

Планетарните енергии ще ви подложат на изпитание, ще ограничат емоциите ви и ще ви принудят да скриете притесненията си. Ще станете малко по-тревожни и по-малко разговорливи, ще се затворите дори от близки приятели и любими хора. Все пак опитайте да отворите сърцето си за партньора си, може би дори за бившия си. Ако не сте доволни от връзката в настоящето – потърсете причините в миналото. Има шанс да оправите нещата сега. Може би е време да направите драстична промяна в живота си и да проведете откровен разговор с брачния си партньор.

Водолей

Изпълнявайте обещанията и ангажиментите си, направете всичко възможно да не разочаровате любимия човек и да не разочаровате никого. Противопоставянето на ретроградната Венера в Лъв ще ви тласне към едно или друго решение, внасяйки дразнещи обстоятелства в живота ви. Това е месец на трансформация на личните отношения, израстване, признаване и утвърждаване на минали грешки. Не търсете новото, а се справете със старото. Може би ще настъпи чудодейна трансформация и някой близък в миналото или сега ще види друга ваша страна.

Риби

Позволете си да се отпуснете, намалете външните дейности, ако е възможно, отпуснете се с любимия човек, отидете на почивка. Ако не, следвайте добре утъпкан маршрут и избягвайте тълпите. Публичността и професионалните дейности не са много благоприятни за вас в момента, особено през втората половина на месеца. Съществува риск да попаднете в неприятна ситуация, да се забъркате в ненужна служебна афера и да предизвикате разногласия в семейните двойки.

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара