В утринните часове на 9-и октомври, планетата на любовта и хармонията Венера, с точни планове и ясни мисли ще навлезе в знак Дева и ще остане там до 9-и ноември.

Венера е нежна, чувствена, привлекателна, любяща и сладострастна дама. Тя е прегръдка, топлина, уют, разкош, богатство, наслада, преживяване и щедрост. Ще я намерите в любимото сутрешно кафе, в цвета на червилото, в аромата на парфюма, във височината на токчето, в избора на дреха, в блясъка на бижуто, в усмивката, в разбирането, в помощта към другия, в сърчицето на чата, в краткото но ясно „липсваш ми“, в богатството, добронамереността и благосъстоянието.

Нейното движение сред звездите е бързо, щедро и грижовно. Избрала е около месец да гостува в един зодиакален знак и да ни предава съветите на своя домакин.

Сайтът на астролог Венета Матева

За първи път от една година насам тя започва пътешествие в дома на знак Дева. Предстоят сериозни дни, които съвсем необходимо ще подредят летните емоции, чувства и дела.

Венера в знак Дева, се налага да стъпи здраво на земята и да осъзнае края на своята отпуска. Знак Дева ще изиска от нея да бъде

подредена, смирена, организирана и практична.

Тя отпочинала, със сигурност не е очарована от новото положение, но пък има силите да се справи с новите предизвикателства. Периодът на Венера в знак Дева ще донесе изясняване на създадени през лятото любовни отношения и ситуации. Ще се усеща реално раздвижване в делата и бизнес отношенията. Венера като владетел на парите ще наложи нови правила и принципи за изкарване и съхранение на финанси. В дома на знак Дева има изисквания, принципи и правила за поведение и държание. Тук Венера няма да има свободата да мисли повърхностно. Това време ще ни даде възможност да подредим лични и професионални отношения, да направим анализ на това, което имаме и да структурираме отлично пътя си напред и нагоре. Очаквайте

желание за яснота в личен и професионален план.

Бъдете искрени, открити и честни. Време е да чертаем нови хоризонти, действаме и постигаме резултати.

На 9-и, 10-и, 11-и и 12-и октомври, Венера ще има открит конфликт със старейшината Сатурн. Той ще подложи на критика нашите намерения, преговори и желания за развитие. Избягвайте тези дни за важни разговори и не очаквайте резултати. Използвайте времето за анализ, довършване на стари дела и наблюдавайте какво ви дава Живота. Очаквайте да откриете свои грешки и възможности за поправки.

След 13-и октомври, Венера влиза в топли отношения и подкрепа от Юпитер и Уран. Тази хармония между звездите ще донесе напредък на проекти, яснота, откритост, нови идеи, трезво вдъхновение, добри резултати в професионален план, доверие и споделеност в личен. Периодът щедро ще ни дава нови възможности и единствено ще изисква нашата отговорност и коректност. Приемайте с благодарност

даровете на времето и ги използвайте мъдро.

На успехи и подкрепа от Венера ще се радват знаците – Телец, Рак, Дева, Скорпион и Козирог. Те могат да очакват динамика и развитие във всички сфери.

Лъвовете и Везните, ще се радват на лекота, спокойствие и комфорт.

От Овните и Водолеите, периодът ще изиска отговорно отношение към поетите ангажименти и последователни действия. Следвайте начертаните си планове, адаптирайте се към промените и не се тревожете предварително за нищо.

Стрелците, Близнаците и Рибите ще трябва да положат повече усилия в делата си. Успехът е гарантиран, ако бъдете упорити и не се отказвате от мечтите си. Бъдете по-търпеливи към хората които обичате. Не харчете излишно и правете повече компромиси.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара