Седмицата е умерено благоприятна. Положителните и отрицателните влияния на космоса се преплитат в странна схема и се надяваме, че положителните ще бъдат по-многобройни.

През тази седмица вече се усещат енергиите на сезона на есенните затъмнения от 14 до 28 октомври 2023 г. Страхът е голям. Но това е чудесно време да разберете какво се случва в живота ви чрез външни подсказки и да насочите нещата в желаната от вас посока.

На 9 октомври Венера започва да се движи през Дева и веднага образува аспект на съединение с Черната луна, което дава неконтролируеми желания, засилва съществуващите проблеми във взаимоотношенията и допринася за парични проблеми. Но в същото време не се страхувайте от трудностите, по-добре е да се подготвите за тях. Най-често всичко не е толкова трудно и неразрешимо, колкото сме си го наумили.

Навлизането на Венера в Дева на 9 октомври ще охлади романтичния плам: цялата мъка по любовните проблеми ще утихне и ще започне да действа хладният разум.

10 октомври е труден ден, в който има много препятствия, а общуването с представители на държавни структури създава още по-големи трудности. Седмицата е благоприятна за намиране на пътя, който ще доведе до вътрешна хармония и щастлив живот. Но тя не е подходяща за прекомерна социална активност и решаване на съдбовни въпроси и други важни дела, тъй като е почти невъзможно да се оценят външните влияния върху хода на тяхното развитие.

На 12 октомври Марс навлиза в знака Скорпион и открива периода на скритите процеси с активни външни прояви. По това време дори стените не са пречка – те могат да бъдат съборени или просто заобиколени. Всеки избира това, което му е най-подходящо.

На 14 октомври в 20:51 ч. слънчево затъмнение във Везни, което е възможно само при новолуние. Есенният коридор на затъмненията ще донесе важни събития в сферата на взаимоотношенията. Това е и време на нулиране на дипломатическите връзки, кардинални промени в международните отношения.

Но при затъмненията може да се наблюдава и обратният ефект, когато вместо застой и инциденти хората сякаш получават награди за търпение и неочаквани бонуси за това, че просто живеят, следвайки интуицията и съдбата си. Всичко зависи от рождената ви карта и от това дали затъмненията попадат в нейните важни точки, което можете да разберете, като си запишете консултация с астролог.

Овен

Ще имате толкова много работа за вършене, че ще ви остане време само за затваряне на „опашки“. В бизнеса и в службата ще цари пълен хаос и объркване, както и интриги на колегите. Поредица от грешки, разваляне на сделки, внезапна повреда на оборудване може да подкопаят самочувствието ви. Отидете на обучение, ако ви липсват знания, то ще открие нови перспективи пред вас. Придобитите знания и умения ще ви помогнат да придобиете по-голяма самоувереност и ще ви дадат тласък да откриете нови области за реализация.

Везни

Финансовото положение сега няма да е толкова добро, колкото ви се иска, но парите ще постъпват стабилно в малки суми. Възможни са добри печалби от нови проекти и странична работа. На много служители ще се наложи да вземат трудно решение за смяна на работата – ще има много примамливи предложения. В този период ще бъдат успешни проекти, свързани с чуждестранни инвестиции, далечни страни. Не се страхувайте да поемате рискове – упоритостта ви ще бъде възнаградена!

Близнаци

Очакват ви сериозни промени в личната сфера, като за някои хора те ще бъдат негативни, чак до раздяла. Мнозина очакват да се преместят в друго жилище или дори в друг град. В семействата може да има проблеми с децата, чието решаване ще изисква търпение, издръжливост, а в някои случаи и пари. Двойките сега са загрижени за подредбата на дома, битовите проблеми ще отнемат цялата енергия. В същото време за романтиката и страстта има все по-малко сили. За да върнете предишните чувства, не е лоша идея да отидете на романтична среща.

Рак

Вероятно ще ви се иска да оставите всичко зад гърба си и да отидете на почивка. Позволете си да забравите за известно време за работата, заслужавате пълноценна почивка, тъй като на вашия работохолизъм ще завидят мнозина. Финансовите приходи ще бъдат периодични и доста нестабилни. Споровете за дреболии могат да подкопаят доверието, затова проявете търпение и мъдрост. Давайте на домашните си топлина и грижи и те ще ви се върнат стократно. Късметът в областта на любовта очаква самотните хора, които са готови за нови приключения.

Лъв

Тази седмица може да се окаже истински пробив. Ще имате време да направите повече, отколкото сте планирали. И това наистина ще ви вдъхнови. Предприемачите ще се замислят за реорганизация на бизнеса си и за разширяване на персонала си. Те ще имат отлични шансове да разширят бизнеса си, а този процес може да се осъществи с помощта на чуждестранни колеги. Възможни са успешни сделки с недвижими имоти. Организмът ви е достатъчно силен, за да преодолее дребни заболявания. Въпреки това не се лишавайте от почивка и достатъчно сън.

Дева

Преговорите с партньори ще се забавят по различни причини; може да се наложи да обсъждате финансовите условия на бъдещото сътрудничество и това няма да е лесно. Служителите ще искат да сменят местоработата си, но е по-добре да отложите тази идея за следващата година. Ръководството ще отбележи старанието ви и ще ви предложи изгодно служебно пътуване. Не отказвайте пътуването, то е добър шанс да се покажете по най-добрия начин. Отношенията в семейната двойка ще се въртят около отдавнашни проблеми, свързани с недоверие и натрупани обиди.

Везни

Възможно е да възникнат конфликти по отношение на домакинските разходи и големите покупки за дома. Вероятни са разходи за ремонти и разходи за децата. Обърнете внимание на възрастните родители. Ако съществува риск от развод, издържайте бурята сами. Родители или близки роднини ще изискват внимание. Пазете се от конфликти относно разделянето на имуществото и други финансови въпроси. През този период ще бъдат преодолени стари хронични заболявания. Изпълнявайте ежедневно физически упражнения, правете повече разходки. Съществува риск от травматизъм, необходимост от зъболечение.

Скорпион

За да реализирате потенциала си в професията, потърсете съмишленици, които ще ви подкрепят в рискованите начинания. Очарованието ви ще ви помогне да намерите общ език с подходящите хора и да съберете мощен екип, който да реализира идеите ви. На предприемачите се препоръчва да сложат спирачки на амбициите си, да намалят разходите си и да извършат одит. Някои от тях ще се отправят на свободно пътешествие, решавайки да изградят професионалната си дейност сами. Младите професионалисти може да проведат успешно бизнес пътуване в чужбина. Служителите ще се изправят пред нови предизвикателства в работата.

Стрелец

Емоционалното напрежение и прегарянето ще бъдат объркващи. Въпреки това ще държите летвата на „най-високо ниво“, както винаги го правите. Възможно е бизнесът да е в застой поради липса на клиенти, а сделките ще бъдат на пауза. Но това е за добро – бихте могли да се възползвате от почивката. Не се страхувайте да търсите подкрепа от властимащите и да молите за помощ влиятелни приятели, такова покровителство ще ви помогне да разрешите правни проблеми. В личния ви живот всичко ще бъде двусмислено. Разкъсвани сте от противоречията между желанието за свобода и страстната любов.

Козирог

Вашата привлекателност ще изостри ситуацията, създавайки допълнителна турбулентност под формата на нови предложения. Семейството и домакинството ще изискват от вас да направите големи финансови инвестиции. Самотните жени ще срещнат достоен ухажор, който ще ви изненада с галантност и щедрост. Няма да има проблеми с парите, всички необходими средства ще пристигнат навреме и в нужния размер. Обърнете внимание на своята „сродна душа“, ако сте в двойка: романтична вечеря на свещи може да понижи степента на напрежение и да укрепи връзката ви.

Водолей

Тази седмица е като зебра – бялата ивица е заменена с тъмна. Но не се отчайвайте и не се поддавайте на изблици на гняв, правете всичко с „хладна глава“. Много проблеми ще искате да решите със „сила“. Със средствата не се очакват проблеми, но бъдете внимателни при финансовите операции, не правете необмислени разходи. Ще бъдете твърде заети с кариерата и популяризирането на бизнеса си, така че може би най-близките ви хора ще пострадат от вашата заетост. Опитайте се да прекарвате повече време със семейството си.

Риби

През този период е препоръчително да се подложите на профилактичен преглед и да не излагате тялото си на стрес. Съществува голяма вероятност от нервно изтощение вследствие на преумора. Възможни са конфликти заради колеги, бъдете внимателни с недоброжелатели, които ви завиждат. Обърнете внимание на децата, правете полезни неща с тях и усилията ви ще дадат положителни резултати. Съществува голяма вероятност да преживеете силен стрес, свързан с личната сфера. Това може да е раздяла, развод, неприятна информация за близък човек.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара