За пети пореден път Интерконтинентал София е отличен като Водещ хотел на България (Bulgaria’s Leading Hotel) за 2023 година от най- престижната класация в областта на туризма – World Travel Awards.

Бляскавата церемония по награждаването се проведе Батуми, Грузия. Тази година Световните туристически награди празнуват 30-годишен юбилей. Създадени през 1993 г., те са световно признат еталон за най-високи постижения в туристическата и хотелиерската индустрия. Победителите се избират въз основа на онлайн гласуване от крайните потребители и професионалистите в сферата на туризма на световно, регионално и национално ниво.

“Сърдечно благодарим на всички гости и партньори, които гласуваха за нас, както и на прекрасния екип на хотела, без който този успех не би бил възможен“, коментира генералният мениджър на Интерконтитентал София Анджело Зукала. В стремежа си да предлагаме винаги превъзходно преживяване, сме щастливи да споделим, че компанията собственик Галакси Инвестмънт Груп обнови изцяло хотелския конферентен център и балната зала, а в началото на годината отвори врати

кулинарното бижу на хотела –

ресторант „АДОР“, добави той. Новината за спечелването на престижната наградата съвпада и с друго дългоочаквано събитие – завършването на ремонта на емблематичните жълти павета и възобновяване движението по бул. „Цар Освободител“.

InterContinental Sofia предлага истинско петзвездно обслужване и спиращи дъха гледки към „Св. Александър Невски“ и Витоша. Хотелът е част от InterContinental Hotels Group, водеща международна компания, която обединява 19 бранда с над 345 000 служители, над 6000 отворени хотела в цял свят и още 1900 хотела в процес на изграждане.

Повече на: www.intercontinental.com/sofia

Facebook Twitter Google+

0 Коментара