Март е време на драматични промени в личния ви живот, на неочаквани любовни обрати. Месец на силна интуиция и интересни прозрения. Първата половина на месеца е доста трудна за сферата на взаимоотношенията, но от 17 март любовта и хармонията ще навлязат в живота на много хора.

Като цяло март 2023 г. ще бъде ярък, страстен и романтичен. През този месец ще има много интересни и обещаващи запознанства. Особено чувствителните и креативни хора ще бъдат обхванати от спомени, което може да доведе до връзка с бивши любовници. Така че много хора ще трябва да решат какво да оставят в миналото и какво да вземат със себе си в бъдещето.

Венера, планетата на любовта, уюта и красотата, навлиза в Телец от 17 март – транзитът благоприятства укрепването на взаимоотношенията и намирането на хармония. Въпреки това съвпадът с Уран в края на март е двусмислен аспект. Той може да донесе неочаквана и вълнуваща романтика, нова среща с оригинален човек, но може и да създаде проблеми във връзката, до неприятни изненади и разрив.

Овен


Месец на разширяване, развитие и укрепване на любовните отношения. След като е изградила солидна основа през предходната година, връзката ви започва да се развива нагоре и навън, обхващайки нови области, като може би ще вземете решение за официализиране на отношенията. Установените семейни отношения са изложени на известен риск, ако поставяте себе си на първо място. Ако сте самотни, в търсене на идеалния партньор, пътуванията и пътешествията значително ще увеличат шансовете за успех с противоположния пол.

Телец

Излъчвате невероятен магнетизъм, може да се каже, че сте обладани от плътски страсти и желания. А това допринася за вдъхновение, продуктивно творчество и придобиване на особено влияние върху другите хора. Не бива да се обвързвате с някакви рутинни процедури. Ще постигнете най-добри резултати, ако сте свободни и освободени. Този месец ще ви предложи много интересни дейности, вълнуващи преживявания, приятни усещания, така че ще има реална възможност да се потопите с главата напред в удоволствията на живота.

Близнаци

Въпреки разнообразието на връзките ви, опитайте се да се уверите, че всички те са полезни по един или друг начин. Представителите на противоположния пол може да ви дърпат в различни посоки, както се казва, да се борят за вниманието ви. Основната опасност през месеца е да станете причина за конфликт, съперничество между ваши почитатели или ухажори. Търсят ви на събития, канят ви и ви идват на гости, което може да ви донесе умора и да доведе до разпиляване на енергията. Семействата ще се чувстват много по-проспериращи от самотните.

Рак

Опитайте се да не изпускате от поглед целите си, свързани с децата, жилището, семейните отношения, защото в противен случай всички ползи, постигнати през предходната година, ще бъдат загубени. В личния си живот сте имали дълъг и труден период, но от края на март ще осъзнаете, че повечето от трудностите са зад гърба ви. Това е добро време за откровени разговори с любимия човек, както и с други близки и роднини. Възможни са значителни промени – например смяна на местоживеенето или промяна в отношенията с важни за вас хора.

Лъв

През този месец много хора, включително напълно непознати, ще разчитат на вашата емоционална подкрепа и разбиране. Възможно е да има неочаквани изненади в семейството или от близки хора, които ще ви накарат да промените плановете си. Но като цяло, на фона на тази забързана година, март ще бъде по-спокоен и хармоничен. За да възстановите душевните си сили, които сте изразходвали, за да помагате на другите, бихте могли да препоръчате пътуване до някое познато и обичано от вас място, заедно с романтичен партньор или семейството.

Дева

През този месец трябва да обърнете повече внимание на семейството си и на най-близките, скъпи за вас хора. Ако отскоро имате романтична връзка, опитайте се да зарадвате партньора си, като му направите необичаен подарък. На 17 март започва много благоприятен период – това е подходящо време да изведете връзката си на съвсем ново ниво. И не се колебайте да хвалите любимия си човек по-често и по-силно, това е първото нещо, което трябва да направите през март. Бъдете нестандартни, бъдете по-отворени и в живота ви ще се появят нови, интересни хора.

Везни

Колкото повече сте на открито, сред хора, толкова повече щастливи възможности получавате. Можете да направите много хора щастливи със самото си присъствие. Ако през първата половина на месеца има трудности в отношенията, през втората всичко ще си дойде на мястото и всички неприятности ще останат в миналото. Използвайте влиянието си върху вашите познати, приятели и други хора, събрани около вас – ще се изненадате колко впечатляващи резултати можете да постигнете като лидер и ръководител на мисълта.

Скорпион

Бъдете подготвени за новите неща, които се появяват в живота ви. Това може да е внезапна любов или ново познанство, което в крайна сметка ще прерасне в приятелство. Може би е време да признаете пред себе си, че някои връзки са изчерпали полезността си. Като скъсате с тях, ще имате енергията и времето, от които се нуждаете, за да издигнете живота си на съвсем ново ниво. Това е един от най-добрите месеци за пътуване и установяване на контакти с чужденци, независимо дали пътувате по работа или просто си почивате.

Стрелец

Възможно е от дълго време да имате съмнения, да не вярвате на партньора си или да подозирате изневяра. Колкото и да ви се иска да го изплюете, дръжте го под контрол и не предизвиквайте скандал там, където това няма значение. Вместо това изпратете цялото си въображение към творческата сфера и подредбата на дома си. Този месец, както се казва, пъзелът ще се сглоби и в личния ви живот ще настъпи спокойствие. Свободните хора най-накрая ще срещнат потенциален романтичен партньор или минали връзки ще бъдат реактивирани.

Козирог

Първата половина на месеца събужда авантюризъм, разкрепостеност, непреодолимо желание да опитате нови неща и да промените живота си. Основното сега е да не допуснете грешка – изчакайте до 24 март и тогава вземайте решения, които променят живота ви. Много вълнуващи възможности – и дори прекалено много, така че съществуващите ви взаимоотношения са поставени на сериозно изпитание. Новите романтични връзки вероятно ще се окажат краткотрайни, така че не предприемайте никакви рискове в тази област.

Водолей

Възможно е да ви се струва, че всичко около вас е скучно и отегчително, а партньорът ви изведнъж се е превърнал в аутсайдер, тъй като не се интересува от това, което ви привлича. Впрегнете енергията и творческия си потенциал в работа. Пътувайте, срещайте се с нови хора, опитвайте непознати храни. Ще почувствате, че светът става по-просторен и интересен. Удоволствието, което ви носят свежите впечатления, сега ви е достатъчно. Едва през третата декада на март животът ще заиграе с нови цветове и в живота ви ще нахлуе романтика.

Можете да научите всичко, което трябва да знаете, чрез представителите на противоположния пол. Любовните отношения и взаимната симпатия допринасят за разрешаването на житейски въпроси. Големият брой разнообразни дела през този месец не ви позволява да се замислите сериозно за истинската същност на това, което ви свързва с вашия романтичен партньор. Третата декада на март обаче е време на съмнения и сериозен размисъл. Възможно е да решите да прекратите връзката си, но не го правете до края на месеца. Всичко може да се промени в един миг.

 

 

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара