Celestyal, носителят на редица награди и избор номер едно на пътуващите до гръцките острови и Източното Средиземноморие, купува нов кораб за вълшебните си круизи.

Първоначално построен като Ryndam за Holland America Line, а впоследствие плава за P&O Australia, корабът Celestyal Journey с капацитет 1260 гости ще бъде подложен на мащабен ремонт и техническа поддръжка на стойност 20 милиона евро преди да влезе в експлоатация.

„Глобалните събития от последните няколко години спряха временно плановете ни за растеж. Но положителните изгледи за бъдещето на индустрията в комбинация с нарастващото количество резервации за предстоящия сезон ни предоставят възможността да подновим процеса по обновяване на нашия флот с нови плавателни съдове.”, каза Крис Теофилидес, главен изпълнителен директор на Celestyal. „Освен просторните открити палуби, многобройните барове и заведения за хранене, както и широките обществени зони и каюти, Celestyal Journey предоставя на гостите си и значително увеличение на броя на премиум каютите и каютите с балкони, които продължават да бъдат много търсени при всички наши дестинации. Очакваме с нетърпение да посрещнем кораба във флота на Celestyal!“, добави той.

Celestyal Journey ще изпълни програмата си за капиталови разходи в по-широката зона за ремонт на кораби в Пирея. Подробности относно изживяването на борда и маршрутите ще бъдат обявени своевременно.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара