В началото на пролетта действат противоречиви астрологични влияния. При много ще се появят желания да действат активно и да осъществят нови планове, но хороскопът за март съветва да не бързате.

Важното астрологично събитие за месеца е преминаването на Уран в Телец. Тук планетата ще остане около седем години. На социално ниво, транзитът на Уран в Телец предвещава промени във финансовите структури. Но влиянието на планетата ще се отрази и на лично ниво. Може да се каже, че всеки от нас го очакват безброй промени, които ще носят плодове през следващите седем години.

Месечни хороскопи

През март 2019, Уран прави аспект с Венера във Водолей, което ще засегне отношенията. Те ще бъдат по-малко емоционални и повече ориентирани към приятелство и обмяна на идеи. Общественият живот ще се оживи, което може да бъде полезно както за професионалната сфера, така и за личния живот.

Знакът Риби е много активен – тук се намират Слънцето, Меркурий и Нептун. Романтика, поезия и фантазии ще присъстват в живота ни през този невероятен месец, който ще донесе първите признаци на пролетта след дългата зима.

От 5 до 28 март 2019 Меркурий се движи ретроградно в Риби, подчертавайки вашата интуиция и мечтателност. Този транзит е благоприятен за творческите личности и за тези, чиято дейност е свързана с изкуството.

Разбира се, че ретрограден Меркурий не е особено подходящ за общуване, разговорите ще бъдат безкрайни, но няма да се стига до реални изводи. Преговорите, сметките, работата с документи – във всичко това не са изключени недоразумения и грешки. Някои недоразумения могат да бъдат забавни, но други могат да станат причина за конфликти.

Хороскопи за 2019

И все пак, ретрограден Меркурий в Риби пробужда въображението. Той ни напомня, че понякога може да помечтаем и временно да се отдалечим от суетата на ежедневието. Това ни помага да се обърнем към духовните аспекти, за които забравяме в ежедневието.

Делата ще стават все по-динамични след 21 март 2019, когато Слънцето влиза в огнения знак Овен.

Марс и Уран транзитират в Телец, а Сатурн и Плутон в Козирог, това са знаци от земната стихия, което ни помага да гледаме по-реалистично на нещата и твърдо да стоят на земята.

Овен

От 10 до 17 март звездите обещават топли отношения с втората половинка. Интересът към вашата особа нараства, партньорът започва повече да се интересува от вашите мисли и преживявания, свързани с работата или с хобито ви. Не се ограничавайте с едносрични отговори, посветете любимия човек в това, с което живеете, с което дишате. За него това е важно.

Този период ще донесе облекчение за Овните, чиито отношения отдавна са се изчерпали. Сега ще бъде най-безболезнено да прекъснете, вече непосилната връзка. Първите десетина дни от месеца са подходящи за официален развод.

Страстите и интимната близост ще станат основните теми на оставащите дни на месеца. Това време обещава романтични запознанства, които ще се развиват доста стремително. Нова връзка ще се крепи, по-скоро, на физическа близост, хороскопът не прогнозира голямо бъдеще за нея. Затова пък, материалното ви положение, вероятно, ще стане значително по-добро, благодарение на новия партньор.

Телец

Между 10 и 17 март можете да започнете романтични отношения в службата. Техен инициатор, по-скоро, няма да бъдете вие, знаци на внимание ще започне да ви оказва колега/жка, партньори или дори началникът. Ако този човек ви е симпатичен, дайте му шанс, излезте на среща. Тя с нищо няма да ви задължи. Но, вероятно, вие така ще се впечатлите от поведението на този човек в ежедневието, далече от службата, че едва ли ще се ограничите само с една среща. Шансовете да започнете красиви и дълготрайни отношения са добри.

След 17 март планетите ще способстват установяването на взаимното разбирателство в двойките. През този период е възможно да изгладите спорните въпроси, да постигнете компромиси, да се договорите за някаква важна стъпка. Вие ще бъдете чути от партньорите си, те ще се отнесат грижливо към вашите чувства и няма да си позволят да ви разстройват.

Следващите дни, до края на месеца, са добър период за сключване на брак. Той ще бъде дълготраен, щастлив, ще донесе на съпрузите материално благополучие и дори популярност.

Ако вие сте сами и търсите своята половинка, ходете на места, където можете да разговаряте с различни хора. Вашето красноречие ще бъде магнит за умните, интересни и успешни хора.

Близнаци

Близнаците, които мечтаят за любов, страсти и ярки емоции ги очаква отлична новина: първите десетина дни на март желанията ви ще се осъществят! Разположението на планетите през този период показва веселие, развлечения, удоволствия, празници… любовници. Новите запознанства бързо ще преминават на романтична вълна.

На Близнаците, които имат партньори, ще им бъде много трудно да устоят пред съблазните да „кръшнат вляво“. Въпрос на морален избор ще бъде как да постъпите, звездите няма да ви дадат съвети. Семейните Близнаци ще се радват на децата си. Някои от представителите на знака, именно сега ще се замислят за раждане на дете. Това е подходящо време за зачеване.

След 17 март голямата ви любов към работата и службата ще провокира скандал с половинката ви. Не се застоявайте в службата след приключване на работния ден и не взимайте работа за в къщи. Между 10 и 31 март, свободните представители на знака ще имат възможност да оправят личния си живот именно в службата, като обект на техните симпатии може да стане колега, партньор или началникът.

Рак

През първите десет дни на месеца, вие напълно ще се потопите в домашните си дела, ще се заемете с решаването на битови проблеми, ремонт, преместване, а може да започнете да търсите ново жилище и подготовка за пренасянето.

Любимия ви човек ще бъде до вас, може напълно да разчитате на неговата/нейната помощ и подкрепа. А когато има свои дела се отнесете с разбиране, не устройвайте скандали и не разпитвайте! През този период едва ли ще се зародят нови отношения, защото енергия на периода носи енергия за приключване, а не за начало.

Интересни запознанства ще могат да се осъществят там, където цари атмосфера на творчество, радост, веселие, активна почивка и игри. Периодът е отличен да се запишете на театрална или танцова школа или да ходите на футболни мачове. Периодът между 10 и 31 март ще подари на семейните двойки пълна хармония и взаимно разбирателство с децата. Те ще ви зарадват с доброто си поведение и личните постижения (в училище или в спорта, например).

Лъв

Първите десет дни на март е време за романтика и събуждане на чувствата! Тези, които търсят любов (т.е. не седят затворени у дома си, между четирите стени, а често излизат сред хората и се запознават), през този период вероятно ще я намерят, защото звездите ще помогнат на „търсещите“. Единствено внимавайте, не бъдете прекалено доверчиви и наивни. Внимателно слушайте новите си познати, ако в думите им има много противоречия, дори, на пръв поглед, безобидни, изострете вниманието си! Не бързайте със сближаването, така интимностите ще ви доставят значително по-голямо удоволствие.

След 19 март, на безоблачното небе на семейните двойки, могат да се появят сиви облаци. Не ограничавайте свободата на партньора/ката, позволете им да се разпореждат с личното си време така, както искат. Тогава ще успеете да избегнете „гръмотевиците и мълниите“.

През последната седмица на месеца ще се наложи да бъдете дипломатични, за да не развалите отношенията си с близкия си човек. Старайте се да заобикаляте всички остри камъни, не започвайте разговори на неприятни, за половинката ви, теми.

Дева

Между 9 и 16 март, планетите ви предоставят прекрасна възможност за работа над грешките. Ако в миналото сте обидили половинката си с думи или сте направили нещо лошо, направете крачка към помиряване. През този период ще получите прошка.

През първата половина на месеца ви е гарантиран успехът с противоположния пол. Независимо дали имате или нямате постоянен партньор/постоянна партньорка. Дори да сте семейните от доста години, около вашата персона се суетят постоянно ухажори. Дали ще отговорите на някого с взаимност, ще решите вие. Ако вие не започнете да подавате явни признаци за одобрение, то едва ли другата страна ще настоява за сближаване.

Сегашните ви отношения ще укрепнат по време на романтично пътешествие. Достатъчно е да отпътувате двамата на някъде, дори за ден, два.

През последните дни на месеца, тихото семейно щастие ще бъде разклатено от роднина на единия партньор. Вие и любимия ви човек ще бъдете на различно мнение в оценката си за случващото се. Дали да помогнете или да откажете? За съжаление, спорейки по този повод, вие само ще навредите на собствените си отношения. Ще успеете да разрешите спора, ако се обърнете към трета страна.

Везни

До 9 март вие ще блестите и ще покорявате сърцата! Вие сте неотразими и самоуверени, какво още ви е нужно, за да се влюбят във вас? Може би желание за нови отношения! На подсъзнателно ниво партньорите усещат, когато се страхувате или не сте готови за любов и ви заобикалят. Затова, готови ли сте?

На тези, които вече имат партньори, звездите обещават хармоничен период. Старите разправии ще утихнат, въпросите, които не ви дават спокойствие, най-накрая ще бъдат решени, дори и битовите проблеми ще спрете да усещате с предишната им острота.

Между 7 и 19 март не са изключени затруднения в любовните отношения. Възможни са временни раздели и леко охлаждане на чувствата. Не трябва да се ядосвате и да се разделяте, защото скоро ситуацията ще се оправи. Въздържайте се от изказване на претенции към партньора/ката, по груб начин, не му/й ограничавайте свободата и се постарайте да се справите с мрачното си настроение.

В края на месеца, след 23, звездите ще ви предоставят още една възможност да направите интересно запознанство, което с времето ще прерасне в романтична връзка. Вашето внимание, преди всичко, ще бъде привлечено от човек, чийто увлечения ще ви се сторят доста необичайни и дори смели, такива, на каквито вие никога не бихте се решили.

Скорпион

През първите десет дни на месеца не споделяйте с никого подробности за личния си живот. Непоисканите съвети ще се окажат съвсем не на място и ще ви изиграят лоша шега. Посъветвайте и половинката си за това. В този период отношенията ви трябва да бъдат тайна за околните.

След 9 март планетите ще ви направят още по-очарователни за противоположния пол. Кокетство, флирт… А до какво ще доведе тази игра, зависи само от вас. Ако сте безумно влюбени, сега има големи шансове обектът на симпатиите ви, все пак да отговори с взаимност. Някакво събитие ще ви обедини и ще ви накара да се сближите.

От уменията ви да отстъпвате на партньора ще зависи хармонията в двойката, през последната седмица на месеца. Ще ви се наложи да отстъпвате както за принципни въпроси, така и напразно. Вслушвайте се в думите на любимия си човек и не го иронизирайте относно неговите/нейните чувства и емоции.

Стрелец

Много емоционални ще бъдете на 3 март, заради Луната, която ще ви направи раздразнителни и възбудени. Една дума от партньора, която е в разрез с вашето мнение може да провокира огромен скандал. Ако усещате, че ще избухнете, помолете да ви оставят за малко сами. Това е, горе-долу, единствената „опасност“ през първата половина на месеца. Периодът обещава да донесе разрешаване на въпроси, които по-рано не са ви давали покой. Някои Стрелци именно сега ще решат да започнат съвместен живот с партньора/ката, а началото на съвместното съжителство ще премине много леко.

Разположението на планетите от 9 март и до края на месеца предсказва приятно, но нищо не обещаващо общуване с противоположния пол. Това е време на интриги, когато можете, а и трябва да трупате навици да флиртувате и да съблазнявате. Интимните контакти през този период ще бъдат незабравими. Двойките, които живеят заедно то доста време, трябва да внесат разнообразие в леглото.

През последната седмица на месеца се вслушвайте в препоръките на близките си, ако започнат да ви препоръчват човек, който би бил добра партия за вас. Опитайте да организирате тази среща, но през април!

Козирог

Не посвещавайте в подробностите на личния си живот дори най-близките си хора. Всичко, което се случва зад вратите на вашия дом, там и трябва да си остане. Съпротивлявайте се на съблазните да се оплаквате от половинката, след караница, вероятността за която е голяма между 1 и 6 март. С любимия човек вие бързо ще се сдобрите, а този, на когото сте излели душата си, още дълго ще помни колко обиди ви е нанесъл партньора, ще бъде майстор на раздухването и ще прави от мухата – слон. Вече никога няма да се отнася към него както преди.

На 13 – 14 март, партньорът/ката изведнъж може да се натъжи, без видима причина. Не оставяйте без внимание неговото/нейното тъжно настроение. Любимият човек е разтревожен от нещо, но не се решава да ви разкаже. Ласкавите думи и нежните ви обятия ще му/й помогнат да ви разкажат. Заедно ще намерите изход от задъненото положение.

Втората половина на март е запомните с появата на натрапчив ухажор. Буквално ще ви обсеби. В началото ще разиграва спектакли, за да привлече вашето внимание, и това ще ви харесва, но скоро ще разберете, че сте се уморили от безкрайното звънене по телефона и съобщенията, които оставя. Ще ви бъде трудно да измисляте причини, за да не излезете на среща. Чуждото сърце не е играчка – дайте на ухажора да разбере, че опитите му не се толерират.

Водолей

По значим ще бъде материалният аспект на отношенията. Между съпрузите ще има непрекъснати разговори на тема финанси, но те няма да изяснят положението на делата, а ще ги направят още по-объркани. Камъчето, което ще преобърне колата, може да бъдат разходите, свързани с дома и семейството, кредитите, покупката или продажбата на недвижим имот.

Меркурий, управителят на дома на любовта за Водолей, от 5 до 28 март 2019 ще се намира в цикъл на ретроградно движение, неговото влияние ще ви подтиква към преоценка на финансовите приоритети.

Ако се замисляте за покупка на скъпи придобивки, то е по-разумно да го отложите за следващия месец, а и ще имате време още веднъж да пресметнете семейния бюджет. Слънцето, което управлява партньорския ви дом, преминава през дома на парите, където среща мъгливия Нептун, затова са възможни грешки.

При самотните Водолеи има много възможности да се запознаят с нови хора и да флиртуват, но трябва да бъдат внимателни, когато се говори за пари. Бъдете внимателни, ако усещате, че новият познат се опитва да ви използва за собствените си интереси. Вместо да купувате любов, наслаждавайте се на компанията на приятелите си.

След 21 март 2019, когато Слънцето преминава в дома на комуникациите на Водолей, вашият личен живот ще стане по-наситен. Добра идея ще бъде, вие, заедно с любимия, да се отправите на романтично пътуване, дори и наблизо.

Риби

Личният живот на Рибите през март 2019 ще бъде леко объркан и ще ви бъде трудно да определите какво точно искате в любовта. Меркурий, управителят на вашия партньорски дом, от 5 до 28 март 2019 ще бъде ретрограден, затова обстоятелствата около личния ви живот ще бъдат неопределени и неразбираеми. Но към края на месеца, въпросите, които ви вълнуват, ще се прояснят.

Периодът на ретрограден Меркурий е подходящ за връщане към това, което е било в миналото. Може би ще възобновите връзката си с предишен любим или ще проявите романтичен интерес към човек, когото отдавна познавате. Ако с половинката си не успявате да постигнете общо мнение по някакъв въпрос, в този период може да се върнете към неговото обсъждане. Движейки се в обратна посока, Меркурий способства дълбочината на мисленето и вашите дискусии ще бъдат конструктивни.

Звездите съветват да използвате интуицията и проницателността си, с които сте надарени. Мекият подход и деликатността ви са вашето главно оръжие, благодарение на което, вие можете по-добре да съпруга/та или възлюбения/та, да намерите допирни точки. Вслушайте се какво ви казват.

Рибите, които имат неофициални отношения, ще се замислят за брак. В същото време, много се страхуват да не им откажат и не се решават да направят предложение. Отчитайки факта, че Меркурий е ретрограден, вие можете да проявите инициатива.

Новолунието на 6 март 2019 се случва в Риби, неговото влияние ще способства емоционалното ви обновление и ще подхрани големите ви надежди Вие сте романтични и открити за любов, но трябва да бъдете внимателни с тези, които срещате. Въздействието на Нептун е в състояние да поражда илюзии, затова се препоръчва да гледате практично на нещата, за да не се разочаровате в последствие.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара