Предстои вълнуващ, драматичен и изпълнен с мистериозност период. На 23-ти октомври, Венера ще започне своята разходка в знак Скорпион, която ще приключи на 16-и ноември.

Дълбоки, тъмни, прохладни и притегателни са водите на знак Скорпион. Не очаквайте от тях ведрина, свежест и лекота. Това е воден, пасивен и драматичен знак, известен със своята силна интуиция, неподправен вкус, прозорливост, желание за контрол, ревност, манипулативност, силна памет, безкрайна отдаденост, страст и драматизъм.

Венера от своя страна е носител на истинската,

силна и неподправена любов,

разбиране и подкрепа. Тя е подадена ръка, уютна прегръдка и разбиране с поглед. Предстои период, в който ще й бъде трудно да бъде себе си. Възможно е да бъде крайна в любовта, грижата, отдадеността, даването и доверието, също така в омразата, безразличието и студенината. Кой каквото си постели и каквото заслужи, това получава. Това е същността на това неудобно пътуване на принцесата на зодиака.

Сайтът на астролог Венета Матева

Променливото настроение на Венера, допълнително ще се задълбочава поради напрегнатите аспекти със Сатурн, Уран и Юпитер. Единствена подкрепа в този труден етап ще получава от уверения Плутон, топлото Слънце и мистичния Нептун.

На енергийно ниво сложните аспекти със Сатурн и Уран между 3-ти и 9-и ноември е възможно да наложат емоционално затваряне, което може да доведе до мрачни мисли и нагарчащи притеснения. Ще се чувствате неразбрани и по някакъв начин отхвърлени. Опитайте се да разбирате другите и да им се доверявате повече.

Споделянето и диалогът

са най-важната фаза в отношенията. Обмислете добре, това което ви тежи и имайте смелостта да го кажете открито. В бизнеса, дните не са подходящи за навлизане в сериозни преговори и сделки.

Скорпионската енергия има възможността да минава граници, да вижда това което никой друг не вижда и да усеща предварително задаващата се буря. Тя ще ви даде възможност да стигнете по-дълбоко в анализа на личните и професионалните си отношения. Ще имате възможност да видите под друг ъгъл, това което ви заобикаля. Възможно е да не ви хареса, но бъдете сигурни, че допълнителната информация е ценна и полезна, независимо какво ще предизвика първоначално тя у нас. Преминавайки през Скорпион, Венера ще има готовност

да се освободи от ненужни чувства, емоции и страхове.

Приятелските съвети на Плутон към Венера, между 6 и 12 ноември ще имат за цел да ни дадат увереност да приключим ненужни отношения. Помислете си какво би станало, ако в природата и живота не съществуваше етап на изхвърляне и освобождаване. Бъдете готови да се разделите с ненужните емоции и чувства. След бурята на тяхно място ще дойде нещо ново, красиво и необходимо.

По същото време Венера ще получи подкрепа от мистичния Нептун. От една страна тази комбинация ще ни донесе повече нежност, чувственост и желание за духовна близост, но от друга ще ни кара да идеализираме и създаваме мечти. Нептун в любовен план създава илюзии и ни кара

да бягаме от реалността

чрез всички възможни начини. Бъдете внимателни и се опитайте възможно най-реално да преценявате ситуации, факти и хора, но ако не успеете след месец красивия филм ще свърши, а светлините в киносалона ще ви върнат в действителността.

След 12-и ноември, предстои оптимистичен, добронамерен и смислен разговор на Венера с големия и симпатичен Юпитер. Използвайте времето до 16-и ноември за развиване на художествени таланти, търсете вдъхновение и дайте свобода на мислите си да творят.

Периодът ще се отрази положително и възстановяващо за всички водни знаци – Раци, Скорпиони и Риби. На напредък и добри новини ще се радват представителите с асцендент Скорпион и Телец.

Козирозите и Девите ще имат възможността да сложат в ред много от последните си дела и да приключат ненужни отношения и бизнес проекти. Очаква ви градивен период.

Сложен и труден ще бъде периода за всички Телци,

Лъвове и Водолеи. Те трябва да решават бавно и методично. Опитвайте се да бъдете наблюдателни и взимате крайни решения, единствено ако са престояли във времето и е крайно време да получат своето внимание. Каквото и да ви се случва то ще е добро и полезно за вас. С времето ще го разберете. Бъдете търпеливи.

Везните и Стрелците ще преминат спокойно през периода и ще довършат онова, което са започнали.

За Близнаците ще е сложен период, изпълнен с развръзки по застинали във времето проблеми. Тях съветвам да не взимат важни решения и да бъдат търпеливи.

При Овните темпото ще се забави

и проблемите ще намалеят. Въпреки това, те ще изпитват притеснения от бавното случване на задачите им и липса на време за важните неща. Подреждайте по приоритет ангажиментите си и ще успеете.

Желая Ви успешно преминаване през периода.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара