Коридорът на затъмненията, започнал на 20 април, засилва ефектите на ретроградния Меркурий, така че много хора усещат ниска енергия, тежест и апатия и вероятно ще има неуспехи в работата и в отношенията със семейството и приятелите.

Ретрограден Меркурий

През седмицата е важно да прегледате какво сте свършили през първата и втората декада на април. Възможно е да откриете грешки, които могат да бъдат поправени сега без особена вреда, като по този начин ще се избегнете неприятности в бъдеще.

Слънцето преминава през знака на Телец, като акцентира върху имуществените и паричните въпроси на всички нива. Благоприятно време да се задълбочите във всеки материал, за да установите какво ви пречи да подобрите финансовото си положение и да повишите нивото на комфорт в живота си. Седмицата е важна за подготовката на основите на новия материален цикъл, който много хора ще започнат през следващата седмица.

Хармоничният аспект на Уран с Марс в Рак засилва способността за самоанализ, учене и сравнение. Не бързайте да правите много, като се стремите към качество, а не към количество. Енергията на втората половина на седмицата е идеална за планиране на бъдещето ви, като използвате базата, която вече имате, житейския опит. Но не забравяйте, че миналото не е нещо, към което трябва да се стремите.

По време на ретроградния Меркурий, който съвпада с коридора на затъмнението, е добра идея да прегледате старите вещи и да изхвърлите или да подарите на други хора неща, които не сте използвали от известно време. Това ще ви помогне да се отървете от негативни или безполезни програми от миналото, да се пречистите енергийно и да се обновите.

Овен

Възможно е около вас да има хора от миналото, които да ви помогнат да осъществите някои от предишните си планове. Въпреки това бъдете предпазливи – въображението ви може да надхвърли финансовите ви възможности. Основните промени през този период са движението напред и доброто настроение. Контактите с колеги от други градове или държави ще се засилят и са възможни пътувания или конструктивни преговори с партньори от далече. Обновлението ще засегне всички сфери на дейността ви.

Телец

Разногласията с опоненти в миналото ще изглеждат съвсем преодолими. Може би помощта ще дойде от влиятелни хора или от стари приятели и познати. Бизнесмените трябва да се грижат за данъците си и да водят бизнеса си възможно най-прозрачно. Съществува реален шанс наемен работник да получи нова, по-интересна работа или да укрепи позициите си на предишната си работа. Най-доброто решение би било да се инвестира в недвижими имоти на вторичния пазар.

Близнаци

Добри печалби са възможни за тези, които се занимават с логистика и външноикономически дейности. Седмицата ще се окаже по-продуктивна по отношение на рентабилността. В семейния живот сега нещата ще бъдат спокойни. Това е добро време да се грижите един за друг по всички възможни начини, като призовавате на помощ мъдростта и любовта. В случай на проблеми в работата или със здравето, можете спокойно да разчитате на партньора си да направи всичко по силите си за вас. Ако сте младоженци, може да изпитвате напрежение по финансови въпроси.

Рак

Трудните отношения с роднини постепенно ще се успокоят и този положителен процес ще ви вдъхнови да укрепите връзките. Самотните сърца ще могат най-накрая да отидат на среща и да се покажат в целия си блясък. Опитайте се да бъдете активни в социалните мрежи. Напълно възможна е среща с отдавнашен познат, която ще прерасне в романтична връзка. Имунната ви система ще бъде донякъде отслабена през този период, така че си почивайте колкото се може повече и не забравяйте за здравословното хранене.

Лъв

Помагането на другите, вършенето на добри дела, благотворителността, допринасят за изчистването на кармичните дългове, които сега преследват представителите на този зодиакален знак. Това е добро време за придобиване на нови знания и разширяване на мирогледа ви. Звездите съветват да отдадете предпочитание на нещо по-практично и утилитарно, като например курс по интериорен дизайн, а не на модни маратони за личностно развитие. Но седмицата е напълно неподходяща за посещение при стилист или козметик.

Дева

Самокритичността ви се изостря, особено по отношение на собствения ви външен вид. Но в никакъв случай не трябва да посещавате салони за красота, тъй като резултатът няма да ви зарадва. Физическата и психическата енергия не е достатъчна за постигане на ефективни практически резултати. Опитайте се да не позволявате на въображението си да ви води в света на илюзиите. Въпреки целия хаос, нещата в личния ви живот са чудесни. Хората от миналото ви помагат да погледнете на нещата по различен начин и да намерите допълнителни ресурси.

Везни

Неудовлетвореността ви от себе си и от резултатите от работата ви може да достигне до момент, в който близките ви хора ще се нуждаят от съчувствие и съпричастност към делата ви. Действията ви са все по-импулсивни и спонтанни, а желанията – егоистични. Страстта и романтиката може да ви примамят, но взаимният импулс едва ли ще продължи дълго. Избягването на конфликти ще бъде много трудно през седмицата, затова се опитайте да прекарвате времето си само с близките и семейството си, като прекъснете всички токсични връзки.

Скорпион

Желанията, понякога напълно неизпълними, са в подем. Споделяйте мислите си с другите, обсъждайте случващото се и ще успеете да намерите възможности, да откриете ключовете за започване на нов етап в живота си. Има достатъчно енергия за активна физическа работа, затова е препоръчително да я насочите към добри дела. По всички въпроси можете да разчитате на партньори в общата кауза – помощта им ще бъде ефективна, и то не само морална, но и материална.

Стрелец

Не се учудвайте, ако нещата се объркат: уредите ще се повредят, документите ще се загубят, недоразуменията ще нараснат. Проявата на инициативност и активност във финансовата сфера ще ви донесе много неприятности. Най-доброто, което можете да направите сега, е да си починете, да преразгледате отношенията си с парите, да откриете плюсовете и минусите в бизнес партньорствата, за да можете да вземете правилните решения за себе си. Конкурентите са силни, така че ако не искате да си спечелите врагове, не рекламирайте бизнеса си.

Козирог

Предприемаческият ви дух се засилва, а лидерските ви умения укрепват. Имате силно влияние върху близкото си обкръжение, можете да повлияете на мисленето му. Вслушват се във вас, но това ви налага допълнителна отговорност. Имате малко или никакво време за себе си, има много работа, домашни грижи и тежести. Аналитичните ви умения помагат да обедините ума и интуицията си, което ви помага да вземате правилни решения, водещи до успех.

Водолей

Изобилие от домашни проблеми, внезапни грижи и неотложни дела значително ще развалят настроението ви. Но тази седмица ще ви донесе много приятни емоции и срещи с хора от миналото, както и с нови познати. И дори внезапно избухналата романтика да е краткотрайна, тя ще остави само приятни спомени. Не търсете недостатъци в партньора си, не критикувайте колегите си и не съдете другите за това, че са бавни! Наслаждавайте се на момента и не прибързвайте!

Риби

Доходите ви ще бъдат пряко свързани с работата, която сте свършили преди това. Ако сте отговорни и точни, очаквайте парични постъпления. Ако е съвсем различен, значи е време да преосмислите отношението си към професионалната сфера и да сложите в ред делата си. Това, което ще се случи през тази седмица, ще бъде важно през следващите няколко месеца. Възможно е да има правни усложнения, глоби и необходимост от посещение на официални органи.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара