В магазина на любимата ни френска марка L’Occitane в Сердика Център беше официално представен нов метод за диагностициране на кожата на лицето.

„Face care“ съчетава най-новите технологии и експертизата на консултантите по красота на марката. Иновативният уред, с който се диагностицира лицето, е с размера на смарт телефон и дава възможност в рамките на десет минути консултантите да направят детайлна картина за състоянието на кожата. Услугата, която се предлага и в трите бутика на L’Occitane в София – Сердика Център, Парадайз Център и бул. Витоша 62 – е напълно безплатна.

С допир на уреда до лицето на клиента веднага се отчитат нивото на хидратация, чувствителността, порите, пигментацията и бръчките. Клиентите получават информация от консултантите на L’Occitane от каква грижа се нуждаят за лицето си и какво трябва да променят в ежедневната рутина, ако е необходимо. След приключване на диагностиката, клиентите получават детайлната информация на своя имейл. Там се препоръчат правилните продукти според нуждите на кожата. След употребата на препоръчаните продукти след време отново може да се направи диагностика на лицето, за да се разбере дали има подобрение.

Никога толкова професионална и детайлна диагностика не е била толкова достъпна и бърза, а гостите на официалното представяне на новия подход в грижата за лицето на L’Occitane споделиха, че са впечатлени от точността на новия уред “Face care”, след като се убедиха сами в предимствата и качествата му.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара