Хороскопът за 2018 година предсказва за Везните интересен период, затова няма да имат особени поводи за страдания. На 16 февруари в своите права встъпва Жълтото Куче, с което Везните не само, че ще се сприятелят, но и ще успеят заедно да осъществят замисленото. Ако понякога Земното Куче лае силно, то е за да предпази Везните от техните безразсъдни действия.

Хороскопът за 2018 година обещава на Везните добро материално положение. Очаквайте не само стабилни доходи, но и удачно влагане на финансите в изгодни проекти. Още през март Кучето ще подскаже на Везните къде да заровят сандъчето със златните монети. Важно е да намерите по-голям контейнер, за да се събере прилична сума за лятната почивка и за подаръци на близките. Ще има много предложения, сделки и важни срещи.

От радост, на Везните ще им се завие свят, но Кучето ще види, че те не са заслепени и не са под влияние на користни личности. През март и април 2018 година Везните ще се прибират у дома с огромни букети от рози, подарени им от поклонници и почитатели на техния талант. Хороскопът за 2018 година не съветва Везните да се водят по чувствата си. Защото те наистина ще се изгубят в любовните срещи и ще изпуснат възможността да създадат трайни отношения. Самотните Везни ще срещнат любимия човек, ако се вгледат в своето обкръжение. Честното и вярно, по природа, Куче ще им подскаже в какво направление да се движат и с кого да общуват, за да се окажат във властта на истински и искрени чувства.

Хороскопът за Везни за 2018 година на Кучето предсказва на семейните двойки много приятни изненади и новости. За да успеят да направят дома си комфортен, трябва да купят качествени строителни материални, да направят ремонт и да го преустроят. Това се отнася за Везните, които скоро са сключили брак и ако нямате планове за попълване на семейството, може да организирате почивка с круизен кораб. Кучето вече подрежда куфарите, затова не му мислете.

Хороскопът за 2018 година за Везни обещава в началото на лятото битови и домашни проблеми. Ако бързо се оправите с тях, ще може и пълноценно да си починете. Защото през септември на Везните им предстои борба с конкуренти. Ако не успеете да се справите сами с тях, ще бъде добре да потърсите помощта на влиятелни хора. Но не трябва да се страхувате, защото Кучето ще бъде винаги до вас и ще ви помогне да решите трудните проблеми.

Кулинарен хороскоп

В началото на октомври и до средата на ноември 2018 година Везните няма да могат да седнат дори за минутка. Толкова много работа ще имат, че няма да им остане време за почивка. Това особено засяга тези Везни, които са започнали собствен бизнес. На тях им предстои да се преместят в нов офис, да направят ремонт и да търсят партньори. Между другото, не забравяйте да отделите пари, които да сложите на влог с висока лихва, в стабилна банка.

Хороскопът за 2018 година обещава на Везните, през декември, прилични доходи, които могат да похарчат за лични нужди, пътувания и семейството. Не е важно какво направление ще изберат за отдиха си, важно е домашните да подкрепят техния избор и да тръгнат всички заедно. Настроението и самочувствието при Везните, в края на 2018 година, ще бъде превъзходно. Няма да чудно, ако имате нов дом, кола и любим/а. Кариерното израстване ще се отрази на финансовото положение и ще позволи да постигнете желаните цели. Жълтото Куче няма да остави Везните без достойна заплата и почетна длъжност.

Хороскопът за 2018 година съветва Везните първо да помислят, а след това да действат. В преследване на кариерата и парите може да загубите много, затова трябва от време на време да спирате и да си почивате. Везните могат да взимат пример от подвижното Куче, което знае мярката във всичко и преследва само онова, което наистина е необходимо. За да запазят здравето си, Везните не трябва да забравят за мерките за профилактика и правилното хранене.

Хороскопът за 2018 година препоръчва на Везните да бъдат пестеливи, дори и изкушенията да бъдат много. Едно е да похарчат пари за семейни нужди и съвсем друго да пръснат голяма сума за развлечение. Везните трябва да бъдат внимателни в комерсиалните дела, а Кучето изобщо не ги съветва да започват свой бизнес през 2018 година. Възможни са чести командировки и пътувания по служебни дела, което няма да радва домашните. Но, ако Везните бъдат емоционално сдържани и умни, ще могат да убедят роднините в необходимостта от пътуванията и служебната заетост.

Любовен хороскоп за Везни за 2018 година

Любовният хороскоп за 2018 година обещава на Везните среща с нова любов. Но, ако вие постоянно премисляте и планирате всичко, то любовта ще ви заобиколи. Истинските чувства излизат от сърцето, затова в гласа на разума може да се вслушвате само в екстремни случаи. Кучето съветва Везните да се доверяват на интуицията си, за да не пропуснат своя човек. Свободните Везни могат да се запознаят с личности, които да ги използват за свои, користни цели. Хороскопът за 2018 година съветва Везни да укротят желанията и страстните си пориви, защото любимия човек ще ви прецени като твърде лекомислени и непостоянни. В резултат на това може да възникнат разправии и раздяла. Везните често са „яхнали“ своята позитивна вълна, но понякога си заслужава да се съобразяват с настроението на околните.

Хороскопът за Везни за 2018 година предсказва стабилен доход, който да им помогне да укрепят отношенията с избраника. Разбира се, тук не говорим за меркантилност. Но, ако Везните са работливи и отговорни, то тези качества добре ще повлияят взаимоотношенията и климата у дома. Мъжете Везни не трябва да флиртуват навън, защото това ще се отрази негативно на отношенията им с постоянната партньорка. Но, ако все пак се отклоните, за да загладите вината си, не се скъпете за подаръци и украшения за любимата жена.

Любовни хороскопи за 2018 г.

Семеен хороскоп за 2018 година за Везни

Семейният хороскоп за 2018 година съветва Везните да прекарват повече време у дома, със семейството и децата. Дори и ако в службата е „паднала бомба“, то въпреки това, трябва да бъдете внимателни към близките си хора. Тогава и скандалите в семейството ще бъдат по-малко, а приятните сюрпризи – повече. Отношенията със съпруга/та няма да могат да бъдат наречени „идеални“, но споровете и караниците на битова основа можете за избегнете. Ако Везните бъдат отстъпчиви и спокойни, то ще успеят да съхранят комфорта и уюта в дома си. Още повече, че причини за ревност и претенции, и от двете страни, ще бъдат сведени до минимум.

Хороскопът за 2018 година предсказва за Везните уважение и възхищение от страна на роднините, които ще отбележат вашето усърдие и щедрост. Само от време на време сваляйте короната от главата си, за да не се превърнете в домашния деспот и тиранин. През 2018 година Везните трябва да бъдат по-гъвкави и по-комуникативни с домашните. Ако възрастни роднини се обърнат с молба към вас за подкрепа, не им отказвайте. По-малко критикувайте и обиждайте съпруга/та, заради дребни грешки. И вие самите не сте идеални! Хороскопът за 2018 година на Кучето обещава на Везните попълнение на семейството. Вие вече си мислите, че „щъркелът“ ви е забравил, но чудото е на вратата ви. Само не бързайте да разказвате рано за бременността си.

Хороскопът за 2018 година препоръчва на Везните наистина да се захванат с ремонт на дома и да си купят извънградска къща. Особено, ако това стои в плановете ви отдавна. Изберете стила на интериора и новите мебели заедно с близките си, за да не възникнат разногласия в последствие. Кучето не ви съветва да купувате твърде екстравагантни и скъпи вещи за дома, защото уютът и топлината не зависят от стойността на вещите.

Здравен хороскоп за 2018 година за Везни

Хороскопът за 2018 година на Кучето препоръчва на Везните по-често да се „вслушват“ в сигналите на своя организъм. Ако се разболеете, не се занимавайте със самолечение, а веднага се обръщайте към опитни специалисти. Дори при простуда народните методи могат да се окажат по-малко ефективни от лекарствата и процедурите, назначени от лекар. Здравният хороскоп за 2018 година съветва Везните да се грижат за укрепването на имунната система. През лятото бъдете често на плаж и се печете на слънце, плувайте, карайте велосипед. Жълтото Куче с радост ще събере плодовете и зеленчуците, които трябва задължително да присъстват на трапезата на Везните. Закаляването и дихателните упражнения ще бъдат от полза през 2018 година, особено, ако ги провеждате под наблюдението на специалисти.

Хороскопът за 2018 година не препоръчва на Везните по 24 часа в денонощието да се занимават със спорт и да се мъчат със строги диети. Още повече, че вие и без това сте в добра форма и без излишни килограми. Излежаването пред телевизора не се препоръчва за Везните, приоритет за тях трябва да бъдат походите в планината и активните действия. За отпускане и успокоение на нервната система, през 2018 година, ще бъдат полезни заниманията с домашни животни и подреждането на дома. Хороскопът за 2018 година препоръчва на Везните повече да си почиват и да се разхождат в парка. Дори и когато времето е студено, не забравяйте да си вземете добра порция свеж въздух. Бързата храна и баничките е по-добре да замените с прясно изцедени фрешове, ядки и млечни продукти. А и по-малко караници и ядове. Тогава Везните ще бъдат спокойни и оптимистични.

Кариерен и финансов хороскоп за Везни за 2018 година

Кариерният и финансов хороскоп за 2018 година съветва Везните да не изпускат възможностите да преуспеят в делата, които ще планират. Съдбата ще ви поднесе много възможности да подобрите както финансовото, така и професионалното си положение. През 2018 година Везните могат да станат предприемачи. Между другото, работата в интернет ще се окаже много доходна и интересна. Особено за творческите личности. Хороскопът за 2018 година препоръчва на Везните да се заемат с благотворителна дейност. Ако дарите пари на тези, които се нуждаят от тях, то всичко ще ви се върне преумножено. Добродушното по природа Куче ще ви подскаже в какви начинания да се изявите и да вземете активно участие. Добрите дела не се забравят и се връщат, при това не само като паричен еквивалент.

Хороскопът за 2018 година за Везни не съветва да мързелувате и да оставяте нещата на случайността. Ако заемете позицията на авантюристи и безпринципни кариеристи, ще се окажете от губещата страна. Освен това ще навредите на репутацията си и ще отблъснете от себе си достойните хора. Ако Везните рискуват и залагат в казино, могат на момента да се разделят със спестените си средства. Само усърдния труд, отговорността към работата и премислените действия ще помогнат на Везните твърдо да си стоят на краката и да получават доходи.

Източник: https://astrobg.eu/

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара