На 11-и февруари, Меркурий ще започне своето гостуване в просторния и красив дом на знак Водолей, оставайки в него до 3-и март.

Меркурий е лична и най-близката планета до Слънцето. Тя е силата и енергията, която ни свързва чрез общуване, споделяне, предаване и приемане на информация, учене, пътуване и личностно развитие. Движи се бързо, обича хората, любопитна е, харесва движението и не спира да развива себе си, търсейки постоянно нещо ново. Природата на Меркурий се отразява като в огледало тук на земята и ни предава своето настроение чрез мисли, дела и идеи.

Време е за нови идеи,

създаване на планове и свобода в тяхното развитие.

През последния месец ретроградното ѝ движение в знак Козирог, донесе повече хаос, налагане на ограничения, липса на разбиране, потребност от ревизия и застинали проекти и преговори.

Сайтът на астролог Венета Матева

Предстои време, в което застоя ще бъде заменен с движение, думите с дела, скуката с идея, погледа с усмивка, разговора с решение и анализа със стратегия. Такъв е Меркурий във Водолей – свеж, оптимистичен, обединяващ и разгръщаш. Очаквайте повече свобода в мислите, думите и делата. Сега проведените в миналото разговори и срещи ще оживеят и ще дадат своите резултати. Информацията ще достига бързо и ще се радва на подкрепа, съмишленици и бъдещи планове.

Време е за стартиране на проекти,

развиване на реклама и нови творчески идеи.

До 18-и февруари, Меркурий ще има приятелски разговор с Юпитер. Тази планетна ситуация ще ни накара да търсим, желаем и мечтаем. Сякаш вътрешната ни потребност да напуснем рамката си, ще бъде по-силна от това да останем в зоната си на комфорт.

Между 18-и и 23-ти февруари, палавия младеж ще се радва на вниманието на Марс и Уран. Марс ще подкрепя щурите му и иновативни идеи, но Уран мълчаливо ще изразява своето несъгласие. Конфликтът с Уран ще положи на изпитание нашата увереност и желание за промяна. Време е да търсим нещо по-добро за себе си. Топлото рамо на Юпитер и Марс ще ни дават вяра, топлина и подкрепа да търсим растеж и

развитие в професионален и личен план.

Меркурий в знак Водолей е носител на вдъхновение и новаторски идеи. Оставете се на тази комбинация и създавайте планове, мечти и чудеса.

Между 27-и февруари и 3-ти март, Меркурий ще започне полезна и градивна среща с мъдрия Сатурн. Тя ще подреди, структурира и организира всичките ви щури идеи, грандиозни планове и разпилени мисли. Разчитайте на този период да облечете във форма плановете и мечтите. Периодът е прекрасен за стартиране на бизнес проекти, договорни отношения и лични връзки.

Вихрушка от новини и случки

могат да очакват знаците – Овен, Близнаци, Везни, Стрелец и Водолей. Те могат да очакват раздвижване в делата и успех в срещите и разговорите.

Родените под знак Телец, Лъв и Скорпион трябва да бъдат пестеливи в споделянето и подредени в делата си. Доверете се на търпението и не се отказвайте от целите си.

Козирозите ще имат времето, концентрацията и спокойствието да довършат започнатите дела.

Рибите е време да се подготвят за предстоящи важни срещи и разговори, които имат огромен шанс да бъдат успешни и късметлии.

Раците и Девите няма за какво да се притесняват. Те ще имат необходимото време, сили и възможности да довършат започнатите си дела, а защо не и да започнат нови.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара