Може ли от 276 да станеш 120 кг като се храниш редовно? Всичко е възможно, само да имаш късмета да срещнеш Иван Гарабитов, твърди Димчо Тодоров от Първомай – един от най-тежките българи преди 6 години. Той олекна със 156 кг, намали повече от наполовина теглото си, при това без увисване на кожата и йо-йо ефект.

Димчо Тодоров /вляво/ с Иван Гарабитов през февруари 2023 г., след като вече е отслабнал със 156 кг по методиката „Гарабитов“

А в края на 2016-та година 50-годишният тогава мъж е буквално отписан от традиционната медицина. „След 2 дни няма да те има на този свят!“. Тази тежка диагноза му поставя пловдивска лекарка. Страшните думи карат 276-килограмовият, при ръст 1.70 м, първомаец да потърси алтернативни методи за спасението си. И със стъпка, сядане, стъпка, сядане – на 13 декември 2016 г. прекрачва вратата на център „Гарабитов“. Да, със сядане, защото за да извърви няколко метра до кабинета на своя спасител му трябват 40 минути и сядане на стол, който дъщеря му носи.

„Картината беше страшна, Димчо беше ужасно подут, лицето му беше сиво-синкаво“, спомня си посрещналият го Иван Гарабитов, заслужилият треньор по борба, който е признат за българския гуру в здравословното отслабване. Създателят на световни и олимпийски рекордьори в спорта от 20 години твори и шампиони по отслабване.

Гарабитов успява да обнадежди Димчо, да го амбицира да се

бори за физическото си оцеляване

и пълна промяна. Изготвя индивидуална програма за 276-килограмовия мъж, която съдържа периодичен прием на напитката „Дар от Гарабитов“, съчетана с швейцарски натурален палмов сироп, специални леки физически и дихателни упражнения и матрично-ритъмна терапия.

И чудото се случва – след 4 месеца Димчо не само, че не е напуснал този свят, но вече е отслабнал с 85 кг, при това с ядене. През януари 2018 г. вече тежи 173 кг, намалил е талията си с половин метър. През януари 2022 г. кантарът показва 160 кг, а през февруари 2023 г. вече е 120 кг.

Димчо Тодоров /вляво/ с Иван Гарабитов при първата им среща през декември 2016 г., преди да започне терапията

Димчо Тодоров е истински световен феномен и рекордьор – за 6 години сваля 156 кг /от 276 на 120 кг/ без операции, без лекарства, без диети, като се храни редовно. „Похапвам салати, ориз, картофи, супи, сирене, кашкавал, плодове и зеленчуци“, споделя диетата си първомаецът. „Движа се с лекота, не нося такава огромна тежест като преди, непрекъснато правя разходки, но нямам километраж за изминатото разстояние“, шегува се 55-годишният мъж. Димчо е и диабетик.

Методиката на Гарабитов му помага да смъкне и кръвната захар.

Стрес отключва здравословния проблем при Димчо през 2010 г. и го превръща в един от най-дебелите българи. За 15 дни по време на болнично лечение от 130 става 170 кг и след това продължава да качва килограми. Сега, с методиката на Гарабитов, феноменално ги смъква.

Тодоров е поредният шампион в създадената от Иван Гарабитов „дисциплина“ здравословно отслабване, която няма аналог в света – няма йо-йо ефект и кожата не увисва, въпреки огромното количество свалени килограми. Обикновено при драстично отслабване се прави пластична операция за премахване на излишната кожа.

Методиката на Гарабитов въздейства на клетъчно ниво – чрез масаж с немския уред за матрично-ритъмна терапия се „прибира“ и стяга кожата, а напитката „Дар от Гарабитов“ заедно с швейцарския натурален палмов сироп разграждат мастните плаки, изхвърлят токсините от организма, правят по-еластични кръвоносните съдове, възстановят обмяната на веществата и перисталтиката на червата, „подмладяват“ клетките. Благодарение на българския патент в здравословното отслабване хиляди българи и чужденци свалиха трайно от 5 до 156 кг, сочи статистиката. Повече информация вижте на www.garabitov.com.

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара