Най-екзотичното лице на bTV – Карин Околие, водеща на спортните емисии новини, ще разкрие за пръв път своя най-личен свят – тази неделя (12 февруари) от 12:30 ч. в предаването „Търси се…“.

За трудното решение да напусне състезателната си кариера, за физическите травми и психологическото отражение ще разкаже нейният треньор Константин Миланов, когото тя нарича „моя втори баща“.

Майката на Кари – Яна, ще сподели за пръв път в ефир за трудното детство на дъщеря си, в което тя израства без баща, и за сложните им отношения и до ден днешен. „Той е липсвал в първите 7 години от живота ми и сега ми е много трудно да го чувствам близък и да приемам критиките му“, през сълзи ще разкрие екзотичната водеща.

„Тя е винаги на контра“, пък ще сподели нейната любов – приятелят ѝ Ангел, с когото имат двугодишна връзка и минават през различни изпитания.

За духовното развитие, търсенето на себе си и стремежа непрекъснато да израства в живота – един откровен разговор с Карин Околие тази неделя (12 февруари) само в „Търси се…“ от 12:30 ч. по bTV!

Facebook Twitter Google+

0 Коментара